2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

Kızlar merhaba bende Perşembe günü transfer oldum pko hastasıyım brnom gibi olan varmı aranızda bu ıkıncı denemem gün gecmiyor acaba nasıl belirtilerinin oldu banada bilgi verirmisiniz
Merhaba.. öncelikle transferin hayırlı olsun. Bende pazartesi günü transfer oldum. 6.günüm. Insaallah pozitif sonuclar alırız

Merhaba.. öncelikle transferin hayırlı olsun. Bende pazartesi günü transfer oldum. 6.günüm. Insaallah pozitif sonuclar alırız
İnşallah canım hiç bir belirti falan yasıyomysun yumurtanın durumu nasıldı kaç tane yumurta transfer edıldı

İnşallah canım hiç bir belirti falan yasıyomysun yumurtanın durumu nasıldı kaç tane yumurta transfer edıldı
Ben hiç belirti yaşamıyorum. Hatta ilaçların belirtisini bile hissetmiyorum. O kadar yani
5.gün embriyosu
Bir tane
5bb kalitesinde
Pgt lı transfer yapıldı
Sizin durumlar nasil

Ben hiç belirti yaşamıyorum. Hatta ilaçların belirtisini bile hissetmiyorum. O kadar yani
5.gün embriyosu
Bir tane
5bb kalitesinde
Pgt lı transfer yapıldı
Sizin durumlar nasil
Ya piskolojık olarak mı bılmıyrm 3 .gün emrıyosu 2 tane konuldu ama kasık agrım mide yanmam bugun bas dönmem oldu bıraz bode rahımde kasılma var ama neden bılmıyrm bu bnom ıkıncı denemem ılkı olmamıstı

Hayırlısı olsun Insaallah. Belirti konusunda pozitif sonuç alan arkadaşlar daha net cevap verebilir. Dedigim gibi benim pek bi belirtim yok

Bende ayın 22 sinde kese görmeye gidicem kızlar şu progestan, duphaston, proluton iğneyi sağlık ocakları yazıyor mu bilginiz var mı?
Progestan fitil, progestan iğne ve estrofemi sağlık ocağında doktor yazdı ama eczane vermedi branş doktoru yazması gerekmiş onay vermemiş ilkini ücretli alıp sonra kadın doğum doktoruna randevu alıp öyle yazdırmıştım.

İnşallah hepimiz iyi haberler alırız. Benim de iyi kalite 2 adet transfer edildi. Kalan 2 adet donduruldu

merhaba, hayırlı olsun transferin

hayırlısıyla tutunurlar ikisidei nşallah canım

Günaydın kızlar, bugün test yaptıranlar inşallah pozitif alırlar. Yaptıracak olanlarda hayırlısı neyse o sonuca ulaşsınlar benim tüp bebek merkezim artık bize gelmene gerek yok dediler beta hcg çıkmış baya zaten dediler. 1500 üstünde kese görünüyor dediler. Bende belki kalp atışınıda duyarım diye cumaya kadar dayanmaya çalışıcam, cuma hastaneye gideceğim bakalım dualarınız benimle olsun

hadi gözünaydın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…