2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

Yarın kontrole gidicem. Şimdiden heyecan bastı. Rahim kalınlığım arttı mı acaba? herkesin derdi başka işte Allahım hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin. En kolay şekilde büyütmeyi nasip etsin. Sağlıkla sıhhatle inşallah kızlar sizin transferler adetten kaç gün sonra olmuştu?

Y Ymj Ve kizlar merhaba. Bugun beta gunumdu sonucumu aldim 23 cikmis ilk degerim. 2gun sonra tekrarlayacagiz bakalim. Boyle olup da degeri artan var miiii
Kaçıncı gün embriyosuydu senin? Bugün kaçıncı gün. Hadi bakalım rahatladın inşallah. Heyecanlandın mı? İlk kim baktı sen mi elin mi? Belirti olmadan da oluyormuş demek ki? İnşallah güzelce artar.

Sen mi eşin mi? Pardon yanlış yazmışım

Canim benim 6. Gun embriiosuydu biraz nazliydi 1 gun gec blast olmustu. Bugun 10.gunumdu 23 cikmis insallah artar

İnşallah artmıştır canım.benim adetin 19. Günü yapıldı transferim

hayırlı sonuçlar alırsın inşallah canım benim taze transferdi adetim 13 aralıktı başlangıcı 2 ocak transferim ama negatif dünde adet oldum yani 19 gün sonra falan oluyo

merhaba kızlar bugün 10. günüm sabah kalktığımdan beri kahverengi lekelenmelerim var 8. gün idrar testim pozitifti bugün korkuyla kan testi verdim 92.45 çıktı sonucum merkezim şuan pozitifsiniz coraspirini kullanmayın lekelenmeyi arttırabilir dedi, diğer iğne ve fitile devam edin dedi iki gün sonra testi tekrarlayacağım inşallah güzel artar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…