Şimdi geçen hafta gittik ücret ödedik 10 gün içinde gidince ücret verilmiyor ya Dr o yüzden yine gelirsiniz dedi herhangi bir sıkıntı bı sorun olduğundan değil de öylesine çağırdı bı kaç kez kanamayla ,can havliyle gittim dra o yüzden kendiliginden çağırıyor aynı drum.Ben de görmek istiyorum gidiyorum.Ben tüp bebek tedavimi yapan dru değiştirdim kendisi çok meşgul bizi bu dra yönlendirdi bizde tmm dedik. Tek dra gidiyorum ben.Doktor mu bir hafta sonra çağırdı canım yoksa iki doktora falan mı gidiyorsun. Bende 15 gün sonra başka doktora git iş olacam da bir yandanda çok sık mı diye korkuyorum.
13.haftan bitince git bence ama doktoruna sor kesinlikle. Geçen hafta gittiğimde doktor artık seyahat serbest dedi onun öncesi de asla izin vermiyordu. Şu köyü hikaye anlatmaya bayılanlardan nefret ediyorum insanlar ne kadar kötü ya. Düşmüşsede rahim yetmezliği vardır düşmüştür. Herkeste olacak bir şey yok. Biz bence hep doktoru dinleyelim.Ben hafta sonu köye gitmek istiyorum yaa 1saatlik yol sizce bı sıkıntı olur mu.Gidince bir kaç hafta orda kalicam çok bunaldım burda bı odanın içindeyim.Ben hiç hareket etmiyorum 3aydir.Beni korkutuyorlar yok şunun ki 5aylikken düşmüş yok 3aylikken düşmüş.Esim taraf göndermek istemiyor.
Bu cuma günü 13.haftam bitiyor inşaallah.Koye de cumartesi gitmeyi düşünüyorum.Dr uma sorucagim tek şey bu zaten.Daha önce sorduk bı 20dk yürüyüş yapabilir miyim diye 2-3hafta önce bu aylarda önermiyoruz demişti.Kotu senaryoları anlatan da kayınvalidem köye gitmeyip de onlarda kalıyim diye13.haftan bitince git bence ama doktoruna sor kesinlikle. Geçen hafta gittiğimde doktor artık seyahat serbest dedi onun öncesi de asla izin vermiyordu. Şu köyü hikaye anlatmaya bayılanlardan nefret ediyorum insanlar ne kadar kötü ya. Düşmüşsede rahim yetmezliği vardır düşmüştür. Herkeste olacak bir şey yok. Biz bence hep doktoru dinleyelim.
Aahh ahhh insanoğlu işte. Bu tedavide her şeyde anne baba tektir. Depresyon takıldığım zamanlarda oldu tek başıma atlattım. Çoğumuzda öyleyizdirBu cuma günü 13.haftam bitiyor inşaallah.Koye de cumartesi gitmeyi düşünüyorum.Dr uma sorucagim tek şey bu zaten.Daha önce sorduk bı 20dk yürüyüş yapabilir miyim diye 2-3hafta önce bu aylarda önermiyoruz demişti.Kotu senaryoları anlatan da kayınvalidem köye gitmeyip de onlarda kalıyim diyetedavimiz 3ay sürdü o zaman para işleri dönüyordu ya arayıp soran yoktu.Simdi sahipleniyorlar akillarinca
Benım doktorumda öylee olucagı varsa hertürlü oluyor zaten rabbım nederse o ama bi doktordan duymustum bi bebek düşücekse neyaparsan yap düşermiş asla kendın ısteyerek düşüremezmişsin agır kaldırmak vsYa benim doktorum hiç bi şekilde kosıtlamıyor. Transfer günü araba kullanarak çocuğu okuldan almaya gittim. Transfer ertesi günü 3 saat şehirler arası araba kullandım. Progrsteron değerim düşük çıktı vs ama bunlarla ilgisi yoktu bence. Bence bi odanın içinde hareketsiz kalmak daha kötü, seni rahatlatacak yerde olman her açıdan iyi. Doktorun bi engel görmüyorsa bence kimseyi dinleme kafan rahat bi şekilde git köyüne. Ancak köylerde maske falan takmıyorlar ona dikkat et. Virüs hızla yayılıyor. Genetik bir sıkıntı gelişimşel bir sıkıntı rahimde bir sıkıntı yoksa hiç bir şey olmaz merak etme.
Allahım hepimize hayırlarla kolaylıklarla yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin. Ne zor süreçlerden geçtik hepimiz.Benım doktorumda öylee olucagı varsa hertürlü oluyor zaten rabbım nederse o ama bi doktordan duymustum bi bebek düşücekse neyaparsan yap düşermiş asla kendın ısteyerek düşüremezmişsin agır kaldırmak vs
Aynen öyle ki hala devam edıyor korkular endişeler her kontrolü iple çekiyorum sonra bi içim rahatlıyorAllahım hepimize hayırlarla kolaylıklarla yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin. Ne zor süreçlerden geçtik hepimiz.
