2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

Adet olmaya başlayacaksındır canım.

merhaba canım sen idrar testi yapmışmıydın kandamı çıktı benimde perşembe kanda negatif çıktı ilaçları bıraktım hemen bende daha adet olmadım bekliyorum

merhaba canım sen idrar testi yapmışmıydın kandamı çıktı benimde perşembe kanda negatif çıktı ilaçları bıraktım hemen bende daha adet olmadım bekliyorum
İdrarda negatif çıkmıştı cumartesi kanda yaptım o da negatifti doktor ilaçları kestirdi hemen kullanma dedi adet belirtim falan yok hiç kasıklarımda batmalar var bi de kahverengi akıntım işte sabah 7 de kalkmıştım o zamandan beri var yarın adet günüm zaten olurum heralde

banada bir hafta içinde olursun dedi karnımda ağrıyo zaten

İlk transferımde öyle olmustu kahve gelıyor sonra adete donuyor malesef

Doktor bana dün verdiğim için bugün yerine 4 gün sonrasına kan ver dedi ilk başlarda yavaş başlayıp sonra normale dönebiliyormuş. Hamilelik var ama sağlıklı mı değil mi onu anlayacağız dedi. Bakalım artık Rabbim hayırlısını versin. İlk denemem bu ve uzun süredir bu stresi yaşayan kadınlarımıza helal olsun diyorum. Bu arada henüz regl gecikmesi yaşamadım yani beklenen adet tarihim bugün. değer artışında etkisi var mı bilmiyorum. Hamileliği kesinleşenleri canı gönülden tebrik ediyorum

Hayırlı olsun canım harika bir sonuç Kese için nezaman gideceksin doktorun randevu verdimi. Bir de tüp bebek merkezinemi gideceksin yoksa normal bir doktoramı?
Haftaya ultrason dedi canım.ben bu süreçte benimle çok güzel ilgilendiği için keseyi ve kalp atışını tüp bebek merkezindeki doktorumla görüp dinlemek istiyorum nasipse sonra başka bi hastaneye geçicem kısmetse

Bende arada kaldım ya 2saatlik mesafevar. Merkez farketmez diyince bilemedim aslında doğru olan senin ki

Kızlar aile hekimliği sonuçları kaçta çıkıyor halen bekliyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…