• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

Arkadaşlar ben geçen gün bir video izledim Kadın doğum uzmanı Selçuk Selçuk , eğer herşey normalse tüp, yumurta rezervi hormonlar vs ve 35 yaş altındaysanız 2 yıl sonunda mutlaka gebelik olur dedi. Ben bunu 1 biliyordum valla şaşırdım

İnşaAllah hayırlısıyla kucağına da alırsın 🤗🤗 şimdi dondurulmuş bırakılacak galiba değil mi
Benim dondurulmuş yumurtalarımın hepsi kullanıldı. 2. Transferimde üç embriyo kondu. Bugün tekrar yumurta toplama işlemim yapıldı.

Bence bağ kurmak güvenmek önemli tabi doktorunuzunda iyi olması nerde yaptıracaksınız ve doktorunuz kim
Bahçeci fulya da yaptırdım dokror ismini de sonra veririm ama hiç memnun kalmadım doktordan hatta transfer sonrası odaya geldiğinde söyledim.neyse inş embriyom tutunur mutlu olurum kendimi üzmeme değmez

Merhabalar bende ilk tüp bebek denememe başladım hayırlısı ile. Dün ilk gonal f iğnemi yaptım yaptırdım daha doğrusu ☺️
O kadar nötrüm ki sevinç üzüntü sanki hiç birşey hissetmiyorum 🥺 tuhaf hallerdeyim
Rabbim herkese güzel haberler almayı nasip etsin inşallah 🥰

Bahçeci fulya da yaptırdım dokror ismini de sonra veririm ama hiç memnun kalmadım doktordan hatta transfer sonrası odaya geldiğinde söyledim.neyse inş embriyom tutunur mutlu olurum kendimi üzmeme değmez
İçini ferah tut iyi düşün olumsuz düşünceler asla yok..

Merhabalar bende ilk tüp bebek denememe başladım hayırlısı ile. Dün ilk gonal f iğnemi yaptım yaptırdım daha doğrusu ☺️
O kadar nötrüm ki sevinç üzüntü sanki hiç birşey hissetmiyorum 🥺 tuhaf hallerdeyim
Amin İnşaAllah canım. Hadi bakalım yeni yıla kucaklarımız dolu gireceğiz inşaAllah liste yapalım mı transfer tarihi ve sonuç olarak 🤗

Hadi hayırlısı, zor gibi geliyor ama inanın değecek sonunda. Ben iki defa yumurta toplama işlemi yaptırdım. İkinci süreçte göbeğimden günde üç tane iğne yapıyordum kısa protokolde. İlk süreç uzun protokol oldu ve neredeyse bir ay koldan 15 gün göbekten iğne yaptım. Unutuyorsunuz embriyolar oluştuktan sonra.

Benim dondurulmuş yumurtalarımın hepsi kullanıldı. 2. Transferimde üç embriyo kondu. Bugün tekrar yumurta toplama işlemim yapıldı.
Yumurta toplama işleminden sonra dondurulan ve ay yapılmayan transferde dondurulmuş embriyolar için ayrıca ücret ödediniz mi? Bugün gittiğimde benden 2500 lira embriyo dondurma ücreti istediler, gerçekten yılmamak için sabrediyorum.

Yumurta toplama işleminden sonra dondurulan ve ay yapılmayan transferde dondurulmuş embriyolar için ayrıca ücret ödediniz mi? Bugün gittiğimde benden 2500 lira embriyo dondurma ücreti istediler, gerçekten yılmamak için sabrediyorum.
Ben henüz yaptırmadıma ama doktorum dondurma için de ek bir ücret olduğunu başında söylemişti.

Back
X