2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

Gözün aydın canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın bende bugün kan verdim ilk değerim senin gibi çok düşük inşallah bugün bende artmış pozitif bi sonuç alırım
Hayırlı olsun, sağlıkla ilerlesin.. kac cıktı değeriniz. Belirtiniz var mıydı

Siz tekrar kan verdiniz mi..

Hayırlı olsun, sağlıkla ilerlesin.. kac cıktı değeriniz. Belirtiniz var mıydı
Sonucum çıktı malesef kimyasal olabilir dedi doktorum, 8. günde 6,5 çıkmıştı şimdi 12. günüm 0,45 . Dondurulmuş embriyolarımız var onlarla devam edicez bakalım

Gunaydin kizlar yarin test gunum kalbim duracak gibi. Bugune kadar da hic belirtim olmadi dogru duzgun. Dualariniza ihtiyacim var vakit yaklastikca heycanim da stresim de artiyor. Rabbim bu yolda emek veren butun anne adaylarina evlatlarina kavusmayi nasip etsin insallah

Bugünde versen çıkar. Bence git test yaptır. O strese can dayanmaz idrar testi yap bari. Meraktan stres yapmada

Sonucum çıktı malesef kimyasal olabilir dedi doktorum, 8. günde 6,5 çıkmıştı şimdi 12. günüm 0,45 . Dondurulmuş embriyolarımız var onlarla devam edicez bakalım
Insan bir an önce olsun istiyo, seni çok iyi anlıyorum.. Ama yinede bir ay sonra yeniden değebileceğim embriyoların varmis. Insaallah onlarla pozitif sonuç alırsın..

Senin pozitif olursa çok mutlu olucam çünkü benimde hic belirtim yok. Sonucunu sabırsızlıkla bekliyorum

Insan bir an önce olsun istiyo, seni çok iyi anlıyorum.. Ama yinede bir ay sonra yeniden değebileceğim embriyoların varmis. Insaallah onlarla pozitif sonuç alırsın..
Çok şükür tek tesellimiz onlar, tekrar deneme şansımız olacak , inşallah en kısa zamanda hepimiz sağlıkla alırız bebelerimizi kucağımıza .

Bugünde versen çıkar. Bence git test yaptır. O strese can dayanmaz idrar testi yap bari. Meraktan stres yapmada
Canim valla esim yemin ettirdi beraber ogrenelim sakin yapma diye ben de yapamiyoruk o yuzden Aynen valla az once sinirlerim bosaldi agladim

Selam kızlar 12.gün testim 184 çıkmıştı bugün 16.günüm tekrar test vercem azönce aşırı minik bi pembe leke gördüm aşırı korkuyorum

Neden düşük diyor asa yukarı aynı ıkımızınkıde baba dr gayet iyi dedı
Ayyy anlamadım ki neye göre böyle zaten adetim şuan tam 1 gün geçti hemşireyle konuştuk orda gayet iyi endişelenme bebeğine sakın strese sokma dedi gelde sitrese girme yani elde değil bide kalktı ultrasonla baktı karından varmı yok mı diye kendi doktoruma gidemiyorum ki başka şehirde diye mecbur bunla biraz daha idare edeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…