Kabız olmamaya dikkat edin. Operasyon sonrası 3 4 gün gaz sancılarım olmuştu. Bir keresinde uykumdan uyanmıştım. Birde 2 gün falan oturup kalkarken eşimden yardım aldım. Ohss yi araştırın. Eğer olursa doktorunuza ulaşın hemen. Zor süreçler ama sonu güzel inşallah. Ayrıca belki herkeste farklı etkiler gösterir. Kendinizi dinlemeyin yeterli. Bol bol film, diziArkadaşlar merhaba Hamiş olanları tebrik ediyorum rabbim sağlıkla kucaklarınıza almayı nasip etsin. Olumsuz sonuç alanlarda inşallah en yakın zamanda bebişlerine kavuşurlar. Bizde iki kere aşılama yaptırdık olumsuz sonuç. Daha sonra doktor ve merkez değiştirdik şimdi tüp bebek tedavisine başladık cumartesi yada pazartesi yumurta toplama işlemi yapılacak perşembe günkü kontrol den sonra belli olcak . Heycanlıyım aynı zamanda korkuyorum. Bu işlemle ilgili tecrübeleriniz neler korkulacak bişey varmı
Çok teşekkür ederim inşallah sonucu güzel olurKabız olmamaya dikkat edin. Operasyon sonrası 3 4 gün gaz sancılarım olmuştu. Bir keresinde uykumdan uyanmıştım. Birde 2 gün falan oturup kalkarken eşimden yardım aldım. Ohss yi araştırın. Eğer olursa doktorunuza ulaşın hemen. Zor süreçler ama sonu güzel inşallah. Ayrıca belki herkeste farklı etkiler gösterir. Kendinizi dinlemeyin yeterli. Bol bol film, dizi
İnşallah inşallah yüreğinizi ferah tutun yeterliÇok teşekkür ederim inşallah sonucu güzel olur
Yumurta toplama işlemi basit bir işlem anestezi altında yapılıyor. Ancak benim bu son kezde çok gaz sancım oldu. Baya bir hafta 10 günü buldu rahatlamam. İlkinde hiç hissetmemiştim sonrasında. İşlemden sonra az az yürü. Çok yumurta olunca daha fazla gaz oluyor sanırım. Kişiden kişiye de değişiyor tabi. Umarım sonrasında kolay geçer senin.Arkadaşlar merhaba Hamiş olanları tebrik ediyorum rabbim sağlıkla kucaklarınıza almayı nasip etsin. Olumsuz sonuç alanlarda inşallah en yakın zamanda bebişlerine kavuşurlar. Bizde iki kere aşılama yaptırdık olumsuz sonuç. Daha sonra doktor ve merkez değiştirdik şimdi tüp bebek tedavisine başladık cumartesi yada pazartesi yumurta toplama işlemi yapılacak perşembe günkü kontrol den sonra belli olcak . Heycanlıyım aynı zamanda korkuyorum. Bu işlemle ilgili tecrübeleriniz neler korkulacak bişey varmı
Her şey rahat olmaktan geçiyor canım. Heyecan tabikide oluyor hele transfer sırasında kalbin çıkacak gibi oluyor ama çok güzel duygu. Transferden sonra yiyebildiğim kadar patlayana kadar tuzsuz kabak çekirdeği yedim ye mutlakaArkadaşlar merhaba Hamiş olanları tebrik ediyorum rabbim sağlıkla kucaklarınıza almayı nasip etsin. Olumsuz sonuç alanlarda inşallah en yakın zamanda bebişlerine kavuşurlar. Bizde iki kere aşılama yaptırdık olumsuz sonuç. Daha sonra doktor ve merkez değiştirdik şimdi tüp bebek tedavisine başladık cumartesi yada pazartesi yumurta toplama işlemi yapılacak perşembe günkü kontrol den sonra belli olcak . Heycanlıyım aynı zamanda korkuyorum. Bu işlemle ilgili tecrübeleriniz neler korkulacak bişey varmı
