Çok teşekkür ederim, sağolun canım doktorum da güzel dedi ve içim rahatladı. 1000 küsür çıkanları görünce benimki az göründü galiba gözümeÖncelikle hayırlı olsun. Değerin çok normal 2 günde 2 kat artacağına göre seninki tam normal artış göstermiş. 144 290 olmuş 290 580 olmuş şaka gibi tam ikişer kat artmış
Çok teşekkürler, sağolungünaydın değerin gayet güzel bence
Çok teşekkür ederim, sağolun öncelikle..Değerin çok güzel yükselmiş canım içini gerah tut
Aynı endişeyi bende yaşıyorum ne yalan söyliyim sanırım hayırlısıyla doğurana kadar inanamıycamÇok teşekkür ederim, sağolun öncelikle..şimdi de acaba boş gebelik mi, devam edecek mi diye endişelenmeden edemiyorum. İnşAllah hepimiz sağlıklı, güzel haberler alırız
Kacıncı gunundesin ?Merhaba kızlar, bugün dayanamayıp doktora gittim. 2 tane kese göründü şükürler olsun. Tahmin ettiğim gibi ikiz :) 10 gün sonra gel dedi doktor erken gelmişsin dedi. Kalp atış ve kese içini o zaman inceleriz dedi. 10 gün acaba boş mu olcak kalp atışı olacak mı gibi sorularla geçirecem gibi. Bu sebeple internetten uzak duracağım herkes inşallah hayırlısı neyse onu yaşar
Ahh canım hayırlı olsunMerhaba kızlar, bugün dayanamayıp doktora gittim. 2 tane kese göründü şükürler olsun. Tahmin ettiğim gibi ikiz :) 10 gün sonra gel dedi doktor erken gelmişsin dedi. Kalp atış ve kese içini o zaman inceleriz dedi. 10 gün acaba boş mu olcak kalp atışı olacak mı gibi sorularla geçirecem gibi. Bu sebeple internetten uzak duracağım herkes inşallah hayırlısı neyse onu yaşar
gözünaydın canım çok sevindim Allah tamamına erdirsinMerhaba kızlar, bugün dayanamayıp doktora gittim. 2 tane kese göründü şükürler olsun. Tahmin ettiğim gibi ikiz :) 10 gün sonra gel dedi doktor erken gelmişsin dedi. Kalp atış ve kese içini o zaman inceleriz dedi. 10 gün acaba boş mu olcak kalp atışı olacak mı gibi sorularla geçirecem gibi. Bu sebeple internetten uzak duracağım herkes inşallah hayırlısı neyse onu yaşar
İnşallah canım en azından dış gebelik değil o netleşti, sıra diğer adımlarda :)gözünaydın canım çok sevindim Allah tamamına erdirsin
Canım tam 4+6 dayım. Doktor 6+3 de gel dediKacıncı gunundesin ?
Kese baya erken görünmüş ozamannCanım tam 4+6 dayım. Doktor 6+3 de gel dedi
Hayırlı olsun şimdiden sağlıkla alın kucağınıza. İki kesede göründüğüne göre işaretlerini vermişlerMerhaba kızlar, bugün dayanamayıp doktora gittim. 2 tane kese göründü şükürler olsun. Tahmin ettiğim gibi ikiz :) 10 gün sonra gel dedi doktor erken gelmişsin dedi. Kalp atış ve kese içini o zaman inceleriz dedi. 10 gün acaba boş mu olcak kalp atışı olacak mı gibi sorularla geçirecem gibi. Bu sebeple internetten uzak duracağım herkes inşallah hayırlısı neyse onu yaşar
Transfer tarihime göre hesaplıyorum canım ben. Normal gebeler adete göre hesaplar. Arada çok yok ama 3-4 gün eksiğiz gibi düşün. Vijanal ultrasonda gözükür bu haftadalarda ama dediğim gibi hala sevinmiyorum inşallah içler dolup kalp atışını duyduğumda artık gebeyim diyeceğimKese baya erken görünmüş ozamannson adet tarıhındenmi hesaplıyorsunuz eger öyleyse benım 5+2 doktorum pazartesı gel dedı
İnşallah ogunlerıde gorecegız canım ben 2 ocakda transfer oldumTransfer tarihime göre hesaplıyorum canım ben. Normal gebeler adete göre hesaplar. Arada çok yok ama 3-4 gün eksiğiz gibi düşün. Vijanal ultrasonda gözükür bu haftadalarda ama dediğim gibi hala sevinmiyorum inşallah içler dolup kalp atışını duyduğumda artık gebeyim diyeceğim
Doğurduktan sonra da farklı endişeler başlar mı acaba... demek ki annelik içgüdüsü böyle birşeyAynı endişeyi bende yaşıyorum ne yalan söyliyim sanırım hayırlısıyla doğurana kadar inanamıycam
MerhabaCanım tam 4+6 dayım. Doktor 6+3 de gel dedi
Merhaba, ben de 4 Ocak’ta transfer okdum(5.gün embriyosu) ben son adet tarihine göre haftam 4+4 çıkıyor, transfer gününe göre 4+6 çıkıyor. Yani son adet tarihim 18 Aralık ve bu durumda adete göre hesaplanan hafta daha uzun çıkması gerekirken, transfere göre hesaplanan hafta daha önde çıkıyor. Ben mi yanlış hesapladım acaba anlamadımTransfer tarihime göre hesaplıyorum canım ben. Normal gebeler adete göre hesaplar. Arada çok yok ama 3-4 gün eksiğiz gibi düşün. Vijanal ultrasonda gözükür bu haftadalarda ama dediğim gibi hala sevinmiyorum inşallah içler dolup kalp atışını duyduğumda artık gebeyim diyeceğim
Canım sen dinlen. Değerin güzel çıkmış maşallah. Lekelenmeler olabiliyor. Özellikle vajinal fitil kullanıyorsan. İnşallah güzel artar. İlaçlarını düzgün kullan. Endişelenme.merhaba kızlar bugün 10. günüm sabah kalktığımdan beri kahverengi lekelenmelerim var 8. gün idrar testim pozitifti bugün korkuyla kan testi verdim 92.45 çıktı sonucum merkezim şuan pozitifsiniz coraspirini kullanmayın lekelenmeyi arttırabilir dedi, diğer iğne ve fitile devam edin dedi iki gün sonra testi tekrarlayacağım inşallah güzel artar.
Endişeyi sen o zaman görDoğurduktan sonra da farklı endişeler başlar mı acaba... demek ki annelik içgüdüsü böyle birşey
Canım benimde 4 ocak ben 4+6 yız diye biliyorum.Merhaba
Merhaba, ben de 4 Ocak’ta transfer okdum(5.gün embriyosu) ben son adet tarihine göre haftam 4+4 çıkıyor, transfer gününe göre 4+6 çıkıyor. Yani son adet tarihim 18 Aralık ve bu durumda adete göre hesaplanan hafta daha uzun çıkması gerekirken, transfere göre hesaplanan hafta daha önde çıkıyor. Ben mi yanlış hesapladım acaba anlamadım
Kesinlikle haklısın, demek ki böyle oluyormuş...Endişeyi sen o zaman görama bunun kadar stresli değil. Bebeğin kollarındayken onu kokladığında bi gülücüğüyle her şeyi unutursun ama dediğim gibi endişe olayı aynen devam eşim 45 inde kayınvalidem hala endişelenir mesela analık böyle bir şey
Tamam, ben de öyle hesaplayayım o zaman. Hem daha önde oluyorCanım benimde 4 ocak ben 4+6 yız diye biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?