2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

Merhaba kızlar ilk tüp bebek denemem 4 ocak da yumurta toplama işlemi yapıldı 20 adet yumurtam toplandı 16 tanesi döllendi 8 ocak da ise 5. Gün tek embriyo transferi yapıldı bugün 9. günüm yarın test günüm sormak istediğim şu dün bir damla leke gördüm tuvalette ve acayip sırt agrım vardı ama o damladan sonra hiçbirşey görmedim acaba aranızda böyle yaşayıpta hamile olan varmi ?

Yerleşme kanaması olabilir.. Yani Insaallah oyledir diyelim başka bi belirtin var mi

Doktorlar 2 kat demiyor canım en az %60 diyor. Bence artıyor bozma moralini hiç.

ben bilmiyorum ki ilk defa tüp bebek yaptırdım en iyisi yarın gidip kendi hastanemde verip sonraki süreci gözlemlemek sanırım iyi ki varsınız arkadaşlar samimi söylüyorum bunu.
Aynen yarın ilk verdiğin hastanede ver canım. Kan bölümünde kayıt yapan kadın artık adımı bile sormuyor ezberlemiş kesinlikle sizler iyi ki varsınız Tam destek

Canım çok iyi olmuş değerin tebrik ederim :) bende verdim aynı test merkezinde 60 saat sonra verdim bilerek 48-72 saat arasında oluor yükseliş çünkü. Bakalım ilk değer 1268 di ikinciyi saat 8 de öğrenirim inşallah dualarınız benimle olsun

Merak ediyorum kaç çıkacak. İkiz istiyo musun? İstiyorsan ikiz olsun inşallah

Kızlar doktorum 1500 ütu kese gorunur demisti 25 inde cagırdı ama hesaplamaya gore 1500 ü gecıyor kalp atısıda duyulurmu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…