Amin canım Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın dualarım hep sizinle en tez zamanda her isteyen yaşasın bu duyguyu inşallahTebrikler darısı tüm isteyenlere inşallah
Amiin inşallah rabbim bu sefer hepimizin yüzünü güldürsün inşallaho kalan embiriyon sana sıkısı tutunsun canım inşallah
Doktorla görüştün mü canım. Yaa benim kafam karışık dondurulmuş embriyo olduğu için değerler ne olmalı nasıl olmalı hiç fikrim olmuyorAmin canım Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın dualarım hep sizinle en tez zamanda her isteyen yaşasın bu duyguyu inşallah
Benimde ikinci değerim guzel iki kat artmış canım 15 gün sonra gel dedi ilaçlar aynı devam ,Maydonozhanim canım sen ne yaptın en son
Hadi hayırlı olsun inşallahBenimde ikinci değerim guzel iki kat artmış canım 15 gün sonra gel dedi ilaçlar aynı devam ,
Canım geçmiş olsun. Hiç umudu kaybetme ben bağışıklık sistemi hastasıyım, rezerv düşüklüğüm var üç tane kaybettiğim beybi var. Yani umutsuz vaka olarak görüyordum kendimi ama pozitifi gördüm tabi hala sevinemiyorum yaşadım bu duyguları diye. Demek istediğim hiç bir zaman umutsuzluğa kapılmayacağız. Kuzenim hiç tüpleri yoktu doktorlar tüp bebekle uğraşma dedi yazık vaktine parana dedi ama şimdi dünya güzeller ikizleri var. Erken menopozu amhye göre dedilerse benimde düşük. Hacamat ve akupunturu yapmadım çok duydum çok araştırdım ama pandemiden dolayı yapamadım. Ama gerçekten işe yarıyor komşum birbucuk yıl sonra hacamat yaptı kaldı. Denemekte fayda var benceKızlar merhaba banada gecen sene tam pandemı donemi mart 2020de erken menopoz teshısı kondu tabi her yer kapanınca tedaviye başlayamadım. Sonra haziran ayında merkezler acılınca apar topar acıkcası bilgim olmadan Bahceci fulyada basladım. Doktor ne dediyse he dedık. 4 yumurta toplandı 3ü 5.gune gıttı 1i donduruldu. Taze transfer oldum malesef negatifle sonuclandı. Doktor negatifle sonuclanınca rahım fılmı istedi malesef rahim y seklındeydı. Bunu ilk basta ısrarla rahım fılmı istiyorum dedıgım halde gerek yok bizim sorunumuz erken menopoz demıstı. Tabı olan 5.gun emrıyoma oldu. Cok uzuldum. Sonra 2 3 ay kafamı topladım tatil yaptım akısına bıraktım. Bu sefer akıllandım iyice arastırdım. Rapor hakkım oldugunu ogrendım. Zeynep kamılden 3 ay zorlu Bı surecden gecıp rapor cıkarttım. umut bahcecide cem celık doktoru arastırıp orda ıkıncı tedaviye basladım. Hem indirim oldu hemde ılacların %80 ı karsılandı Burda hem hısteroskopı oldum. (Y seklınde rahım düzeltildi.) Hemde yumurta toplama ıslemı oldu. Malesef bu sefer 1 yumurta olustu dollendı ama gebelık vadetmedıgı ıcın ıptal oldu. Histereskopiden 2 ay sonra tekrar tedavıye baslıcaktım malesef sonrada korona gecırdım. Tekrar tedavim ertelenınce bende bu sefer hazır raporum varken( cunku maddi manevi cidden cok yorulduk.) Kasım ayında Zeynep kamılden gun aldım. Bu seferde devlette denıcem. Malesef covıdden dolayı ayda tup bebek alımlarıda yarıya dusmus sımdı mart ayını beklıyorum. Allah hepımızın gonlune gore versin cidden yıpratıcı surec.. Sorusu olan varsa cvplarımbu surecde hacamat akapunktur ozon vs yaptıran oldumu kızlar.
Ah cnm senın adına cok sevindimCanım geçmiş olsun. Hiç umudu kaybetme ben bağışıklık sistemi hastasıyım, rezerv düşüklüğüm var üç tane kaybettiğim beybi var. Yani umutsuz vaka olarak görüyordum kendimi ama pozitifi gördüm tabi hala sevinemiyorum yaşadım bu duyguları diye. Demek istediğim hiç bir zaman umutsuzluğa kapılmayacağız. Kuzenim hiç tüpleri yoktu doktorlar tüp bebekle uğraşma dedi yazık vaktine parana dedi ama şimdi dünya güzeller ikizleri var. Erken menopozu amhye göre dedilerse benimde düşük. Hacamat ve akupunturu yapmadım çok duydum çok araştırdım ama pandemiden dolayı yapamadım. Ama gerçekten işe yarıyor komşum birbucuk yıl sonra hacamat yaptı kaldı. Denemekte fayda var bence
Görüştüm canım haftaya ultrason için çağırdı.benimkide dondurulmuş 5.gün embriyosuyduDoktorla görüştün mü canım. Yaa benim kafam karışık dondurulmuş embriyo olduğu için değerler ne olmalı nasıl olmalı hiç fikrim olmuyorvar mı fikri olan bu konuda. Adet dönemi şaştığı için
Hayırlısı olsun kimyasal olabılır ama allahtan ümit kesilmez dua etkızlar ilk sonucum 28 çıkmıştı 2. sonucum 33 salı tekrar test yapacağım bakalım ne olacak
Öncelikle hayırlı olsun. Değerin çok normal 2 günde 2 kat artacağına göre seninki tam normal artış göstermiş. 144 290 olmuş 290 580 olmuş şaka gibi tam ikişer kat artmışGünaydın kızlar, benim de ilk testim (11.gün) 144 çıkmıştı, bugün 15.gün ve ikinci testimi yaptırdım, 580 çıktı. Sizce nasıl bir değer acaba?daha yüksek çıkması gerekmiyormuydu?
hadi gözünaydın canımKızlar bnm de çok şükür ikinci değerim artmışbı 10 gün sonra ilk muayene inşallah
maşallah cnaım çok sevindimBenimde ikinci değerim guzel iki kat artmış canım 15 gün sonra gel dedi ilaçlar aynı devam ,
günaydın değerin gayet güzel benceGünaydın kızlar, benim de ilk testim (11.gün) 144 çıkmıştı, bugün 15.gün ve ikinci testimi yaptırdım, 580 çıktı. Sizce nasıl bir değer acaba?daha yüksek çıkması gerekmiyormuydu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?