Canım öncelikle hayırlı olsun. İçini ferah tut. Herşey yolunda görünüyorArkadaşlar Merhaba! Bende yarın 8 haftalık olucam 6+3 de gittim kese ve kalp atımı gördüm ama dinletmedi doktorum salı kontorllüm var bilerek hep geç aldım randevüleri 2 düşüğüm oldu bundan önce onlarda tüp bebekdi tek embrio transfer oldum 5bb pgt geldi Allahım isteyen dileyene nasip etsin bulanltılarım sabah oluyor kusuyorum 1 kez gün içinde çok hafif hafif oluyor korkuyorum azalınca çok gazım var birde şükür lekenme kanama yok normal mi sizce
Siz hele bi bunları bi büyütündeValla eşimde öyle doğduktan sonra ikinci diyordaha bunu bir doğuralımda
Teşekkürler cnmHayırlı olsun canım. Darısı başımane çabuk söyledi. Kıymetli olur işte ne güzel
Benim çatlak oluştu bile arasıra vazelin sürdüm ama çokta değil.Annemde de var bilmiyorum nolucak zaten kiloluyum.Bu arada çatlak olmasın diye bu aylardan yağ ve krem kullanmamız lazım. Ben ilkinde tatlı badem yağı kullanmıştım. Hiç çatlağım olmadı genetik etkiside var anneminde yoktur çatlağı. Ama yatkınlık varsa özellikle çok iyi bişey kullanın imkanınız varsa.
Ben eşimin yardımcı olucagini hiç sanmıyorum annesini başıma saricak gibi.kontrole bile onlarla git diyor.Zaten her işlerini anneleri halletmiş.Ama ben elimden geldiğince kırmadan ayar vericem başkası baksın diye uğraşmıyorum 5 yıldır.Bana annengilde git 6ay orda kal diyor büyütüp gel diyor ister gül geç istersen kavga etSiz hele bi bunları bi büyütündevalla eşiniz yardımcı olsun biraz. Tabi başlarda bebek anneye çok bağımlı ama yıkaması beslemesi uyutması hepsi bi iş. Şöyle bir iki yaşından sonra bazı şeyleri babası yapsın. Kitap okuyup uyutma falan bi saati geçebiliyor. Gün boyunca yorulan anneye o bi saat baya zor geliyor. Babası yapsa anne o arada dinlenir falan. Bunlar önemli aman deyim. Çocuk olduktan sonra evlilik farklı bi boyuta geçiyor. Eşlerin birbirine desteği çok önemli. Eşiniz bi şeye heves ediyorsa hiç engel olmayın varsın eksik yapsın ama yapsın. Hiç hevesli olmayan bi eşim var ne kadar zor olduğunu biliyorum. Ve bi çılgınlık yapıp ikinci çocuğu yaptım. Allah kolaylığını verir inşsllah. Bide bi tavsiye daha anneleri kayınvalideleri çok karıştırmayın bu işe. Tabiki yardım etsinler sevsinler ama çok sorumluluk verince işler içinden çıkılmaz bir hal alabiliyor. Bilinç seviyesi de önemli tabi
Ben pek hareket etmiyorum hala ama dün bı mağazaya girdim aylar sonra şöyle bı eğildim çorap bölümünde ayy hemen belim koptuBel ağrınız var mı arkadaşlar.12. Hafta içindeyim belim ağrıyor epey
Ilk gebeligimde lierac diye bir krem kullanmıştım çok faydasını gördüm ama biraz pahalıBu arada çatlak olmasın diye bu aylardan yağ ve krem kullanmamız lazım. Ben ilkinde tatlı badem yağı kullanmıştım. Hiç çatlağım olmadı genetik etkiside var anneminde yoktur çatlağı. Ama yatkınlık varsa özellikle çok iyi bişey kullanın imkanınız varsa.
