2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

Yok canım nerde benim doktor cins çıktı ya biraz yine katlanacak mi bakacam 4. Kan testi olacak yarın bakalım

Tebrikler, harika yaşınız kaç, ilk transferiniz mi

Ewt benimde 11 ocakta toplandı ve donduruldu.4 embriyom vardı 2500 Lira ödedim.siz raporlu musunuz ben raporluyum.acaba dondurma işleminde raporun indirimi oluyor mu

Ewt benimde 11 ocakta toplandı ve donduruldu.4 embriyom vardı 2500 Lira ödedim.siz raporlu musunuz ben raporluyum.acaba dondurma işleminde raporun indirimi oluyor mu
Ne koparsak kar göözuyle bakıyorlar 1 embiiriyoya 2500 istediler biraz serrt konustuk 1750 ye düşürdüler

Benım o konuda karışıklık var ya 6. Gün embriyosu yada 4.Gün ama kâğıtta yazan 5.gün
canim benim de 6.gun embriyosu. Bana umut oldun belki yukselir benim de senin gibi insallah Rabbim hepimize keseyi kalp atisini gorup evlatlarimizi kucagimiza almayo nasip etsin. Belirtilerin nelerdi canim. Ben 10. Gunu kadar belirti yasamadim dogru duzgun bugun test gunumdu 10. Gun gece 4.30da bi agri ile uyandim adet agrisi gibi sabaha kadar agridi sabah biraz hafifledi. Gittim kan verdim degerim de 23 cikti bakalim. Doktor persembe gunu 50 ve uzeri cikarsa saglikli ilerleme olabilir dedi. Insallah olur. Su an ne hissedecegimi bilmiyorum sevinsem sevinemedim uzulsem uzulemedim Ne yapayim bilmiyorum rabbim hayirli haberler almayi nasip etsin insallah

Bak üzülme o seni duyuyor hissediyor bende ilk başta öyle oldum sonra dedim Allah büyük rabbim nasip ederse kim ne derse ne olursa olsun allah bana bagislasin inancını yitirme allah büyük bu sevinci yaşatan allah devamındada oldu sevincini yaşatır inşallah rabbim anne adaylarına ve bebişlerimize sağlık versin ❤❤❤

Canim benim ne guzel seyler yazmissin ne guzel kalbin varmis guzel dileklerin icin cok tesekkur ederim Allah razi olsun rabbim hepimize nasip etsin insallah

Canim 2 ocakta ignelere başladım. 19 ocakta 5. Gün transferi yapildi

Arkadaşlar merhaba Hamiş olanları tebrik ediyorum rabbim sağlıkla kucaklarınıza almayı nasip etsin. Olumsuz sonuç alanlarda inşallah en yakın zamanda bebişlerine kavuşurlar. Bizde iki kere aşılama yaptırdık olumsuz sonuç. Daha sonra doktor ve merkez değiştirdik şimdi tüp bebek tedavisine başladık cumartesi yada pazartesi yumurta toplama işlemi yapılacak perşembe günkü kontrol den sonra belli olcak . Heycanlıyım aynı zamanda korkuyorum. Bu işlemle ilgili tecrübeleriniz neler korkulacak bişey varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…