Haftasına göre hesaplıyorlar sanirimKızlar doktorum 1500 ütu kese gorunur demisti 25 inde cagırdı ama hesaplamaya gore 1500 ü gecıyor kalp atısıda duyulurmu ?
Amin cnm hepimizin olumlu sonuçlarını görelim inşhMeraba canım seninde hayırlı olsun Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasınbende araştırdım galiba dondurulmuş daha iyi bende öyle yapıcam. benimde iğnelerimin 5. Günü bende salı günü kontrole gidicem Sen hangi şehirde yapıyosun.?
İkizmi ?Selam kızlar 12. Gün değer : 1268 di
14. Gün değerim yani 60 saat sonraki test: 4340 çıktı.
Şükürler olsun, rabbim hayırlısıysa versin hayırlısından başka dileğim yok
Maşallah cnm ikizler geliyor demekkiSelam kızlar 12. Gün değer : 1268 di
Maşallah canım maşallah kazasız belasız güzel bir hamilelik geçir inşallahSelam kızlar 12. Gün değer : 1268 di
Çift embriyo verdiler bilmiyorum ki bence ikiz içimden öyle geçiyor :)İkizmi ?
Bakalım canım hayırlısı nasılsa öyle olsun değerler iyi artıyor çokta sayılara takılmamak lazım artış hızı önemli benceMaşallah cnm ikizler geliyor demekki
Maşallah canım maşallah kazasız belasız güzel bir hamilelik geçir inşallahİkiz olmazsa çok Şaşırırım valla
İkiz sanırımSelam kızlar 12. Gün değer : 1268 di
Sen artık o hesabı boşver. Kese ve kalp atışı kontrolü olcak senin. Beta hcg aşamasını geçtin sen. Level atladınKızlar benım hesap karıştı kafamda tabisuan degerım 384 haftaya pazartesı kaç olur sizce önceki 169 du
Hayır işte ona gore kese ve kalp atsıı goruluyorSen artık o hesabı boşver. Kese ve kalp atışı kontrolü olcak senin. Beta hcg aşamasını geçtin sen. Level atladın
Hayırlı olsun. Bende de pco var hafif seviyede. Ama tüp bebekte çok fark etmiyor.Kızlar merhaba bende Perşembe günü transfer oldum pko hastasıyım brnom gibi olan varmı aranızda bu ıkıncı denemem gün gecmiyor acaba nasıl belirtilerinin oldu banada bilgi verirmisiniz
Senınde transferin oldumu cnmHayırlı olsun. Bende de pco var hafif seviyede. Ama tüp bebekte çok fark etmiyor.
Henüz değil benimki.Senınde transferin oldumu cnm
Evet bende merak ediyorum duphaston harici diğerlerini acaba yazar mı ki diyeBende ayın 22 sinde kese görmeye gidicemkızlar şu progestan, duphaston, proluton iğneyi sağlık ocakları yazıyor mu bilginiz var mı?
Anladm canım rabbim hayırlısını versn inşalahHenüz değil benimki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?