2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

Amin cnm hepimizin olumlu sonuçlarını görelim inşh bende yarın gidicem kontrole bakalım ne diyecekler. Ben Ankara Gata da yaptırıyorum.

Selam kızlar 12. Gün değer : 1268 di

14. Gün değerim yani 60 saat sonraki test: 4340 çıktı.
Şükürler olsun, rabbim hayırlısıysa versin hayırlısından başka dileğim yok
Maşallah canım maşallah kazasız belasız güzel bir hamilelik geçir inşallahİkiz olmazsa çok Şaşırırım valla

Maşallah canım maşallah kazasız belasız güzel bir hamilelik geçir inşallahİkiz olmazsa çok Şaşırırım valla

doktor çağırır canım bence sonuçta 6. Haftaya giricem hamilelikte 3 gün sonra, kese tahminim Cuma görünür

Kızlar merhaba bende Perşembe günü transfer oldum pko hastasıyım brnom gibi olan varmı aranızda bu ıkıncı denemem gün gecmiyor acaba nasıl belirtilerinin oldu banada bilgi verirmisiniz

Kızlar benım hesap karıştı kafamda tabi suan degerım 384 haftaya pazartesı kaç olur sizce önceki 169 du

Selam kızlar 12. Gün değer : 1268 di

14. Gün değerim yani 60 saat sonraki test: 4340 çıktı.
Şükürler olsun, rabbim hayırlısıysa versin hayırlısından başka dileğim yok
İkiz sanırım hayırlı olsun. Allah en kolayından en sağlıklısından kucağına almayı nasip etsin. Darısı tüm isteyenlere

Kızlar merhaba bende Perşembe günü transfer oldum pko hastasıyım brnom gibi olan varmı aranızda bu ıkıncı denemem gün gecmiyor acaba nasıl belirtilerinin oldu banada bilgi verirmisiniz
Hayırlı olsun. Bende de pco var hafif seviyede. Ama tüp bebekte çok fark etmiyor.

Bende ayın 22 sinde kese görmeye gidicem kızlar şu progestan, duphaston, proluton iğneyi sağlık ocakları yazıyor mu bilginiz var mı?

Bende ayın 22 sinde kese görmeye gidicem kızlar şu progestan, duphaston, proluton iğneyi sağlık ocakları yazıyor mu bilginiz var mı?
Evet bende merak ediyorum duphaston harici diğerlerini acaba yazar mı ki diye yarın iğne bitiyo doktorum yazabilirse onu arayacam sabah yazamazsa nolcak bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…