2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

kızlar merhaba belki başına gelen olmuştur diye bu foruma da yazmak istedim..
moralim çok bozuk 31 martta transfer için tedaviye başladık ,dün yani salı günü adetin 9. günüydü.herşey normaldi ayın 16.sına transfer gününü belirledik .
estrofermle aspirin kullanıyordum.bant ve progestan ve proltelux eklendi.ayın 11 inde hem ağzıdan hem vajinadan almam gereken ilacı dün akşam ve bu sabah tarihe dikkat emeden aldım tedavi iptal oldu.doktor estroferm ve progestana 15 gün yine devam et dedi ilaçları bıraktıktan sonra kanama olduğun gün ara 3. günü tekrar başlayalım dedi.böyle bir durum yaşayan var mı?hiç adet atlamadan tekrar tedaviye başlamak doğru mu sonuçta sürekli ilaç kullanmış olacağım.gerçi az önce okudum adet bekletmeden direk ikinci transfer yaptıran var. (

Okadar önemlimiymiş tam zamanına göre ilacı kullanmak. Önemli olan zaman değiş canım hormonların doktorun vardır bende bildiğin hormon durumun müsaittir demekki.

Ben ocakta taze transfer oldum negatif oldu. O ay adet oldum ayın 21 inde. Doktorum hemen tekrar deneyelim dedi. 2. Gün estrofem kullanmaya başladım. Şubat 8 de de dondurulmuş transferim yapıldı şükür o pozitif oldu şimdi 11 haftalık olduk. İçini ferah tut doktoruna güven:)

Bende şaşırdım açıkcası 2 yanlış kullanımda böyle bir sonuç oluşmasını. Sanırım forumlardan buna benzer bişeyler okumuştum. Sen doktorunun verdiği talimatlara uy. İçin rahat olsun hayırlısıyla güzel sonucuna ulaşırsın inşallah

Kızlar miğdeniz ne durumda ben aşırı kötüyüm 2 ilaç fayda etmedi şimdi doktorum gaviscon verdi inşallah bu işe yarar

Kızlar miğdeniz ne durumda ben aşırı kötüyüm 2 ilaç fayda etmedi şimdi doktorum gaviscon verdi inşallah bu işe yarar
Ben hiç yaşamamıştım zaten. Yaa hala niye devam ediyor ki. Doktorum bana 18.haftalarda çok ağrıların olabilir hatta kusabilirsinde demişti neden dedi anlamadım ama inşallah olmaz.

Ben hiç yaşamamıştım zaten. Yaa hala niye devam ediyor ki. Doktorum bana 18.haftalarda çok ağrıların olabilir hatta kusabilirsinde demişti neden dedi anlamadım ama inşallah olmaz.
Neden dediki 18. Haftada ağrı olur diye

yaaa inşallah ama insan tedirgin oluyor

inşallah cnm ya biraz rahatlıyorum yazılanları görünce:)

Tekrar midem bulanmaya başladı. 2 gündür. Hiç duymamıştım böylesini. Normal olmayan bişey yoktur inşallah. Şimdi araştırıcam biraz. Böyle olan var mi?

Arkadaşlar 13 haftanın içindeyim mide bulantim artıyor. Azalması lazım bu normal mi.2 haftadır depot igne oluyorum aynı zamanda fitil bunlar mı midemi bulandırıyor yoksa ters giden bir şeyler mı var anlamadim

16 haftalık oldum ben bulantı ara ara gelıyor ilaç içerken bazen kusuyorum normal bence

Hafiften belim ağrıyor ve rahimde batma gibi bişeyler hissediyorum. Umarım normaldir.

Aynı benimde öyle oldu yaa.

Bazen içine bir karamsarlık çöküyor sanki bir şey oldumu diye her ana ultrasona gitme fikri ufacık bir değişiklik olunca vücutta hemen kötü bir şey mi oldu kaygısı......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…