O rahatlama müthiş bir şey ya. Ben de şuan iple çekiyorum daha çok varAynen öyle ki hala devam edıyor korkular endişeler her kontrolü iple çekiyorum sonra bi içim rahatlıyor
Yokya ilk gebelıkde 20 haftada faln bellı oluyomus. 16+2 denn asla hiçbişey hissetmiyorumO rahatlama müthiş bir şey ya. Ben de şuan iple çekiyorum daha çok varhiç kıpırtı hareket hissediyormusunuz
Ben iki doktora gidiyorum birini bırakamıyorum ama o hastanedede doğum yapmak isteniyorum. Diğeride iyi bir doktor onada kontrole gidiyorum o hastanede doğum yapmak istiyorum. Yani aslında doğum konusunda doktor iyi olsun yeter. Maddiyata tabiki önemli maalesefKızlar bişey danışmak istiyorum çok arada kaldım ya şimdi ben memorialde takıpteyım hala doktoruma cok alıstıgım ıcın bırakamıyorum 3 yıldır onlayım cunku hastane indirim yaptı sözde normal dogum 7bin sezeryan 9 bin bende kabul ettım başta ama sımdı fazla gelmeye başladı normal derecede geçinen insanlarız sonuçta başka hastaneye geçsemmi bi yandan baska doktora nasıl alışıcam kafam cok karısık
Seni çok iyi anlıyorum. Aynı çelişkileri yaşamıştım. Şöyle söyleyim önce doğum konusunda iyi bir hastane seç fiyatı uygun olsun. Sonra iyice sor soruştur o hastaneden doktorunu seç. Sen Anadolu yakasında olsan ben sana tavsiye veririm ama karşıdasın. Doğum için o kadar para vermeye gerek yok bence. 2 gece kalıp çıkıyosun zaten. Hatta 2. Gecenin sabahında çıkış veriyolar. Sonuçta bebeğin bir sürü ihtiyacı olacak onları alırsın rahat rahat. Özel sağlık sigortası olanlar tercih ediyolar genelde doğum için falan. Ücretsiz ya da indirimli oluyor onlara. Benim doktorum kendisi demişti. Başka hastaneye geçebilirsiniz burda doğum çok pahalı diye. Ben de içim rahat bi şekilde geçtim. Bi arkadaşımın tavsiye ettiği bi doktor vardı onla devam ettim. Ondan da çok memnun kaldım Allah için. İyi bir doktor bulursan içine siner merak etme. İçine sinmezse de kendi doktorunla devam edersin. Burda güven çok önemli.Kızlar bişey danışmak istiyorum çok arada kaldım ya şimdi ben memorialde takıpteyım hala doktoruma cok alıstıgım ıcın bırakamıyorum 3 yıldır onlayım cunku hastane indirim yaptı sözde normal dogum 7bin sezeryan 9 bin bende kabul ettım başta ama sımdı fazla gelmeye başladı normal derecede geçinen insanlarız sonuçta başka hastaneye geçsemmi bi yandan baska doktora nasıl alışıcam kafam cok karısık
Banada doktorum öyle söylemişti ama ben bırakamadım hiç çekinmiyorum alıştıgım için ama baska yere gıtsem boyle olmıycak bılıyorum keske bukadar pahalı olmasaydıSeni çok iyi anlıyorum. Aynı çelişkileri yaşamıştım. Şöyle söyleyim önce doğum konusunda iyi bir hastane seç fiyatı uygun olsun. Sonra iyice sor soruştur o hastaneden doktorunu seç. Sen Anadolu yakasında olsan ben sana tavsiye veririm ama karşıdasın. Doğum için o kadar para vermeye gerek yok bence. 2 gece kalıp çıkıyosun zaten. Hatta 2. Gecenin sabahında çıkış veriyolar. Sonuçta bebeğin bir sürü ihtiyacı olacak onları alırsın rahat rahat. Özel sağlık sigortası olanlar tercih ediyolar genelde doğum için falan. Ücretsiz ya da indirimli oluyor onlara. Benim doktorum kendisi demişti. Başka hastaneye geçebilirsiniz burda doğum çok pahalı diye. Ben de içim rahat bi şekilde geçtim. Bi arkadaşımın tavsiye ettiği bi doktor vardı onla devam ettim. Ondan da çok memnun kaldım Allah için. İyi bir doktor bulursan içine siner merak etme. İçine sinmezse de kendi doktorunla devam edersin. Burda güven çok önemli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?