• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

😁 ben de hep bakıyorum kimse yok geri çıkıyorum.Keske aynı şehir de olsaydık da gorusebilseydik.Kimseyle konusamadiklarimizi konuştuk 1 yıldır
Evet aosyal medyada takıplesebılırz aslında yada whatsap grubu. Yapabılırız merak ettıvımız seylerı ordan sorarız bırbırımıze burda bıraz sıkıntılı okuyor😂

Evet aosyal medyada takıplesebılırz aslında yada whatsap grubu. Yapabılırız merak ettıvımız seylerı ordan sorarız bırbırımıze burda bıraz sıkıntılı okuyor😂
Olur nasıl yapıcaz. Çoğu kişi gitti. Grup kurarsanız haber verin katılırım.

Eklentiler

• 337732DF-9B93-4A99-B8E5-55045BD1FFD7.webp
    337732DF-9B93-4A99-B8E5-55045BD1FFD7.webp
    39,3 KB · Görüntüleme: 45
Arkadaşlar neler yapıyorsunuz.Bebişlerimiz nasıl hayat nasıl gidiyor.Ben 2. ye hamileyim 😅 3 aylık oldu kızım da 7 aylık oldu şükür

Aaaaaaaaaaa şaka yapıyorsun 😀😀harika bir haber kendiliğinden mi oldu
Evet cnm normal oldu.Kızım doğdu doğalı korunmadık rabbim nasip etti.Yine kanama falan oluyor 16 gündür ama bı tehlike yok bebek iyi şükür proluton yaptırıyorum hafta da bir. Kızımla araları 13 ay olucak inşaallah.Nasil olduğunu anlamadım bile🤭bı gittik 9 hafta 3 günlük olmuş bu arada adet gördüm 30-35 gün leke oldu hamile olduğumu hiç düşünmüyordum.Gecen hafta gittik cinsiyetini göremedik kızımda çoktan görmüştük ama sağlık olsun.Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Evet evet çok şükür ya 😆 ilk günler zordu ne yazık ki sütüm olmadı ve mama ile besleniyor ama olsun sağlıklı ya çok şükür 🙏 artık her gün dışarıya çıkıp yürüyüş yapıyoruz, oyunlar oynuyoruz 😍
Çok güzel. Büyüdükçe daha güzelleşecek. Kızım 8 aylık olmak üzere ailecek aşk yaşıyoruz. Oğlum 6 yaşında artık bir birey. Onunda çok ayrı güzellikleri var. Allah hepimizi birlikte uzun uzuunn mutlu yıllar yaşamamızı nasip etsin inşallah 🥰

Çok güzel. Büyüdükçe daha güzelleşecek. Kızım 8 aylık olmak üzere ailecek aşk yaşıyoruz. Oğlum 6 yaşında artık bir birey. Onunda çok ayrı güzellikleri var. Allah hepimizi birlikte uzun uzuunn mutlu yıllar yaşamamızı nasip etsin inşallah 🥰
İnşallah ya 🙏🙏 ay sizin kız büyümüş daha dün gibiydi doğduğu maşallah 🧿

Back
X