- 6 Ocak 2019
- 392
- 337
- 53
- 30
Sağlıkla yükselsin inşallahSelam kızlar 12.gün testim 184 çıkmıştı bugün 16.günüm tekrar test vercem azönce aşırı minik bi pembe leke gördüm aşırı korkuyorum
Canım ilk değerim kaçtı %60lık artış yetiyor. Ayrıca doktorunla telefonda görüşsen seni ancak o rahatlatabilir. Sonuçları at ona baksınAyyy anlamadım ki neye göre böyle zaten adetim şuan tam 1 gün geçti hemşireyle konuştuk orda gayet iyi endişelenme bebeğine sakın strese sokma dedi gelde sitrese girme yani elde değil bide kalktı ultrasonla baktı karından varmı yok mı diye kendi doktoruma gidemiyorum ki başka şehirde diye mecbur bunla biraz daha idare edeceğim
Attım canım oda endişelenme çok düşük değil tekrarla 2 güne dedi insan bi kötü olmuyor değil yani ama yüksek tutacağım kendimi elimden geldiğinceCanım ilk değerim kaçtı %60lık artış yetiyor. Ayrıca doktorunla telefonda görüşsen seni ancak o rahatlatabilir. Sonuçları at ona baksın
Bence güzel artmış. Matematiğe uyuyor. 2 günde 2 kat artsa 220 olması gerekirdi. 3 güne 3 kattan fazla artmış daha ne. Daha napsın bu bebek doktor amcaya yaranmak için38 ilki sonra 110 3 gün sonra da 377 düşük biraz ama doktordan çıktım şimdi kötü diyemem diş gebelik ve kimyasal gibi d2 durmuyor dedi inşallah iyi olur
İnşallah canım valla iyi geldi bu dediğin allah hepisin gönlüne göre versin ❤Bence güzel artmış. Matematiğe uyuyor. 2 günde 2 kat artsa 220 olması gerekirdi. 3 güne 3 kattan fazla artmış daha ne. Daha napsın bu bebek doktor amcaya yaranmak içinAlalaaa
Bu doktorlara da bazen gıcık oluyorum. Mis gibi değerin var. Önemli olan artış desek oda çok güzel. Durduk yerde insanın içine kurt düşürüyorlar. Sen içini ferah tut değerin çok güzel artmış.Attım canım oda endişelenme çok düşük değil tekrarla 2 güne dedi insan bi kötü olmuyor değil yani ama yüksek tutacağım kendimi elimden geldiğince
Bence yeterli hıc sıkma kendınıAyyy anlamadım ki neye göre böyle zaten adetim şuan tam 1 gün geçti hemşireyle konuştuk orda gayet iyi endişelenme bebeğine sakın strese sokma dedi gelde sitrese girme yani elde değil bide kalktı ultrasonla baktı karından varmı yok mı diye kendi doktoruma gidemiyorum ki başka şehirde diye mecbur bunla biraz daha idare edeceğim
Bu sefer başka hastane de verdim etkisi olur mu kiBu doktorlara da bazen gıcık oluyorum. Mis gibi değerin var. Önemli olan artış desek oda çok güzel. Durduk yerde insanın içine kurt düşürüyorlar. Sen içini ferah tut değerin çok güzel artmış.
o kalan embiriyon sana sıkısı tutunsun canım inşallahCanım verdim 4.8 e düşmüş malesefkimyasal oldu. 1 tanecik dondurulmuş embriyomuz kaldı bu regl geçsin sonra haberleşelim dedi doktor inşallah onda aynısı olmaz artık
korkma canım hafifse bişe olmaz doktoruna bi sorsanaSelam kızlar 12.gün testim 184 çıkmıştı bugün 16.günüm tekrar test vercem azönce aşırı minik bi pembe leke gördüm aşırı korkuyorum
Olabilir tabi ama değerin zaten çok güzel.Bu sefer başka hastane de verdim etkisi olur mu ki
Tam yazamamışım karmaşadan bugün ki çıkan test sonucun başka hastane de idi ama çok fark olamaz heralde demi değerler arasıOlabilir tabi ama değerin zaten çok güzel.
Olabılır bence benım ılk deger 8 di hatırlıyosan doktorum o test kesın yanlıs dedı bianda 69 olmadı ımkansız dedıTam yazamamışım karmaşadan bugün ki çıkan test sonucun başka hastane de idi ama çok fark olamaz heralde demi değerler arası
Güzel haberini bekliyorumCanim valla sen aklimdasin ilk mujdeyi sana verecegim canim benim ikimiz icin dua et olur mu
Yani uçurum fark olmaz tabi ama yinede farklı çıkıyormuş merkezler farklı olunca. Sen rahat ol tadını çıkar. Ne güzel pozitifi gördün ve her şey yolunda.Tam yazamamışım karmaşadan bugün ki çıkan test sonucun başka hastane de idi ama çok fark olamaz heralde demi değerler arası
Çok hafif.kan verdim canım şimdi yarım saat sonra çıkıcak ona göre arıycam doktorumukorkma canım hafifse bişe olmaz doktoruna bi sorsana
Ne güzel demiş işte biz doktordan iyi bilemeyiz her nekadar iyi bildiğimizi sansakta. Hiç bozma moralini iki gün sonra en güzel değeri göreceksinAttım canım oda endişelenme çok düşük değil tekrarla 2 güne dedi insan bi kötü olmuyor değil yani ama yüksek tutacağım kendimi elimden geldiğince
Bu dönemlerde lekelenmeler çok normal. Yoğun kanaman olmuyorsa korkmaÇok hafif.kan verdim canım şimdi yarım saat sonra çıkıcak ona göre arıycam doktorumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?