2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

Evet cnm ilk gebeliğim 33 yaşındayım.İkili testi de henüz yaptırmadım.Bugun 3 gibi kontrolüm var bakalım ne diyecek.Yazarim burdan.Ben 2 yumurta transfer edilmişti biri tutmadı ondan kaynaklı 15 gün kanamam oldu hemen hemen 3 haftadır yok kanamam.Benim 12.hafta yarın bitiyor ikili taramayı bugün yapar saniyorum

Selamlar. Bu lekelenmeler gerçekten çok can sıkıcı. Doktorum çok önemsemedi. Estrofemi günde 2 tane falan kullanıyorum bazen aksatıyorum. Benim 9. Haftadan 12. Haftaya kadar sürdü. Sonra kendiliğinden kesildi. 3 gündür yok bitti sanırım. 12. Haftadan sonra seyrekleşir yazıyordu araştırdığım yerlerde.

Benim kanamam olunca 3-5 gün sonra Dr estrofemi bıraktırdı.Hemen 1 gün sonra da aspirini bıraktırdı.bide kortizonlu bı ilaç alıyordum adını unuttum onu da 1 hafta boyunca yarım yarım al dedi o hapı birden bire birakamiyormusuz.1 hafta sonra da onu bıraktım

Prednol gibi bir şeydi sanki dimi. Hala onu neden kullandırttıyorlar bilmiyorum ben kullanmadım çünkü.

Prednol gibi bir şeydi sanki dimi. Hala onu neden kullandırttıyorlar bilmiyorum ben kullanmadım çünkü.
Aynen prednoldu.Bizde anlamadık çok alakasız geldi bize de kayınvalidem in başka başka hastalıkları var o kullanmış bı dönem bana da verdi.1 ay kadar kullandım

Aynen prednoldu.Bizde anlamadık çok alakasız geldi bize de kayınvalidem in başka başka hastalıkları var o kullanmış bı dönem bana da verdi.1 ay kadar kullandım
Evet kuzenimde vertigo için kullandı onda duydum sonra tüp bebek yapanların hep ağzında dolaşan bir haptı. Doktorada sordum bağışıklığı çok güçlü olanlaramı ne veriliyor öyle bir şey dedi.

Cevabınız için teşekkürler..gerçekten de öyle can sıkıcı gördükçe moralim bozuluyor ..sizin doktorunuz sebep olarak neden olur dedi? benim doktor da normal diyor siz şimdi kaçıncı haftadasınız 12 mi?

Bence hiç moralini bozma. Çoğumuz kanama atlattık ben bir anda regl oldum sandım ağlayarak doktora gittim kaybettim die çok şükür olabiliyormuş bende nedenini bilmiyordum. Kese etrafında kanama olsaydı doktorun sana derdi hatta uyarırdı da dinlen diye. Ablam yeğenime hamileyken senin haftalarında öyle bir kanama yaşadıki ambulansla götürdük hastaneye bayılmıştı ama çok şükür yeğenim 6 yaşında. Etrafımızda çok var o yüzden hiç korkma bende. Beybi iyi ve kalbi güm gümse tamamdırdoktor bana yaptığın stres kanamadan daha tehlikeli demişti. Bende sana diyeyimde yapma

Ben 12 civarıyım evet. Kaç olduğumu bilmiyorum doktor rahimde kanama alanı görmedi. Bebeğin gelişiminde de bir sıkıntı yok dedi. O nedenle şu sebeptendir demedi. Ben biraz baktım östrojen fazla olduğunda rahim ağzından salgılanabilşyormuş. Mantıklı geldi. Çoğu kişide yaşandığını okudum. Normal olduğuna kanaat ettim. Çünkü hafif lekelenme şeklinde,kanama tarzı bişey yok. 12. Haftayı bekledim bi kaç gündür yok bakalım. Bence endişelenme. Normal varsay. Rahat ol ilaçlarda azalınca kesilir muhtemelen. Görünce insanın canı sıkılıyor ister istemez ama o kadarda olur.

Tatil hepimize harika gelir.benimde canım kaplıca istiyor aman bu gebelikle birde bu corona ile imkansız.gününüze nasıl geçiriyorsunuz.ev işi için ben genelde ayaktayım ama korkuyorum mecburen yapıyorum işleri

Arkadaşlar ben bugün kontrole gittim Dr 100/80 kız dedi coook şaşırdım.Kiz kardeşlerimin kuzenlerimin çoğunlukla oğlu var bende 5 yıldır oğlan bekliyodum.En az olduğunu öğrendiğim kadar sevindim hala ağzım kulaklarım da

Yaaaaa süper benimde eşimin ailesinde hiç kız yok bizde çok sevindik. Sağlıklı gelsin inşallah

Yaaaaa süper benimde eşimin ailesinde hiç kız yok bizde çok sevindik. Sağlıklı gelsin inşallah
Amin canım hepimizin ki inşaallah sağlıkla gelir benim eşimin kız yeğenleri var onlar oğlan istiyorlardı.Dusunsene kayınvaldem çocuk odasının halısını 5yil önce mavi almıştı.Simdi pembeyle degistiricem

Valla eşimde öyle doğduktan sonra ikinci diyordaha bunu bir doğuralımda

Arkadaşlar Merhaba! Bende yarın 8 haftalık olucam 6+3 de gittim kese ve kalp atımı gördüm ama dinletmedi doktorum salı kontorllüm var bilerek hep geç aldım randevüleri 2 düşüğüm oldu bundan önce onlarda tüp bebekdi tek embrio transfer oldum 5bb pgt geldi Allahım isteyen dileyene nasip etsin bulanltılarım sabah oluyor kusuyorum 1 kez gün içinde çok hafif hafif oluyor korkuyorum azalınca çok gazım var birde şükür lekenme kanama yok normal mi sizce

Ben de ilk kalp atışını görmüştüm sesi düşük kalmıştı dinliyememistik.Benim de ilk haftalarda bulantım ya öğleye kadar 1kez oluyordu ya da istifra etmezsem akşama kadar sürüyordu.8.haftadan sonra artmıştı.Simdi gene biraz iyiyim.Belki seninki de bu haftadan sonra artar salı günü falan.benimki öyle olmustu 8,5 haftalıkken artmisti.Kanaman falan olmaması da çok güzel.Kendini rahat bırak stres yapma hiç bir şeyi kafana takma inşaallah bı şey olmaz.

Hayırlı olsun canım. Darısı başıma ne çabuk söyledi. Kıymetli olur işte ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…