• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

Merhabalr bugun 3 yumurtami aldılar pazar yada sali çağıracaklar yarindan itibaren igne vurulacam gobegim de gunde bir kere gebelige kadar devam edecekmis eger gebe olursam hamileliğin 12.haftaasina kadar devam edecekmisim sizds de oyle birsey varmi yardimci ollurmusunuz

Benim de pazar yada salo transfer olacak igne kullanmaya devam ediyom insallah guzel haberler aliriz🥰😍😍

Galiba seninle aynı tarihlerde transfer gerçekleştiriyorız 🤗
Evet kesinleşti benim 5 Ocak da çok heyecanlıyım Allah umduğumuzu bulmayı nasip etsin. Çok yoruldum ki bu işlere Temmuz ayında giriştim Allah hem bizlere hem de senelerdir özlem çekenlere yardım etsin.

Evet kesinleşti benim 5 Ocak da çok heyecanlıyım Allah umduğumuzu bulmayı nasip etsin. Çok yoruldum ki bu işlere Temmuz ayında giriştim Allah hem bizlere hem de senelerdir özlem çekenlere yardım etsin.
Bn de inşallah Çarşamba günü transfer oluyorum. Sizin de hayırlı olsun inşallah,hangi ilaçları kullanıyorsunuz acaby?

Selam arkadaşlar benimde pazartesi olacak transfer. Kasımda dondurulmuş 10 tane 5. Gün embriyosu vardı. Bu süreçte rahim dinlendirdik ve hazırlık ilaçları kullandım. İlk denememiz olucak ve heyecan biraz mevcut. Aslında kızgınlıkta mevcut. Yok şu ilacıymış yok bu ilacıymış şu ihtimali yüzde 10 artırırmış yok yapışkan embriyo diye bişey varmış o yüzde 15 artırmış. 10 bin tl diye sürece girdik hadi 20 bin olsun dedik ama 40 bin tl oldu çıktı. Çok kızgınım aslında şu süreç bitsin diye bekliyorum artık. Embriyolarımı alıp başka hastaneye almam mümkün mü onu araştıracağım. Birde şimdi 2 embriyo transferi yapacaklar geri kalan 8 taneyi donduracam. Bundan sonra transfer istersem bu ilaç süreçleri tekrar başlamayacak değil mi? Çok yoruldum maddi olarak. Kaliteli hastane dedik birdaha yakınından geçmeyeceğim. Dualarınız benimle olsun inşallah hayırlısıyla pozitif olur

Amin canım İnşaAllah tüm olmayanlarlar birlikte bir liste oluştursak mı ocak ayında hamişleri görürüz eminimki çoğumu güzel aonuç alacağız 🤗🤗

Bende ilk transferimi olacağım. Yalnız bir sorum olacak size. Doktorunuzla iletişiminiz nasıl? Ben mesela bugün regl oldum ve tedaviye başlamak için mesaj attım o kadar ilgisiz ve soğuk ki bağ kuramıyorum bir türlü. Kurmam da gerekiyor mu bilmiyorum. Başka bir doktora daha var orda daha cana yakın gibi değiştirsem mi diyorum ama en başından beri ona gittim nasıl olacak bilmiyorum.
Nerede tedavı goruyorsunuz

Merhaba bende şişli memorialde tedavi görüyorum. Sürecim güzel geçti kasımda toplama oldu 4 embriyom pgt den sağlıklı geldi. 2. Regl de gel dedi. Opu sonrası kanamadan beri 35 gün geçti hala olmadım. Olunca adetin 20. Günü transfer dedi doktorum. İlk denememiz çok heyecanlıyız.
Amin canım İnşaAllah tüm olmayanlarlar birlikte bir liste oluştursak mı ocak ayında hamişleri görürüz eminimki çoğumu güzel aonuç alacağız 🤗🤗
Liste nasıl oluşturuluyor pek bilmiyorum ben ama sen biliyorsan yapalım🤗 ayyy hepimiz güzel sonuçları alalım.

Selam arkadaşlar benimde pazartesi olacak transfer. Kasımda dondurulmuş 10 tane 5. Gün embriyosu vardı. Bu süreçte rahim dinlendirdik ve hazırlık ilaçları kullandım. İlk denememiz olucak ve heyecan biraz mevcut. Aslında kızgınlıkta mevcut. Yok şu ilacıymış yok bu ilacıymış şu ihtimali yüzde 10 artırırmış yok yapışkan embriyo diye bişey varmış o yüzde 15 artırmış. 10 bin tl diye sürece girdik hadi 20 bin olsun dedik ama 40 bin tl oldu çıktı. Çok kızgınım aslında şu süreç bitsin diye bekliyorum artık. Embriyolarımı alıp başka hastaneye almam mümkün mü onu araştıracağım. Birde şimdi 2 embriyo transferi yapacaklar geri kalan 8 taneyi donduracam. Bundan sonra transfer istersem bu ilaç süreçleri tekrar başlamayacak değil mi? Çok yoruldum maddi olarak. Kaliteli hastane dedik birdaha yakınından geçmeyeceğim. Dualarınız benimle olsun inşallah hayırlısıyla pozitif olur
Emin olabilirsiniz ki hepsi aynı. Ben de aynı şeyleri düşündüm ve hatta nerdeyse her eve geldiğimde ağladım. Ellerine düşmüşüm de oynadıkça oynuyorlar gibi geliyor insana. Gebelik aşısı dediler bana da, benim için gerekli mi dedim herşey normal ama 1000 lira koymaz dediler fakat artık 1000 lira bile nasıl koyuyor insana bilmiyorlar.

Merhaba hanımlar
Bende bugün opu işlemi gerçekleştirdim biraz ağrılı bir süreç oldu ama inanıyorum ki değecek. Doktorum taze transfer konusunda ümitlendirdi inşallah ümit ettiğimiz gibi olur. Transfer işlemi için bugünden itibaren mi 5 gün sayıyoruz

Merhaba hanımlar
Bende bugün opu işlemi gerçekleştirdim biraz ağrılı bir süreç oldu ama inanıyorum ki değecek. Doktorum taze transfer konusunda ümitlendirdi inşallah ümit ettiğimiz gibi olur. Transfer işlemi için bugünden itibaren mi 5 gün sayıyoruz
Toplama işleminden sonraki günü birinci gün kabul ediyorlar. Hakkınızda hayırlısı olsun, inşallah güzel olacak🙏🏻

Brn de yarin olacam trasfer ben de de istediler yapiskan embiryo %10 artiriyomus brnin de 24 bin olfu igneleere devM ediyom olursa ilk 3 ay devam edecem onsallah olur hrpimizinki

Ne ignesi kullanıyorsunuz ?
Bunukullaniyom insallah pozitif olursa3 ay boyunca kullanacam ama göbeğim cok agriyo şiş mor kuxuk kucuk bezeler oluşmuş bunun bir caresi var mi yaa

Eklentiler

• 16096546417152746134894578312815.webp
    16096546417152746134894578312815.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 56
Back
X