- 6 Ocak 2019
- 392
- 337
- 53
- 30
Hayırlı olsun, sağlıkla ilerlesin.. kac cıktı değeriniz. Belirtiniz var mıydıGözün aydın canım inşallah sağlıkla kucağına alırsınbende bugün kan verdim ilk değerim senin gibi çok düşük inşallah bugün bende artmış pozitif bi sonuç alırım
Siz tekrar kan verdiniz mi..Progestan fitil, progestan iğne ve estrofemi sağlık ocağında doktor yazdı ama eczane vermedi branş doktoru yazması gerekmiş onay vermemiş ilkini ücretli alıp sonra kadın doğum doktoruna randevu alıp öyle yazdırmıştım.
Sonucum çıktı malesef kimyasal olabilir dedi doktorum, 8. günde 6,5 çıkmıştı şimdi 12. günüm 0,45 . Dondurulmuş embriyolarımız var onlarla devam edicez bakalımHayırlı olsun, sağlıkla ilerlesin.. kac cıktı değeriniz. Belirtiniz var mıydı
Canım senin bir önceki değerin kaçtı? Ve kaç gün önce yaptırmıştın?377.78 cıkmış benim düşük dşyor hala bakacagız hala
Aaa üzüldüm. Yolun bahtın açık olsun. En tez zamanda hayırlısıyla olsun inşallahSonucum çıktı malesef kimyasal olabilir dedi doktorum, 8. günde 6,5 çıkmıştı şimdi 12. günüm 0,45 . Dondurulmuş embriyolarımız var onlarla devam edicez bakalım
Senin doktor baya garantici sanırım.377.78 cıkmış benim düşük dşyor hala bakacagız hala
Bugünde versen çıkar. Bence git test yaptır. O strese can dayanmazGunaydin kizlar yarin test gunum kalbim duracak gibi. Bugune kadar da hic belirtim olmadi dogru duzgun. Dualariniza ihtiyacim var vakit yaklastikca heycanim da stresim de artiyor. Rabbim bu yolda emek veren butun anne adaylarina evlatlarina kavusmayi nasip etsin insallah
38 ilki sonra 110 3 gün sonra da 377 düşük biraz ama doktordan çıktım şimdi kötü diyemem diş gebelik ve kimyasal gibi d2 durmuyor dedi inşallah iyi olurCanım senin bir önceki değerin kaçtı? Ve kaç gün önce yaptırmıştın?
Insan bir an önce olsun istiyo, seni çok iyi anlıyorum.. Ama yinede bir ay sonra yeniden değebileceğim embriyoların varmis. Insaallah onlarla pozitif sonuç alırsın..Sonucum çıktı malesef kimyasal olabilir dedi doktorum, 8. günde 6,5 çıkmıştı şimdi 12. günüm 0,45 . Dondurulmuş embriyolarımız var onlarla devam edicez bakalım
Senin pozitif olursa çok mutlu olucamGunaydin kizlar yarin test gunum kalbim duracak gibi. Bugune kadar da hic belirtim olmadi dogru duzgun. Dualariniza ihtiyacim var vakit yaklastikca heycanim da stresim de artiyor. Rabbim bu yolda emek veren butun anne adaylarina evlatlarina kavusmayi nasip etsin insallah
Çok şükür tek tesellimiz onlar, tekrar deneme şansımız olacak , inşallah en kısa zamanda hepimiz sağlıkla alırız bebelerimizi kucağımıza .Insan bir an önce olsun istiyo, seni çok iyi anlıyorum.. Ama yinede bir ay sonra yeniden değebileceğim embriyoların varmis. Insaallah onlarla pozitif sonuç alırsın..
Canim valla esim yemin ettirdi beraber ogrenelim sakin yapma diye ben de yapamiyoruk o yuzdenBugünde versen çıkar. Bence git test yaptır. O strese can dayanmazidrar testi yap bari. Meraktan stres yapmada
Canim valla sen aklimdasin ilk mujdeyi sana verecegim canim benim ikimiz icin dua et olur muSenin pozitif olursa çok mutlu olucamçünkü benimde hic belirtim yok. Sonucunu sabırsızlıkla bekliyorum
Teşekkür ederim hepimizin inşallah ama iyi hislerim yok dün idrar testi yaptım negatifti test günüm yarın ama bugün kan vermeyi düşünüyorum çok umutsuzummerhaba, hayırlı olsun transferin
Neden düşük diyor asa yukarı aynı ıkımızınkıde baba dr gayet iyi dedı377.78 cıkmış benim düşük dşyor hala bakacagız hala
Canım verdim 4.8 e düşmüş malesefSiz tekrar kan verdiniz mi..
Ayyy anlamadım ki neye göre böyle zaten adetim şuan tam 1 gün geçti hemşireyle konuştuk orda gayet iyi endişelenme bebeğine sakın strese sokma dedi gelde sitrese girme yani elde değil bide kalktı ultrasonla baktı karından varmı yok mı diye kendi doktoruma gidemiyorum ki başka şehirde diye mecbur bunla biraz daha idare edeceğimNeden düşük diyor asa yukarı aynı ıkımızınkıde baba dr gayet iyi dedı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?