• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

2 bebek cidden çok zor kız kardeşim den biliyorum.Ben 34 yaşındayım fazla beklemeden düşünüyorum 2.yi ama bı yandanda çok kilo aldım 6 yıldır biraz versem de öyle olsa diye düşünüyorum.Her türlü zor yani😌 hakkımızda hayırlısı olsun 🤗
Kayınvalıdem yan daire de oturuyor annem 2 sokak arkamda yardımcı oluyorlar ama sonucta gece bana kalcak 2 side bilemiyorumkı

Biz tedavisiz olsun istiyoruz inşaallah.Ama olmazsa 2 tane yumurtamiz daha var onları da 1 seneye düşünürüz diyoruz.Drum normal olur demişti.
Tedavısız iste istemıyoruz cunku eşimin spermleri sıkıntılı bebekde hasar olabılır denemiyoruz bıle bı embrıyomuz var zaten pgtli olursa inşallah onu deneyecegım

2 bebek cidden çok zor kız kardeşim den biliyorum.Ben 34 yaşındayım fazla beklemeden düşünüyorum 2.yi ama bı yandanda çok kilo aldım 6 yıldır biraz versem de öyle olsa diye düşünüyorum.Her türlü zor yani😌 hakkımızda hayırlısı olsun 🤗
Ben 25 imdeyım henüz erkenden olsun bitain istiyorum kiloda kalmadı zaten hamıle kaldıgımda 64 dum sımdı 60 ım oglum sagolsun😀

Hayır almadım hiç.Sutum bolca olsa sanki emicek dün 1 saat emdi uykulu uykulu
2 saatte bir sağım yapın , biberon kullanmayın kaşık biberonla besleyebilirsiniz . Sakin olduğu zamanlarda memenizi teklif edin . Mama miktarını azaltıp anne sütünü artırmak lazım zamanla

Tedavısız iste istemıyoruz cunku eşimin spermleri sıkıntılı bebekde hasar olabılır denemiyoruz bıle bı embrıyomuz var zaten pgtli olursa inşallah onu deneyecegız

Ben 25 imdeyım henüz erkenden olsun bitain istiyorum kiloda kalmadı zaten hamıle kaldıgımda 64 dum sımdı 60 ım oglum sagolsun😀
Ben de senin yerinde olsam hemen tedavi olurdum cnm hayırlısı Allah'tan.Bizim Dr normal olur sen niye tüp bebek tedavisi görmüştün dedi.O yüzden aklım karışık benim tedavi mi normal mi diye.O kadar parayı tekrar vermek istemem daha evimiz yok arabamız yok geçim zor😌Senin yardım edeninde varmış ne güzel.Benim annem köyde burda olsada bakamaz kendini zor idare ediyor.Kaynanam yan bina da bakıyor Allah var ama insanın burnundan da getiriyor.Degisik biri işte.Kizimi dogurdugum ilk haftalarda yanım da kaldı çocuğumu 1 sn kucağımda bırakmadı hemen kucağımdan aldı emzirmemi hiç istemedi .Ne yalan diyim sanki çocuğumun bana alışmasını istemedi gibi hissettim.Ama müsade etmedim.Sonrada çıktı gitti evine rahatladim

Ben de senin yerinde olsam hemen tedavi olurdum cnm hayırlısı Allah'tan.Bizim Dr normal olur sen niye tüp bebek tedavisi görmüştün dedi.O yüzden aklım karışık benim tedavi mi normal mi diye.O kadar parayı tekrar vermek istemem daha evimiz yok arabamız yok geçim zor😌Senin yardım edeninde varmış ne güzel.Benim annem köyde burda olsada bakamaz kendini zor idare ediyor.Kaynanam yan bina da bakıyor Allah var ama insanın burnundan da getiriyor.Degisik biri işte.Kizimi dogurdugum ilk haftalarda yanım da kaldı çocuğumu 1 sn kucağımda bırakmadı hemen kucağımdan aldı emzirmemi hiç istemedi .Ne yalan diyim sanki çocuğumun bana alışmasını istemedi gibi hissettim.Ama müsade etmedim.Sonrada çıktı gitti evine rahatladim
Şaşkın 😧
aaa 😒 o nr oyle be iyi gitmiş bari 😄 benımkı cok ıyı allah razı olsun gece ben bakıyorum benişr sabah 10 da arıyorum gelıp alıyor asla da benı uyandırmaz benım baktıgım gibi bakar ogluma emmedıgı ıcın daha rahat o konuda sen dene bi ozaman tedavsıız olabılır belkı hayırlısıı

