- 6 Ocak 2019
- 392
- 337
- 53
- 30
378 çıktı dün söylemiştimFatmanur degerın kac suan test yaptırdınmı pzt yaptırcaktın ?
Canim cok guzel darisi bana olsun insallah378 çıktı dün söylemiştim
378 çıktı dün söylemişti kafa kalmadı burda birsuru sey okuyuncagüzel çıkmışş sende pazartesımı gıdıcem keseyee ?
Canım benım transferimin 9.günü 38 çıktı 11.gün 110Canim cok guzel darisi bana olsun insallahSenin kacinci gun embriyosu idi canim kacinci gunde degerin 38 cikmisti
Hadiyaa olsun guzel cıkmış sonucYok canım nerde benim doktor cins çıktı ya biraz yine katlanacak mi bakacam 4. Kan testi olacak yarın bakalım
Tebrikler, harika yaşınız kaç, ilk transferiniz miMerhaba kızlar, bugün dayanamayıp doktora gittim. 2 tane kese göründü şükürler olsun. Tahmin ettiğim gibi ikiz :) 10 gün sonra gel dedi doktor erken gelmişsin dedi. Kalp atış ve kese içini o zaman inceleriz dedi. 10 gün acaba boş mu olcak kalp atışı olacak mı gibi sorularla geçirecem gibi. Bu sebeple internetten uzak duracağım herkes inşallah hayırlısı neyse onu yaşar
Bakalım yarın da yaptırırım iyi çıkarsa daha yap dese de yaptırmayacağım 10 gün bekler keseye giderimHadiyaa olsun guzel cıkmış sonuc
Anladim canim kacinci gun embriyosu idi pekiCanım benım transferimin 9.günü 38 çıktı 11.gün 110
Sedasyon ile yapılacakTransferde kendini kasma lütfen. Rahmini ne kadar rahat bırakırsan iyi. Pozitif olur inşallah
Ewt benimde 11 ocakta toplandı ve donduruldu.4 embriyom vardı 2500 Lira ödedim.siz raporlu musunuz ben raporluyum.acaba dondurma işleminde raporun indirimi oluyor muYumurta toplama işleminden sonra dondurulan ve ay yapılmayan transferde dondurulmuş embriyolar için ayrıca ücret ödediniz mi? Bugün gittiğimde benden 2500 lira embriyo dondurma ücreti istediler, gerçekten yılmamak için sabrediyorum.
Benim 384 cıktı son deger daha yapma haftaya gel dedı bende gec cagırır diye dusunmustum ama erken dedı vallaBakalım yarın da yaptırırım iyi çıkarsa daha yap dese de yaptırmayacağım 10 gün bekler keseye giderim
Ne koparsak kar göözuyle bakıyorlar 1 embiiriyoya 2500 istediler biraz serrt konustuk 1750 ye düşürdülerEwt benimde 11 ocakta toplandı ve donduruldu.4 embriyom vardı 2500 Lira ödedim.siz raporlu musunuz ben raporluyum.acaba dondurma işleminde raporun indirimi oluyor mu
Benım o konuda karışıklık var ya 6. Gün embriyosu yada 4.Gün ama kâğıtta yazan 5.günAnladim canim kacinci gun embriyosu idi peki
Benım o konuda karışıklık var ya 6. Gün embriyosu yada 4.Gün ama kâğıtta yazan 5.gün
Bak üzülme o seni duyuyor hissediyor bende ilk başta öyle oldum sonra dedim Allah büyük rabbim nasip ederse kim ne derse ne olursa olsun allah bana bagislasin inancını yitirme allah büyük bu sevinci yaşatan allah devamındada oldu sevincini yaşatır inşallah rabbim anne adaylarına ve bebişlerimize sağlık versin ❤❤❤canim benim de 6.gun embriyosu. Bana umut oldun belki yukselir benim de senin gibi insallah Rabbim hepimize keseyi kalp atisini gorup evlatlarimizi kucagimiza almayo nasip etsin. Belirtilerin nelerdi canim. Ben 10. Gunu kadar belirti yasamadim dogru duzgun bugun test gunumdu 10. Gun gece 4.30da bi agri ile uyandim adet agrisi gibi sabaha kadar agridi sabah biraz hafifledi. Gittim kan verdim degerim de 23 cikti bakalim. Doktor persembe gunu 50 ve uzeri cikarsa saglikli ilerleme olabilir dedi. Insallah olur. Su an ne hissedecegimi bilmiyorum sevinsem sevinemedim uzulsem uzulemedim Ne yapayim bilmiyorum rabbim hayirli haberler almayi nasip etsin insallah
Canim benim ne guzel seyler yazmissin ne guzel kalbin varmis guzel dileklerin icin cok tesekkur ederimBak üzülme o seni duyuyor hissediyor bende ilk başta öyle oldum sonra dedim Allah büyük rabbim nasip ederse kim ne derse ne olursa olsun allah bana bagislasin inancını yitirme allah büyük bu sevinci yaşatan allah devamındada oldu sevincini yaşatır inşallah rabbim anne adaylarına ve bebişlerimize sağlık versin ❤❤❤
Yarın kontrole gidicem. Şimdiden heyecan bastı. Rahim kalınlığım arttı mı acaba?herkesin derdi başka işte Allahım hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin. En kolay şekilde büyütmeyi nasip etsin. Sağlıkla sıhhatle inşallah kızlar sizin transferler adetten kaç gün sonra olmuştu?
Canim 2 ocakta ignelere başladım. 19 ocakta 5. Gün transferi yapildiYarın kontrole gidicem. Şimdiden heyecan bastı. Rahim kalınlığım arttı mı acaba?herkesin derdi başka işte Allahım hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin. En kolay şekilde büyütmeyi nasip etsin. Sağlıkla sıhhatle inşallah kızlar sizin transferler adetten kaç gün sonra olmuştu?
Evet canım, ilk transfer 28 yaşTebrikler, harika yaşınız kaç, ilk transferiniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?