• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

Her ay takibini yapan düzenli bi doktoru yok mu çocuğun? Ona götürsen. Aylık kontrolleri yapan doktor bilir. Bazı doktorlar öyle. Sen tanıyorsun çocuğunu meyi yapıp neyi yapmadığını. Benim kızda uykudan uyanınca elini tutuyorum hiç kıpırdamak istemiyor. Normalde nasıl kalkmaya çalışır. Götür bakalım ne diyecekler.
Cocuk 6 aylık oldu götürdügüm hicbi doktoru begemedım buyuzden saglık ocagı dısında sabit bi doktoru yok

Cocuk 6 aylık oldu götürdügüm hicbi doktoru begemedım buyuzden saglık ocagı dısında sabit bi doktoru yok
Anladım. Düzgün doktor bulmak zor hakkaten. Bu tarafta olsaydın ben sana tavsiye ederdim bi kaç tane. İstersen yazarım yine.

Ek gıdaya başlayalım dedi Dr arkadaşlar.ilk ne ile başladınız.kilomuz 7kg olmuş bama biraz az geliyor .sizlerde durum nasıl.ilk havuç kabak patates...gibimi

Ek gıdaya başlayalım dedi Dr arkadaşlar.ilk ne ile başladınız.kilomuz 7kg olmuş bama biraz az geliyor .sizlerde durum nasıl.ilk havuç kabak patates...gibimi
Önce meyve suyu ve havuc suyıyla başlayabılırsın suyunu sıkıp veya cam rende ile baya kolay oluyor sonra sebzelere gecersin el gıdaya gecınce kilo alacaktır mutlaka oglum 9.500 dü son komtrolunde fazla dedı doktor ama benımki doymak bilmiyor suam 6,5 aylık ama düzeltilmiş 5,5 biz coktan gectıgımız ıcın artık sabah kahvaltı oglen yogurt aksam corba seklınde gidiyoruZ

Pgt yapılmıs embriyonun cınsıyeti bellimidir acabaa ?
Yok cinsiyet için başka test yapılıyor. Oda ülkemizde yasak. Bizimki 8600g 5 aylık.ama bu kilo fazla tabi normalden. Ek gıdaya bir ay sonra başlayacak. Uyku gerilemesi oldu. Gece her saat başı uyanıyor gündüz uykuları 15 dk falan.

İlk sebzeyle başlıyor bazıları. Bazıları meyveyle. Oğlumda patates ve kabakla başlamıştım zeytin yağı koyup.

Yok cinsiyet için başka test yapılıyor. Oda ülkemizde yasak. Bizimki 8600g 5 aylık.ama bu kilo fazla tabi normalden. Ek gıdaya bir ay sonra başlayacak. Uyku gerilemesi oldu. Gece her saat başı uyanıyor gündüz uykuları 15 dk falan.
Benımkındede gündüz uykuları gerıledı baya gece 1 gibi uyuyor 11 de uyanıyor

Benımkındede gündüz uykuları gerıledı baya gece 1 gibi uyuyor 11 de uyanıyor
Aralıksız 10 saat uyuması çok iyi ancak gece bir çok geç bi saat tabi 😊 umarım bir an önce düzene girer şöyle gece onda uyusa sabah sekizde kalksa mesela. Yada sekizden sekize. Benim oğlan yedi de uyurdu ahh ahhh. 😊 o saate kadar canımı çıkarırdı ama neyse. Doktor altıncı ayında gündüz üç uyku düzenine girer dedi. Şu an bi düzeni yok bizimkinin.

Aralıksız 10 saat uyuması çok iyi ancak gece bir çok geç bi saat tabi 😊 umarım bir an önce düzene girer şöyle gece onda uyusa sabah sekizde kalksa mesela. Yada sekizden sekize. Benim oğlan yedi de uyurdu ahh ahhh. 😊 o saate kadar canımı çıkarırdı ama neyse. Doktor altıncı ayında gündüz üç uyku düzenine girer dedi. Şu an bi düzeni yok bizimkinin.
Aksam bi uyku yapıyo ondan gec uyuyo aman nasıl ısterlerse oyle yapsınlar illaki bi düzene girecekler

Aksam bi uyku yapıyo ondan gec uyuyo aman nasıl ısterlerse oyle yapsınlar illaki bi düzene girecekler
Valla ya bebek onlar. Biz onlara uycaz. Bi günü ni gününe tutmuyor zaten. Rahat günler yakındır inşallah. Sen naptın ikinciye karar verdin mi? Cinsiyetle ilgili bi şey soruyordun geçen gün?

Benim kızım saat 8:30-9:30 arası bı saatte uyuyor sabahta yine 8-9 arası bı saatte uyanıyor.Gunduz uykusu da 2 saatte bir yarım saat uyuyor giderek uykularınin arası uzuyor önce 1:30 saat arayla uyurdu.Artik hiçbir şeyle mutlu olmuyor değişik şeyler istiyor.Onumuzdeki ay ek gıdaya başlıyacam inşaallah ben yoğurt havuç patates gibi başlamayı düşünüyorum inşaallah güzel güzel yer

Valla ya bebek onlar. Biz onlara uycaz. Bi günü ni gününe tutmuyor zaten. Rahat günler yakındır inşallah. Sen naptın ikinciye karar verdin mi? Cinsiyetle ilgili bi şey soruyordun geçen gün?
İkinci oglum 2 yasında olsun da ondan sonra inşallah kız istiyorum hayırlısı allahtan ama oda erkek olcak mıs gıbı hıssedıyorum oglumdada hep erkek hıssetmısrım😂

İkinci oglum 2 yasında olsun da ondan sonra inşallah kız istiyorum hayırlısı allahtan ama oda erkek olcak mıs gıbı hıssedıyorum oglumdada hep erkek hıssetmısrım😂
Hayırlı evlatlar olsunlar. Benim için herkes bide kızın olsun diye dua ederdi. Kimin duası tuttu bilmem. Güzel bi şey ama ☺️ Erkekte olsa çok fark edermiydi bilmem evlat sonuçta 💓

Benim kızım saat 8:30-9:30 arası bı saatte uyuyor sabahta yine 8-9 arası bı saatte uyanıyor.Gunduz uykusu da 2 saatte bir yarım saat uyuyor giderek uykularınin arası uzuyor önce 1:30 saat arayla uyurdu.Artik hiçbir şeyle mutlu olmuyor değişik şeyler istiyor.Onumuzdeki ay ek gıdaya başlıyacam inşaallah ben yoğurt havuç patates gibi başlamayı düşünüyorum inşaallah güzel güzel yer
Seninki iyiymiş valla. Gece hiç uyanmıyor mu peki? Benimki dün gece yarım saat ve 40 dakikada bir uyandı. Azıcık emdi uyudu bişey anlamadım 😁 yani 8 10 kere kalkmışımdır 😅

Bu kızlar kayboldu kımse yazmıyor daha 😂 buarada 1 seneyı gectı buralardayız ben sızı bebıslerınızı aşırı merak edıyorum 😂

😁 ben de hep bakıyorum kimse yok geri çıkıyorum.Keske aynı şehir de olsaydık da gorusebilseydik.Kimseyle konusamadiklarimizi konuştuk 1 yıldır

Back
X