Benim tek şikayetimdi bel ağrısı inanılmaz hemde şimdi azaldı birazBel ağrınız var mı arkadaşlar.12. Hafta içindeyim belim ağrıyor epey
Kesinlikle çok doğru söylüyorsun. Eşim tembelliğinden değilde beceriksizliğinden yapamaz. Ama sorumluluk alır mecburda zaten. Her şey birlikte yapılmalı. Rabbim o günleri göstersin.Siz hele bi bunları bi büyütündevalla eşiniz yardımcı olsun biraz. Tabi başlarda bebek anneye çok bağımlı ama yıkaması beslemesi uyutması hepsi bi iş. Şöyle bir iki yaşından sonra bazı şeyleri babası yapsın. Kitap okuyup uyutma falan bi saati geçebiliyor. Gün boyunca yorulan anneye o bi saat baya zor geliyor. Babası yapsa anne o arada dinlenir falan. Bunlar önemli aman deyim. Çocuk olduktan sonra evlilik farklı bi boyuta geçiyor. Eşlerin birbirine desteği çok önemli. Eşiniz bi şeye heves ediyorsa hiç engel olmayın varsın eksik yapsın ama yapsın. Hiç hevesli olmayan bi eşim var ne kadar zor olduğunu biliyorum. Ve bi çılgınlık yapıp ikinci çocuğu yaptım. Allah kolaylığını verir inşsllah. Bide bi tavsiye daha anneleri kayınvalideleri çok karıştırmayın bu işe. Tabiki yardım etsinler sevsinler ama çok sorumluluk verince işler içinden çıkılmaz bir hal alabiliyor. Bilinç seviyesi de önemli tabi
Mangoda tiril lastikli pantolonlar vardı çok hoştu rahat yani.Birde dün lcw ye gittim bi şeyler alayım diye hiç bişey bulamadım ni tayt aldım geldim. Şöyle rahat pantolon bulursanız haber verin arkadaşlar.
Geçen hafta benimde vardı. 11. Haftanın özelliklerinde bel ağrısı olabilir diyordu. Bi kaç gün ağrıdı geçti benim. Rahim yukarı doğru çıkıyormuş o nedenle bel ve sırt ağrısı olabiliyormuş. Benim de ara ara kaşığım batıyo sanırım. Bi şeyler hissediyorum artık.Bel ağrınız var mı arkadaşlar.12. Hafta içindeyim belim ağrıyor epey
Valla eşimde Kayserili. Doğduğunda kayınvalidem bebeği bana bile vermeyecekti. Elinden gelse kendisi emzirecek o derece. Baya sıkıntılar yaşattı bana. Eşimde anneme ver anneme ver deyip duruyordu. Bide lohusalık üstüne baya kötüydü. Lohusalıktan sonra bahsederimBen eşimin yardımcı olucagini hiç sanmıyorum annesini başıma saricak gibi.kontrole bile onlarla git diyor.Zaten her işlerini anneleri halletmiş.Ama ben elimden geldiğince kırmadan ayar vericem başkası baksın diye uğraşmıyorum 5 yıldır.Bana annengilde git 6ay orda kal diyor büyütüp gel diyor ister gül geç istersen kavga etrabbim bana sabır versin ben herşeyi ne koşarım kızımın
Bende 10 hafta içindeyim çok belim ağrıyor bide düşük riskim vardı yatıyorum sürekli 1 aydır. Kanamam bel ve kasık ağrısıyla birlikte geldiği için çok korkuyorum şükür 3 haftayı geçti kanama yok ama ağrılar devam ediyor ayağa kalkamıyorum allah herkese kolaylık versinBel ağrınız var mı arkadaşlar.12. Hafta içindeyim belim ağrıyor epey
Geçmiş olsun. Ben biraz yoruldum mu ağrıyor.Bemimde gecem hafta inanılmaz kaşık agrım vardı hatta Yürüyemedim dr gittim bi şey göremedi .o geçti bel başladı simdiBende 10 hafta içindeyim çok belim ağrıyor bide düşük riskim vardı yatıyorum sürekli 1 aydır. Kanamam bel ve kasık ağrısıyla birlikte geldiği için çok korkuyorum şükür 3 haftayı geçti kanama yok ama ağrılar devam ediyor ayağa kalkamıyorum allah herkese kolaylık versin
Teşekkür ederim canım aynen artık gün içinde de oluyor öğlene kadar oldukca rahatlıyorum desem yeridir inşallah sağlıkla kucamıza alırızBen de ilk kalp atışını görmüştüm sesi düşük kalmıştı dinliyememistik.Benim de ilk haftalarda bulantım ya öğleye kadar 1kez oluyordu ya da istifra etmezsem akşama kadar sürüyordu.8.haftadan sonra artmıştı.Simdi gene biraz iyiyim.Belki seninki de bu haftadan sonra artar salı günü falan.benimki öyle olmustu 8,5 haftalıkken artmisti.Kanaman falan olmaması da çok güzel.Kendini rahat bırak stres yapma hiç bir şeyi kafana takma inşaallah bı şey olmaz.
Ben şu fetal dnayı anlamıyorum neden yapılıyor. Ben de pgt yaptırmıştım fetal dna kelimesini doktorum hiç kullanmadı bile. Bence hiç düşünme. Tüp bebek doktoru yok diyorsa yoktur benceMerhabalar pgt yapıldığı halde fetal dna yaptıran var mı? Çok endişeliiyim yaptırmalı mıyım ? Tüp bebek doktorumuz gerek yok dedi ama bazı doktorlar gerek var diyor aklım çok karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?