Valla sütüm olduğu halde emzirmemi hiç istemedi mama verelim diye tutturdu.Neymiş bı arkadaşının torunu mama icmişte mama içen çocuk çabuk büyüyor demiste kimden ne duyarsa yapıyım diyor.O gelin ciddi bı rahatsızlığı olduğu için emzirememis çocuğunu benim biseyim yok niye emzirmeyim.Benim kızım inanın ağlarken annnneee diye ağlıyor arada sıra da ilk haftadan beri ondan bile rahatsız oluyor

Valla sütüm olduğu halde emzirmemi hiç istemedi mama verelim diye tutturdu.Neymiş bı arkadaşının torunu mama icmişte mama içen çocuk çabuk büyüyor demiste kimden ne duyarsa yapıyım diyor.O gelin ciddi bı rahatsızlığı olduğu için emzirememis çocuğunu benim biseyim yok niye emzirmeyim.Benim kızım inanın ağlarken annnneee diye ağlıyor arada sıra da ilk haftadan beri ondan bile rahatsız oluyor
Aaa aşırı saçmalamış 😅

Kayserili kayınvalideler öyle sanırım. Benimkide öyle yapmıştı. Kucağına alıp mama vermek istiyodu. Neymiş bi kadının torunu olmuş o kadar sevmiş ki kadından süt gelmiş falan. Tam 52 gün gitmedi. Torunumu bırakıp nasıl gideyim diyodu. Bide aynı oğluma benziyor muhabbeti çok yapıyordu. Tam tedavilik maalesef.

Özel ücretli bir aşı ama drlar tavsiye ediyorlar. Çok yaygınlaştığını söyleniyor menenjitin. 3 doz aşı yaklaşık 2000tl.
Geçen ay yapacaktı. Abisi covid oldu diye yapmadı ne olur ne olmaz belki bebeğe de bulaşmıştır diye, bu ay yapacak sanırım.

Geçen ay yapacaktı. Abisi covid oldu diye yapmadı ne olur ne olmaz belki bebeğe de bulaşmıştır diye, bu ay yapacak sanırım.
Bizim dr 5 7 13.ayları öneriyor. Diğer kızım 8 yaşında dr onada şu anda da yapılabilir diyor. Madem her zaman yapılabilir 5Aylikken canını yakmasak diye düşünüyorum belkide etkinliği fazladır.

İnanmıyorum kim istemedi emzirmenizi , böyle bir şey olabilir anne sütü mükemmel bir besin eşi benzeri yok faydaları o kadar çok ki şaşırır kalırsınız . Lütfen dış sesleri dinlemeyin . Bol bol ten tene temas edin beraber duş alın bebeğinizle biberon asla kullanmayın kaşık biberon kullanabilirsiniz. Mamayı azaltın memeyi bolca teklif edin aktif emmiyorsa mutlaka sağım yapın memeleriniz çalışsın sütünüz azalmasin

Kayserili kayınvalideler öyle sanırım. Benimkide öyle yapmıştı. Kucağına alıp mama vermek istiyodu. Neymiş bi kadının torunu olmuş o kadar sevmiş ki kadından süt gelmiş falan. Tam 52 gün gitmedi. Torunumu bırakıp nasıl gideyim diyodu. Bide aynı oğluma benziyor muhabbeti çok yapıyordu. Tam tedavilik maalesef.
Şaka gibi 🤣

Back
X