25inde cagırdı doktorumOh çok şükür. Çok güzel artıyor. Şimdi sıra kontrolde. Hemen gitme. Bi on gün sonra git. Kalp atışını falan duyarsın.artık için rahat olsun inşallah.
O zamanı bekliycez artık. Bizede zor anacım beklemek25inde cagırdı doktorum
Bugün kaldı benim pazartesi gideceğim malesefEvetsenın degerın kac cıkıcak cok merak edıyorum bana tamam artık 25 inde gel kese için dedı
Yerleşme kanaması olabilir.. Yani Insaallah oyledir diyelimMerhaba kızlar ilk tüp bebek denemem 4 ocak da yumurta toplama işlemi yapıldı 20 adet yumurtam toplandı 16 tanesi döllendi 8 ocak da ise 5. Gün tek embriyo transferi yapıldı bugün 9. günüm yarın test günüm sormak istediğim şu dün bir damla leke gördüm tuvalette ve acayip sırt agrım vardı ama o damladan sonra hiçbirşey görmedim acaba aranızda böyle yaşayıpta hamile olan varmi ?
bana özellikle aynı yerde aynı saatlerde verin dedi doktorum. merkezden merkeze fark olabilir canınızı sıkmayın.Hayır farklı yerde
Sırt agrım var cnm bide dün sağ kasığımda otururken bir kaç kez birşey batıyormuş gibi hissetimYerleşme kanaması olabilir.. Yani Insaallah oyledir diyelimbaşka bi belirtin var mi
Doktorlar 2 kat demiyor canım en az %60 diyor. Bence artıyor bozma moralini hiç.Eşim sabredemedi markete çıkmışken kan verdirdi bana ama 81,47 çıktı bugün 12. Gün 10. Gün 63’dü bana düşük geldi artış. 48 ile 72 saatte 2 katına çıkıyormuş ama bir moralim bozuldu gibi sanki.
Yerleri de saatleri de farklıydı ama bilemiyorum tabi, inşallah dediğin gibidirbana özellikle aynı yerde aynı saatlerde verin dedi doktorum. merkezden merkeze fark olabilir canınızı sıkmayın.
Hayır farklı yerde
Doktorlar 2 kat demiyor canım en az %60 diyor. Bence artıyor bozma moralini hiç.
İnşallah canım güzel haberlerini alırız salı günü netleşir her şeyYarın doktorla görüşüp bundan sonraki süreçte hep aynı yerde veririm artık bakalım inşallah hayrolsun
Hadiyaa pekı olsunBugün kaldı benim pazartesi gideceğim malesef
Allah senifarklı yerde mi yaptırdın. Çok fark ede canım
Aynen yarın ilk verdiğin hastanede ver canım. Kan bölümünde kayıt yapan kadın artık adımı bile sormuyor ezberlemişben bilmiyorum ki ilk defa tüp bebek yaptırdımen iyisi yarın gidip kendi hastanemde verip sonraki süreci gözlemlemek sanırım iyi ki varsınız arkadaşlar samimi söylüyorum bunu.
Hahaha çok iyiAynen yarın ilk verdiğin hastanede ver canım. Kan bölümünde kayıt yapan kadın artık adımı bile sormuyor ezberlemişkesinlikle sizler iyi ki varsınız Tam destek
Saatleri de önemli evet.Yerleri de saatleri de farklıydı ama bilemiyorum tabi, inşallah dediğin gibidir
Merak ediyorum kaç çıkacak. İkiz istiyo musun? İstiyorsan ikiz olsun inşallahCanım çok iyi olmuş değerin tebrik ederim :) bende verdim aynı test merkezinde 60 saat sonra verdim bilerek 48-72 saat arasında oluor yükseliş çünkü. Bakalım ilk değer 1268 di ikinciyi saat 8 de öğrenirim inşallah dualarınız benimle olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?