2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

Öncelikle hayırlı olsun. Değerin çok normal 2 günde 2 kat artacağına göre seninki tam normal artış göstermiş. 144 290 olmuş 290 580 olmuş şaka gibi tam ikişer kat artmış
Çok teşekkür ederim, sağolun canım doktorum da güzel dedi ve içim rahatladı. 1000 küsür çıkanları görünce benimki az göründü galiba gözüme

günaydın değerin gayet güzel bence
Çok teşekkürler, sağolun

Merhaba kızlar, bugün dayanamayıp doktora gittim. 2 tane kese göründü şükürler olsun. Tahmin ettiğim gibi ikiz :) 10 gün sonra gel dedi doktor erken gelmişsin dedi. Kalp atış ve kese içini o zaman inceleriz dedi. 10 gün acaba boş mu olcak kalp atışı olacak mı gibi sorularla geçirecem gibi. Bu sebeple internetten uzak duracağım herkes inşallah hayırlısı neyse onu yaşar

Kacıncı gunundesin ?

Ahh canım hayırlı olsun

gözünaydın canım çok sevindim Allah tamamına erdirsin

Hayırlı olsun şimdiden sağlıkla alın kucağınıza. İki kesede göründüğüne göre işaretlerini vermişler

Kese baya erken görünmüş ozamann son adet tarıhındenmi hesaplıyorsunuz eger öyleyse benım 5+2 doktorum pazartesı gel dedı
Transfer tarihime göre hesaplıyorum canım ben. Normal gebeler adete göre hesaplar. Arada çok yok ama 3-4 gün eksiğiz gibi düşün. Vijanal ultrasonda gözükür bu haftadalarda ama dediğim gibi hala sevinmiyorum inşallah içler dolup kalp atışını duyduğumda artık gebeyim diyeceğim

İnşallah ogunlerıde gorecegız canım ben 2 ocakda transfer oldum

Canım tam 4+6 dayım. Doktor 6+3 de gel dedi
Merhaba
Merhaba, ben de 4 Ocak’ta transfer okdum(5.gün embriyosu) ben son adet tarihine göre haftam 4+4 çıkıyor, transfer gününe göre 4+6 çıkıyor. Yani son adet tarihim 18 Aralık ve bu durumda adete göre hesaplanan hafta daha uzun çıkması gerekirken, transfere göre hesaplanan hafta daha önde çıkıyor. Ben mi yanlış hesapladım acaba anlamadım

Canım sen dinlen. Değerin güzel çıkmış maşallah. Lekelenmeler olabiliyor. Özellikle vajinal fitil kullanıyorsan. İnşallah güzel artar. İlaçlarını düzgün kullan. Endişelenme.

Doğurduktan sonra da farklı endişeler başlar mı acaba... demek ki annelik içgüdüsü böyle birşey
Endişeyi sen o zaman gör ama bunun kadar stresli değil. Bebeğin kollarındayken onu kokladığında bi gülücüğüyle her şeyi unutursun ama dediğim gibi endişe olayı aynen devam eşim 45 inde kayınvalidem hala endişelenir mesela analık böyle bir şey

Canım benimde 4 ocak ben 4+6 yız diye biliyorum.

Kesinlikle haklısın, demek ki böyle oluyormuş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…