2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

Canım öncelikle hayırlı olsun. İçini ferah tut. Herşey yolunda görünüyor

Bel ağrınız var mı arkadaşlar.12. Hafta içindeyim belim ağrıyor epey

Valla eşimde öyle doğduktan sonra ikinci diyordaha bunu bir doğuralımda
Siz hele bi bunları bi büyütünde valla eşiniz yardımcı olsun biraz. Tabi başlarda bebek anneye çok bağımlı ama yıkaması beslemesi uyutması hepsi bi iş. Şöyle bir iki yaşından sonra bazı şeyleri babası yapsın. Kitap okuyup uyutma falan bi saati geçebiliyor. Gün boyunca yorulan anneye o bi saat baya zor geliyor. Babası yapsa anne o arada dinlenir falan. Bunlar önemli aman deyim. Çocuk olduktan sonra evlilik farklı bi boyuta geçiyor. Eşlerin birbirine desteği çok önemli. Eşiniz bi şeye heves ediyorsa hiç engel olmayın varsın eksik yapsın ama yapsın. Hiç hevesli olmayan bi eşim var ne kadar zor olduğunu biliyorum. Ve bi çılgınlık yapıp ikinci çocuğu yaptım. Allah kolaylığını verir inşsllah. Bide bi tavsiye daha anneleri kayınvalideleri çok karıştırmayın bu işe. Tabiki yardım etsinler sevsinler ama çok sorumluluk verince işler içinden çıkılmaz bir hal alabiliyor. Bilinç seviyesi de önemli tabi

Bu arada çatlak olmasın diye bu aylardan yağ ve krem kullanmamız lazım. Ben ilkinde tatlı badem yağı kullanmıştım. Hiç çatlağım olmadı genetik etkiside var anneminde yoktur çatlağı. Ama yatkınlık varsa özellikle çok iyi bişey kullanın imkanınız varsa.

Birde dün lcw ye gittim bi şeyler alayım diye hiç bişey bulamadım ni tayt aldım geldim. Şöyle rahat pantolon bulursanız haber verin arkadaşlar.

Hayırlı olsun canım. Darısı başıma ne çabuk söyledi. Kıymetli olur işte ne güzel
Teşekkürler cnm Rabbim gönlüne göre versin inşaallah kıymet işine gelince de en çok kız kardeşlerim sevindi sanki.Digerleri düştü biraz ama umrumda mı hayır tabiki Allah benim gönlüme göre verdi.5yildir hiç bu kadar mutlu olmamıştım

Benim çatlak oluştu bile arasıra vazelin sürdüm ama çokta değil.Annemde de var bilmiyorum nolucak zaten kiloluyum.

Ben eşimin yardımcı olucagini hiç sanmıyorum annesini başıma saricak gibi.kontrole bile onlarla git diyor.Zaten her işlerini anneleri halletmiş.Ama ben elimden geldiğince kırmadan ayar vericem başkası baksın diye uğraşmıyorum 5 yıldır.Bana annengilde git 6ay orda kal diyor büyütüp gel diyor ister gül geç istersen kavga et rabbim bana sabır versin ben herşeyi ne koşarım kızımın

Ilk gebeligimde lierac diye bir krem kullanmıştım çok faydasını gördüm ama biraz pahalı

Kesinlikle çok doğru söylüyorsun. Eşim tembelliğinden değilde beceriksizliğinden yapamaz. Ama sorumluluk alır mecburda zaten. Her şey birlikte yapılmalı. Rabbim o günleri göstersin.

Geçen hafta benimde vardı. 11. Haftanın özelliklerinde bel ağrısı olabilir diyordu. Bi kaç gün ağrıdı geçti benim. Rahim yukarı doğru çıkıyormuş o nedenle bel ve sırt ağrısı olabiliyormuş. Benim de ara ara kaşığım batıyo sanırım. Bi şeyler hissediyorum artık.

Valla eşimde Kayserili. Doğduğunda kayınvalidem bebeği bana bile vermeyecekti. Elinden gelse kendisi emzirecek o derece. Baya sıkıntılar yaşattı bana. Eşimde anneme ver anneme ver deyip duruyordu. Bide lohusalık üstüne baya kötüydü. Lohusalıktan sonra bahsederim o ayrı bi dünya eşinize bir kitap alın lohusaya nasıl davranılır tarzı bişey olabilir. Eşinizle hem fikir olursanız zorlanmazsınız. Allah şimdiden kolaylık versin hepimize Allahım sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin. İsteyen herkese en kolayını en güzelini yaşatsın.

Bende 10 hafta içindeyim çok belim ağrıyor bide düşük riskim vardı yatıyorum sürekli 1 aydır. Kanamam bel ve kasık ağrısıyla birlikte geldiği için çok korkuyorum şükür 3 haftayı geçti kanama yok ama ağrılar devam ediyor ayağa kalkamıyorum allah herkese kolaylık versin

Geçmiş olsun. Ben biraz yoruldum mu ağrıyor.Bemimde gecem hafta inanılmaz kaşık agrım vardı hatta Yürüyemedim dr gittim bi şey göremedi .o geçti bel başladı simdi

Teşekkür ederim canım aynen artık gün içinde de oluyor öğlene kadar oldukca rahatlıyorum desem yeridir inşallah sağlıkla kucamıza alırız

Merhabalar pgt yapıldığı halde fetal dna yaptıran var mı? Çok endişeliiyim yaptırmalı mıyım ? Tüp bebek doktorumuz gerek yok dedi ama bazı doktorlar gerek var diyor aklım çok karıştı

Merhabalar pgt yapıldığı halde fetal dna yaptıran var mı? Çok endişeliiyim yaptırmalı mıyım ? Tüp bebek doktorumuz gerek yok dedi ama bazı doktorlar gerek var diyor aklım çok karıştı
Ben şu fetal dnayı anlamıyorum neden yapılıyor. Ben de pgt yaptırmıştım fetal dna kelimesini doktorum hiç kullanmadı bile. Bence hiç düşünme. Tüp bebek doktoru yok diyorsa yoktur bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…