Evet cnm ilk gebeliğim 33 yaşındayım.İkili testi de henüz yaptırmadım.Bugun 3 gibi kontrolüm var bakalım ne diyecek.Yazarim burdan.Ben 2 yumurta transfer edilmişti biri tutmadı ondan kaynaklı 15 gün kanamam oldu hemen hemen 3 haftadır yok kanamam.Benim 12.hafta yarın bitiyor ikili taramayı bugün yapar saniyorumIlk gebeliginiz mı yaşta çok önemli ben 36 yaşındayım ilk gebeligimde halsizlik uyku falan hiç olmamıştı. 1 yıl bile fark ediyor.ikili tarama testini yaptirdinizmi.pazartesi benimde.bu süreçte kanama falan yaşadınız mi
Selamlar. Bu lekelenmeler gerçekten çok can sıkıcı. Doktorum çok önemsemedi. Estrofemi günde 2 tane falan kullanıyorum bazen aksatıyorum. Benim 9. Haftadan 12. Haftaya kadar sürdü. Sonra kendiliğinden kesildi. 3 gündür yok bitti sanırım. 12. Haftadan sonra seyrekleşir yazıyordu araştırdığım yerlerde.Merhaba ben de gebeliğimin 9+4 haftadayım .Benim de lekelenmelerim var kahverengi 6.haftada başladı geçen hafta bitmişti 2 gündür yine başladı 3 gün sonra estrofem bırakacağım günde 2 kez alıyorum.Lutinus 2*1 progestan 200 2*1 alıyorum hala lekelenme olunca canım sıkılıyor..siz estrofem bıraktınız mı bitti mi lekelenmeler ?
Prednol gibi bir şeydi sanki dimi. Hala onu neden kullandırttıyorlar bilmiyorum ben kullanmadım çünkü.Benim kanamam olunca 3-5 gün sonra Dr estrofemi bıraktırdı.Hemen 1 gün sonra da aspirini bıraktırdı.bide kortizonlu bı ilaç alıyordum adını unuttum onu da 1 hafta boyunca yarım yarım al dedi o hapı birden bire birakamiyormusuz.1 hafta sonra da onu bıraktım
Aynen prednoldu.Bizde anlamadık çok alakasız geldi bize de kayınvalidem in başka başka hastalıkları var o kullanmış bı dönem bana da verdi.1 ay kadar kullandımPrednol gibi bir şeydi sanki dimi. Hala onu neden kullandırttıyorlar bilmiyorum ben kullanmadım çünkü.
Evet kuzenimde vertigo için kullandı onda duydum sonra tüp bebek yapanların hep ağzında dolaşan bir haptı. Doktorada sordum bağışıklığı çok güçlü olanlaramı ne veriliyor öyle bir şey dedi.Aynen prednoldu.Bizde anlamadık çok alakasız geldi bize de kayınvalidem in başka başka hastalıkları var o kullanmış bı dönem bana da verdi.1 ay kadar kullandım
Cevabınız için teşekkürler..gerçekten de öyle can sıkıcı gördükçe moralim bozuluyor ..sizin doktorunuz sebep olarak neden olur dedi? benim doktor da normal diyor siz şimdi kaçıncı haftadasınız 12 mi?Selamlar. Bu lekelenmeler gerçekten çok can sıkıcı. Doktorum çok önemsemedi. Estrofemi günde 2 tane falan kullanıyorum bazen aksatıyorum. Benim 9. Haftadan 12. Haftaya kadar sürdü. Sonra kendiliğinden kesildi. 3 gündür yok bitti sanırım. 12. Haftadan sonra seyrekleşir yazıyordu araştırdığım yerlerde.
Bence hiç moralini bozma. Çoğumuz kanama atlattık ben bir anda regl oldum sandım ağlayarak doktora gittim kaybettim die çok şükür olabiliyormuş bende nedenini bilmiyordum. Kese etrafında kanama olsaydı doktorun sana derdi hatta uyarırdı da dinlen diye. Ablam yeğenime hamileyken senin haftalarında öyle bir kanama yaşadıki ambulansla götürdük hastaneye bayılmıştı ama çok şükür yeğenim 6 yaşında. Etrafımızda çok var o yüzden hiç korkma bende. Beybi iyi ve kalbi güm gümse tamamdırCevabınız için teşekkürler..gerçekten de öyle can sıkıcı gördükçe moralim bozuluyor ..sizin doktorunuz sebep olarak neden olur dedi? benim doktor da normal diyor siz şimdi kaçıncı haftadasınız 12 mi?
Ben 12 civarıyım evet. Kaç olduğumu bilmiyorumCevabınız için teşekkürler..gerçekten de öyle can sıkıcı gördükçe moralim bozuluyor ..sizin doktorunuz sebep olarak neden olur dedi? benim doktor da normal diyor siz şimdi kaçıncı haftadasınız 12 mi?
Tatil hepimize harika gelir.benimde canım kaplıca istiyor aman bu gebelikle birde bu corona ile imkansız.gününüze nasıl geçiriyorsunuz.ev işi için ben genelde ayaktayım ama korkuyorum mecburen yapıyorum işleriBende 12. Haftadayım. Halsizliğim var. Bugün vitamine başladım bakalım. Duygusal değilimde tepem atık kolay sinirleniyorumbirde kimse benden bişey istemesin gibi bi durum içindeyim. Yalnız tatile çıkmak istiyorum o moddayım
Yaaaaa süper benimde eşimin ailesinde hiç kız yok bizde çok sevindik. Sağlıklı gelsin inşallahArkadaşlar ben bugün kontrole gittim Dr 100/80 kız dedicoook şaşırdım.Kiz kardeşlerimin kuzenlerimin çoğunlukla oğlu var bende 5 yıldır oğlan bekliyodum.En az olduğunu öğrendiğim kadar sevindim hala ağzım kulaklarım da
Amin canım hepimizin ki inşaallah sağlıkla gelirYaaaaa süper benimde eşimin ailesinde hiç kız yok bizde çok sevindik. Sağlıklı gelsin inşallah
9ay sonra 2.yi dogurttur diyor eşime şakayla karışık
Hayırlı olsun canım. Darısı başımaArkadaşlar ben bugün kontrole gittim Dr 100/80 kız dedicoook şaşırdım.Kiz kardeşlerimin kuzenlerimin çoğunlukla oğlu var bende 5 yıldır oğlan bekliyodum.En az olduğunu öğrendiğim kadar sevindim hala ağzım kulaklarım da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?