Bende çok rahattım ama işte içimi kemirdi kesin bieşy olmadığı için. Doktorumuz doğum yaptırmadığı için başka doktora geçtik o yaptırdanız iyi olur dedi aklımız karıştı işte. Ben yine de kendi tüp bebek doktorumun dediğini dinleyeyim onlar konuya fazlasıyla hakim. Çok teşekkür ederim cevabınız içinBen şu fetal dnayı anlamıyorum neden yapılıyor. Ben de pgt yaptırmıştım fetal dna kelimesini doktorum hiç kullanmadı bile. Bence hiç düşünme. Tüp bebek doktoru yok diyorsa yoktur bence
Ne demek canım. Sıkıntı olsa ikili testte ensede burunda kontrollerde şüphelenilir pgtli bide. Hatta ikili teste bile gerek yok dediler bana. İçin rahat olsun stres beybiye çok zararlıBende çok rahattım ama işte içimi kemirdi kesin bieşy olmadığı için. Doktorumuz doğum yaptırmadığı için başka doktora geçtik o yaptırdanız iyi olur dedi aklımız karıştı işte. Ben yine de kendi tüp bebek doktorumun dediğini dinleyeyim onlar konuya fazlasıyla hakim. Çok teşekkür ederim cevabınız için
Benım doktorum 2 li teste bile gerek yok dedi pgtli sonuçtaMerhabalar pgt yapıldığı halde fetal dna yaptıran var mı? Çok endişeliiyim yaptırmalı mıyım ? Tüp bebek doktorumuz gerek yok dedi ama bazı doktorlar gerek var diyor aklım çok karıştı
Yaaa ben yaptırdım hatta sınır çıktı benim 3lü 4lüde yapacam benimde pgtlidiBenım doktorum 2 li teste bile gerek yok dedi pgtli sonuçta
Internet üzerinden bakarsanız hamile giyim diye defacto ve lcwaikiki de fiyatı uygun ürünler var ben defactodan örme hamile pantalonu aldım yumuşacık birşey çok hoşuma gitti tavsiye ederim.waikiki den de tişört aldım yine internetten 2 gün içinde geliyor önümüz yaz havalarda ısınıyor.Birde dün lcw ye gittim bi şeyler alayım diye hiç bişey bulamadım ni tayt aldım geldim. Şöyle rahat pantolon bulursanız haber verin arkadaşlar.
Hadiya bana oyle dedı doktorum ama yanı gerek yok dedı yuzde 50 yanılma payı var dedı gerek gormedım bendeYaaa ben yaptırdım hatta sınır çıktı benim 3lü 4lüde yapacam benimde
Ya evet defacto da yapıyormuş bilmiyordum. Yaza kadar idare edecek bişeyler lazım. Yaza elbise giyerim püfür püfürInternet üzerinden bakarsanız hamile giyim diye defacto ve lcwaikiki de fiyatı uygun ürünler var ben defactodan örme hamile pantalonu aldım yumuşacık birşey çok hoşuma gitti tavsiye ederim.waikiki den de tişört aldım yine internetten 2 gün içinde geliyor önümüz yaz havalarda ısınıyor.
Canım amniyosentez diye bişey yapıyorlar. Onu derse iyice bi düşün araştır.Yaaa ben yaptırdım hatta sınır çıktı benim 3lü 4lüde yapacam benimde pgtlidi
Aayyy Allah korusun inş gerek kalmaz ablama yapmışlardı çok zor bir şeyCanım amniyosentez diye bişey yapıyorlar. Onu derse iyice bi düşün araştır.
Eltime 12. Hafta kız dediler 18.hafta erkek çıktı çok şaşırmışlardıBugün kontrolüm vardı 12+1 deyim dr kız gibi dedi .Doğru olma ihtimali yüksekli sizce.bu haftalarda tahmin doğru çıkarmı
Yüksek ihtimal çıkar ancak yanılma payıda var tabi. Hayırlı olsunBugün kontrolüm vardı 12+1 deyim dr kız gibi dedi .Doğru olma ihtimali yüksekli sizce.bu haftalarda tahmin doğru çıkarmı
Umarım gerek kalmaz. İstemezsen yapmazlar sanırım. kuzenime yapmışlardı ne saçma bişey o ya.Aayyy Allah korusun inş gerek kalmaz ablama yapmışlardı çok zor bir şey
Kaçıncı haftadasınızBakalım benimkinin cinsiyeti ne merak etmeye başladım. Haftaya kontrol var. O zamana belli olur yüksek ihtimal.
Transfer tarihime göre 12+2 imişim bugün. Doktor son adete göre bakıyor. Oda 12+5 oluyor sanırım.Kaçıncı haftadasınız
Bende perşembe günü 11+6daydim 100/80 kız dedi ben inandım valla bu cuma bi daha gidicem o zaman da kız der inşaallah çok istiyorumBugün kontrolüm vardı 12+1 deyim dr kız gibi dedi .Doğru olma ihtimali yüksekli sizce.bu haftalarda tahmin doğru çıkarmı
Doktor mu bir hafta sonra çağırdı canım yoksa iki doktora falan mı gidiyorsun. Bende 15 gün sonra başka doktora git iş olacam da bir yandanda çok sık mı diye korkuyorum.Bende perşembe günü 11+6daydim 100/80 kız dedi ben inandım valla bu cuma bi daha gidicem o zaman da kız der inşaallah çok istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?