Kaçıncı gün embriyosuydu senin? Bugün kaçıncı gün. Hadi bakalım rahatladın inşallah. Heyecanlandın mı? İlk kim baktı sen mi elin mi? Belirti olmadan da oluyormuş demek ki? İnşallah güzelce artar.
Sen mi eşin mi? Pardon yanlış yazmışımKaçıncı gün embriyosuydu senin? Bugün kaçıncı gün. Hadi bakalım rahatladın inşallah. Heyecanlandın mı? İlk kim baktı sen mi elin mi? Belirti olmadan da oluyormuş demek ki? İnşallah güzelce artar.
Canim benim 6. Gun embriiosuydu biraz nazliydi 1 gun gec blast olmustu. Bugun 10.gunumdu 23 cikmis insallah artarKaçıncı gün embriyosuydu senin? Bugün kaçıncı gün. Hadi bakalım rahatladın inşallah. Heyecanlandın mı? İlk kim baktı sen mi elin mi? Belirti olmadan da oluyormuş demek ki? İnşallah güzelce artar.
Insallah canim benim valla dualarim o yonde ama herseyin hayirlisi bakalim dualarinizda bana da yer verin hepimize nasip etsin rabbim hayirlisiylagözünaydın canım kat kat artar inşallah
İnşallah artmıştır canım.benim adetin 19. Günü yapıldı transferimYarın kontrole gidicem. Şimdiden heyecan bastı. Rahim kalınlığım arttı mı acaba?herkesin derdi başka işte Allahım hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin. En kolay şekilde büyütmeyi nasip etsin. Sağlıkla sıhhatle inşallah kızlar sizin transferler adetten kaç gün sonra olmuştu?
İnşallah sağlıkla artsın inşallah. Güzel haberlerini bekliyorum. İlk aşamayı geçtin pozitifi gördün hadi bakalım.Canim benim 6. Gun embriiosuydu biraz nazliydi 1 gun gec blast olmustu. Bugun 10.gunumdu 23 cikmis insallah artar
hayırlı sonuçlar alırsın inşallah canım benim taze transferdi adetim 13 aralıktı başlangıcı 2 ocak transferim ama negatif dünde adet oldum yani 19 gün sonra falan oluyoYarın kontrole gidicem. Şimdiden heyecan bastı. Rahim kalınlığım arttı mı acaba?herkesin derdi başka işte Allahım hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin. En kolay şekilde büyütmeyi nasip etsin. Sağlıkla sıhhatle inşallah kızlar sizin transferler adetten kaç gün sonra olmuştu?
Değerin çok güzel yükselmiş canım içini gerah tutGünaydın kızlar, benim de ilk testim (11.gün) 144 çıkmıştı, bugün 15.gün ve ikinci testimi yaptırdım, 580 çıktı. Sizce nasıl bir değer acaba?daha yüksek çıkması gerekmiyormuydu?
Sağolasın canımhadi gözünaydın canım
Canim icim rahatladi mesajina saglasin insallah ikimizin de artar canim hayirlisiylaYanı bende de 38 di sonra yükseldi 110 oldu inşallah seninkide benimkide güzel ilerler beklemekten başka bişi yok
Transferde kendini kasma lütfen. Rahmini ne kadar rahat bırakırsan iyi. Pozitif olur inşallahHerkese merhababenimde yarın transferim var, dualarınızı bekliyorum
Evet canim oluyor. Progestan ozellikle cok siskinlik yapiyorMerhaba, benim dondurulmuş 5. Gün transferinde (2 adet) 9. Günüm. Aşırı acıkma ve gaz sıkıntım var. Sizde de olmuş muydu?
Fatmanur degerın kac suan test yaptırdınmı pzt yaptırcaktın ?Yanı bende de 38 di sonra yükseldi 110 oldu inşallah seninkide benimkide güzel ilerler beklemekten başka bişi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?