Onlar reçete yollarlar bence. Ama sağlık ocağı yazar benceEvet bende merak ediyorum duphaston harici diğerlerini acaba yazar mı ki diyeyarın iğne bitiyo doktorum yazabilirse onu arayacam sabah yazamazsa nolcak bilmiyorum
Merhaba.. öncelikle transferin hayırlı olsun. Bende pazartesi günü transfer oldum. 6.günüm. Insaallah pozitif sonuclar alırızKızlar merhaba bende Perşembe günü transfer oldum pko hastasıyım brnom gibi olan varmı aranızda bu ıkıncı denemem gün gecmiyor acaba nasıl belirtilerinin oldu banada bilgi verirmisiniz
İnşallah canım hiç bir belirti falan yasıyomysun yumurtanın durumu nasıldı kaç tane yumurta transfer edıldıMerhaba.. öncelikle transferin hayırlı olsun. Bende pazartesi günü transfer oldum. 6.günüm. Insaallah pozitif sonuclar alırız
Ben hiç belirti yaşamıyorum. Hatta ilaçların belirtisini bile hissetmiyorum. O kadar yaniİnşallah canım hiç bir belirti falan yasıyomysun yumurtanın durumu nasıldı kaç tane yumurta transfer edıldı
Ya piskolojık olarak mı bılmıyrm 3 .gün emrıyosu 2 tane konuldu ama kasık agrım mide yanmam bugun bas dönmem oldu bıraz bode rahımde kasılma var ama neden bılmıyrm bu bnom ıkıncı denemem ılkı olmamıstıBen hiç belirti yaşamıyorum. Hatta ilaçların belirtisini bile hissetmiyorum. O kadar yani
5.gün embriyosu
Bir tane
5bb kalitesinde
Pgt lı transfer yapıldı
Sizin durumlar nasil
Hayırlısı olsun Insaallah. Belirti konusunda pozitif sonuç alan arkadaşlar daha net cevap verebilir. Dedigim gibi benim pek bi belirtim yokYa piskolojık olarak mı bılmıyrm 3 .gün emrıyosu 2 tane konuldu ama kasık agrım mide yanmam bugun bas dönmem oldu bıraz bode rahımde kasılma var ama neden bılmıyrm bu bnom ıkıncı denemem ılkı olmamıstı
Hayırlısı olsun onsallah hakkımızda rabbim kimsenin kucagını boş bırakmayın inşallahHayırlısı olsun Insaallah. Belirti konusunda pozitif sonuç alan arkadaşlar daha net cevap verebilir. Dedigim gibi benim pek bi belirtim yok
Aynen telefona şifre gönderir inşallah doktorumOnlar reçete yollarlar bence. Ama sağlık ocağı yazar bence
Progestan fitil, progestan iğne ve estrofemi sağlık ocağında doktor yazdı ama eczane vermedi branş doktoru yazması gerekmiş onay vermemiş ilkini ücretli alıp sonra kadın doğum doktoruna randevu alıp öyle yazdırmıştım.Bende ayın 22 sinde kese görmeye gidicemkızlar şu progestan, duphaston, proluton iğneyi sağlık ocakları yazıyor mu bilginiz var mı?
İnşallah hepimiz iyi haberler alırız. Benim de iyi kalite 2 adet transfer edildi. Kalan 2 adet dondurulduHayırlısı olsun. İnşallah güzel haberlerini alırız. Bana da dün 2 tane transfer yapıldı. Benim de 11 yumurta toplandı. 8 tanesi döllendi. Hepsi de 5. Güne geldi ama maalesef sadece 2 tanesi iyiymiş. Onlar da transfer edildi zaten. Diğerlerinin gelişimi geriden dendi. Bakalım bugün haber verecekler son kez. İnşallah 1-2 tanesi gelişir de dondurabiliriz. Ama en azından sağlam 2 embriyom oldu diye seviniyorum
Çok teşekkür ederimProgestan fitil, progestan iğne ve estrofemi sağlık ocağında doktor yazdı ama eczane vermedi branş doktoru yazması gerekmiş onay vermemiş ilkini ücretli alıp sonra kadın doğum doktoruna randevu alıp öyle yazdırmıştım.
Dondurulacak kadar embriyonuz olması şahane. Ama umarım ihtiyaç kalmaz onlaraİnşallah hepimiz iyi haberler alırız. Benim de iyi kalite 2 adet transfer edildi. Kalan 2 adet donduruldu
merhaba, hayırlı olsun transferinMerhaba arkadaşlar, benimde 9 ocakta transferim oldu 1 tane 5. Gün 1. Kalite taze embriyo ayın 19 u test günüm. Transferden sonra hemen kalktım ve hiç yatırmadılar hatta hemen tuvalete gittim. Yatmaya gerek olmadığını ordan düşmeyeceğini söylediler açıkçası bende aynı şeyi düşünüyorum ama biraz yatmayı gönül rahatlığı açısından tercih ederdim. İlaç olarak sadece prolutex kullanıyorum sabah akşam karından enjeksiyon. Belirti olarak en net olan bel ağrısı ve son iki gündür baş dönmesi var. Göğüslerim başlarda daha şişti sanki indiler biraz. Zaten hastanede çalışıyorum kendi hastanemde ki doktorum ilaçlardan olduğunu söylüyor ama aynı ilacı 15 gündür kullanıyorum zaten. Benim de hikayem böyle herkese bol şans diliyorum
Gözün aydın canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın
hayırlısıyla tutunurlar ikisidei nşallah canımArkadaşlar daha önce 1 dış gebelik sonrasinda 2 kez aşılama, 1 kez de tup bebek denedik tutmadı. 20 yumurta toplandı 11 i döllendi 5.güne 1 tane kaldı donduruldu 1 ay sonra transfer edildi tutmadı. Bu ay tekrar tedaviye başladık 15 yumurta toplandı 5.güne 4 tane kaldı bugün ikisi transfer edildi. 2 tane donduruldu. Rabbim çocuk sahibi olmak isteyen herkesin dualarını kabul etsin herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Bana da dua edin olur mu?
maşallah süper
hadi gözünaydın canımGünaydın kızlar, bugün test yaptıranlar inşallah pozitif alırlar. Yaptıracak olanlarda hayırlısı neyse o sonuca ulaşsınlarbenim tüp bebek merkezim artık bize gelmene gerek yok dediler beta hcg çıkmış baya zaten dediler. 1500 üstünde kese görünüyor dediler. Bende belki kalp atışınıda duyarım diye cumaya kadar dayanmaya çalışıcam, cuma hastaneye gideceğim bakalım dualarınız benimle olsun
Güzel haberlerini bekliyoruz. İnşallah değerin çok artmıştır. Sonucu paylaşmayı unutma. Merakla bekliyorumGözün aydın canım inşallah sağlıkla kucağına alırsınbende bugün kan verdim ilk değerim senin gibi çok düşük inşallah bugün bende artmış pozitif bi sonuç alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?