- 19 Ekim 2020
- 134
- 117
- 18
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim dondurulmuş yumurtalarımın hepsi kullanıldı. 2. Transferimde üç embriyo kondu. Bugün tekrar yumurta toplama işlemim yapıldı.İnşaAllah hayırlısıyla kucağına da alırsınşimdi dondurulmuş bırakılacak galiba değil mi
Amin, Rabbim bütün yavruları korusun.Amin İnşaAllah tüm olmayanlarla birlikte. Sizlerin bebeklerinede sağlık güzel ömürler versin İnşaAllah![]()
Aynen öyle devamBiz kadınlar olarak çok güçlüyüz asla pes etmeyip hedefimize ulaşana kadar devam
İnşallah isteyen herkeseRabbim inşallah ilk transferde nasip etsin.
Bahçeci fulya da yaptırdım dokror ismini de sonra veririm ama hiç memnun kalmadım doktordan hatta transfer sonrası odaya geldiğinde söyledim.neyse inş embriyom tutunur mutlu olurum kendimi üzmeme değmezBence bağ kurmak güvenmek önemli tabi doktorunuzunda iyi olması nerde yaptıracaksınız ve doktorunuz kim
İçini ferah tut iyi düşün olumsuz düşünceler asla yok..Bahçeci fulya da yaptırdım dokror ismini de sonra veririm ama hiç memnun kalmadım doktordan hatta transfer sonrası odaya geldiğinde söyledim.neyse inş embriyom tutunur mutlu olurum kendimi üzmeme değmez
Amin İnşaAllah canım. Hadi bakalım yeni yıla kucaklarımız dolu gireceğiz inşaAllah liste yapalım mı transfer tarihi ve sonuç olarakMerhabalar bende ilk tüp bebek denememe başladım hayırlısı ile. Dün ilk gonal f iğnemi yaptım yaptırdım daha doğrusu
O kadar nötrüm ki sevinç üzüntü sanki hiç birşey hissetmiyorumtuhaf hallerdeyim
Rabbim herkese güzel haberler almayı nasip etsin inşallah![]()
Transfer ne zaman oldu ?Bahçeci fulya da yaptırdım dokror ismini de sonra veririm ama hiç memnun kalmadım doktordan hatta transfer sonrası odaya geldiğinde söyledim.neyse inş embriyom tutunur mutlu olurum kendimi üzmeme değmez
Hadi hayırlısı, zor gibi geliyor ama inanın değecek sonunda. Ben iki defa yumurta toplama işlemi yaptırdım. İkinci süreçte göbeğimden günde üç tane iğne yapıyordum kısa protokolde. İlk süreç uzun protokol oldu ve neredeyse bir ay koldan 15 gün göbekten iğne yaptım. Unutuyorsunuz embriyolar oluştuktan sonra.Merhabalar bende ilk tüp bebek denememe başladım hayırlısı ile. Dün ilk gonal f iğnemi yaptım yaptırdım daha doğrusu
O kadar nötrüm ki sevinç üzüntü sanki hiç birşey hissetmiyorumtuhaf hallerdeyim
Rabbim herkese güzel haberler almayı nasip etsin inşallah![]()
Transfer ne zaman oldu
Salı günü oldu transferim geçen perşemve yumurta toplamdıPerşembe
Yumurta toplandıktan 3 ila 5 gün sonra embriyolarına bağlı olarakBu transfer olayı kaçıncı gün oluyor genelde arkadaşlar
Amin saol senin nasıl sürecinHadi güzel haberlerle İnşaAllah![]()
Yumurta toplama işleminden sonra dondurulan ve ay yapılmayan transferde dondurulmuş embriyolar için ayrıca ücret ödediniz mi? Bugün gittiğimde benden 2500 lira embriyo dondurma ücreti istediler, gerçekten yılmamak için sabrediyorum.Benim dondurulmuş yumurtalarımın hepsi kullanıldı. 2. Transferimde üç embriyo kondu. Bugün tekrar yumurta toplama işlemim yapıldı.
Ben henüz yaptırmadıma ama doktorum dondurma için de ek bir ücret olduğunu başında söylemişti.Yumurta toplama işleminden sonra dondurulan ve ay yapılmayan transferde dondurulmuş embriyolar için ayrıca ücret ödediniz mi? Bugün gittiğimde benden 2500 lira embriyo dondurma ücreti istediler, gerçekten yılmamak için sabrediyorum.