Adet olmaya başlayacaksındır canım.Kızlar merhaba ben 3 gün önce negatif sonuç aldım kanda o yüzden pek elime almak istemedim telefonu kendimi toparlamaya çalışıyordum biraz uzak durmak istedim. Ama bu sabah kalktığımdan beri kahverengi akıntım var peçeteyle sildiğimde geliyor adet oldum sandım ama yok gelmedi hiç ne zaman tuvalete gitsem peçeteyle sildiğimde farkediyorum bariz şekilde kahverengi pembe gibi bi akıntı negatiften sonra bunu yaşayan var mı acaba neden kaynaklanıyor olabilir
merhaba canım sen idrar testi yapmışmıydın kandamı çıktı benimde perşembe kanda negatif çıktı ilaçları bıraktım hemen bende daha adet olmadım bekliyorumKızlar merhaba ben 3 gün önce negatif sonuç aldım kanda o yüzden pek elime almak istemedim telefonu kendimi toparlamaya çalışıyordum biraz uzak durmak istedim. Ama bu sabah kalktığımdan beri kahverengi akıntım var peçeteyle sildiğimde geliyor adet oldum sandım ama yok gelmedi hiç ne zaman tuvalete gitsem peçeteyle sildiğimde farkediyorum bariz şekilde kahverengi pembe gibi bi akıntı negatiften sonra bunu yaşayan var mı acaba neden kaynaklanıyor olabilir
İdrarda negatif çıkmıştı cumartesi kanda yaptım o da negatifti doktor ilaçları kestirdi hemen kullanma dedi adet belirtim falan yok hiç kasıklarımda batmalar var bi de kahverengi akıntım işte sabah 7 de kalkmıştım o zamandan beri var yarın adet günüm zaten olurum heraldemerhaba canım sen idrar testi yapmışmıydın kandamı çıktı benimde perşembe kanda negatif çıktı ilaçları bıraktım hemen bende daha adet olmadım bekliyorum
hadi gözünaydın canım değerin çok güzelKızlar sonucum çıktı çok şükür Allah’ım hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin
banada bir hafta içinde olursun dedi karnımda ağrıyo zatenİdrarda negatif çıkmıştı cumartesi kanda yaptım o da negatifti doktor ilaçları kestirdi hemen kullanma dedi adet belirtim falan yok hiç kasıklarımda batmalar var bi de kahverengi akıntım işte sabah 7 de kalkmıştım o zamandan beri var yarın adet günüm zaten olurum heralde
İlk transferımde öyle olmustu kahve gelıyor sonra adete donuyor malesefKızlar merhaba ben 3 gün önce negatif sonuç aldım kanda o yüzden pek elime almak istemedim telefonu kendimi toparlamaya çalışıyordum biraz uzak durmak istedim. Ama bu sabah kalktığımdan beri kahverengi akıntım var peçeteyle sildiğimde geliyor adet oldum sandım ama yok gelmedi hiç ne zaman tuvalete gitsem peçeteyle sildiğimde farkediyorum bariz şekilde kahverengi pembe gibi bi akıntı negatiften sonra bunu yaşayan var mı acaba neden kaynaklanıyor olabilir
Kacıncı gunun ? Hayırlı olsunKızlar sonucum çıktı çok şükür Allah’ım hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin
Hayırlı olsun canım harika bir sonuçKızlar sonucum çıktı çok şükür Allah’ım hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin
16.günüm canım bugünKacıncı gunun ? Hayırlı olsun
Haftaya ultrason dedi canım.ben bu süreçte benimle çok güzel ilgilendiği için keseyi ve kalp atışını tüp bebek merkezindeki doktorumla görüp dinlemek istiyorum nasipse sonra başka bi hastaneye geçicem kısmetseHayırlı olsun canım harika bir sonuçKese için nezaman gideceksin doktorun randevu verdimi. Bir de tüp bebek merkezinemi gideceksin yoksa normal bir doktoramı?
Bende arada kaldım ya 2saatlik mesafevar. Merkez farketmez diyince bilemedim aslında doğru olan senin kiHaftaya ultrason dedi canım.ben bu süreçte benimle çok güzel ilgilendiği için keseyi ve kalp atışını tüp bebek merkezindeki doktorumla görüp dinlemek istiyorum nasipse sonra başka bi hastaneye geçicem kısmetse
hayırlı olsun canımYarin transferimiz var. Bana da dua eder misiniz?çok heyecanlıyım. Bebeklerime kavuşacağım yarin
Saat 4-5 gibi çıkmış olur canımKızlar aile hekimliği sonuçları kaçta çıkıyorhalen bekliyorm
Sağolasın canımSaat 4-5 gibi çıkmış olur canım
Bende avrupa yakasında oturuyorum doktorum altunizade bahçecideBende arada kaldım ya 2saatlik mesafevar. Merkez farketmez diyince bilemedim aslında doğru olan senin ki
Tebrikler darısı tüm isteyenlere inşallahKızlar sonucum çıktı çok şükür Allah’ım hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?