İşlem oldukça basit. Anestezi altında olduğun için anlamıyorsun bile. Uyanınca da yarım saat dinlendirip gönderiyorlar eve. Hafif bir adet sancısı gibi ağrı oldu bende ama oldukça hafifti fakat çok gaz olmuştu duphalac şurup kullandım oldukça rahatlatmıştı çünkü kabızlık sorunum vardıArkadaşlar merhaba Hamiş olanları tebrik ediyorum rabbim sağlıkla kucaklarınıza almayı nasip etsin. Olumsuz sonuç alanlarda inşallah en yakın zamanda bebişlerine kavuşurlar. Bizde iki kere aşılama yaptırdık olumsuz sonuç. Daha sonra doktor ve merkez değiştirdik şimdi tüp bebek tedavisine başladık cumartesi yada pazartesi yumurta toplama işlemi yapılacak perşembe günkü kontrol den sonra belli olcak . Heycanlıyım aynı zamanda korkuyorum. Bu işlemle ilgili tecrübeleriniz neler korkulacak bişey varmı
Banada tam tersi etki etti ilaçlar. İshal olmuştum. Baya farklı oluyor kişiden kişiyeİşlem oldukça basit. Anestezi altında olduğun için anlamıyorsun bile. Uyanınca da yarım saat dinlendirip gönderiyorlar eve. Hafif bir adet sancısı gibi ağrı oldu bende ama oldukça hafifti fakat çok gaz olmuştu duphalac şurup kullandım oldukça rahatlatmıştı çünkü kabızlık sorunum vardı
Çok teşekkür ederim inşallahhYumurta toplama işlemi basit bir işlem anestezi altında yapılıyor. Ancak benim bu son kezde çok gaz sancım oldu. Baya bir hafta 10 günü buldu rahatlamam. İlkinde hiç hissetmemiştim sonrasında. İşlemden sonra az az yürü. Çok yumurta olunca daha fazla gaz oluyor sanırım. Kişiden kişiye de değişiyor tabi. Umarım sonrasında kolay geçer senin.
Aklımda not edildi kabak çekirdeği Çok teşekkür ederimHer şey rahat olmaktan geçiyor canım. Heyecan tabikide oluyor hele transfer sırasında kalbin çıkacak gibi oluyor ama çok güzel duygu. Transferden sonra yiyebildiğim kadar patlayana kadar tuzsuz kabak çekirdeği yedim ye mutlaka
Nerelerdesin ses seda yokBekle bekleBen de göğüs hassasiyeti henüz olmadı ama senin değerin benden daha yüksekti belki ondandır canım. Valla sabah akşam dua ediyorum hem kendime hem size. Bu sevinci gösterdi rabbim devamını nasip etsin inşallah
İnşallahmerhaba kızlar transferimin 10.günüydü bugün evde idrar testi yaptm ilk kez çift çizgiyi gördüm.bu 4. tup bebek denememdi .çift çizgiye bile okadar sevindim ki sizinlede sevincimi paylaşmak istedim.insallah gerçekten hamileyimdir.
kan testimi perşembe günü vericem canım tabi mutlaka paylaşırımİnşallahkan testini ne zaman yapacaksın? Sonucunu paylaş bizimle.
yükselir inşallah canım moralini yüksek tutcanim benim de 6.gun embriyosu. Bana umut oldun belki yukselir benim de senin gibi insallah Rabbim hepimize keseyi kalp atisini gorup evlatlarimizi kucagimiza almayo nasip etsin. Belirtilerin nelerdi canim. Ben 10. Gunu kadar belirti yasamadim dogru duzgun bugun test gunumdu 10. Gun gece 4.30da bi agri ile uyandim adet agrisi gibi sabaha kadar agridi sabah biraz hafifledi. Gittim kan verdim degerim de 23 cikti bakalim. Doktor persembe gunu 50 ve uzeri cikarsa saglikli ilerleme olabilir dedi. Insallah olur. Su an ne hissedecegimi bilmiyorum sevinsem sevinemedim uzulsem uzulemedim Ne yapayim bilmiyorum rabbim hayirli haberler almayi nasip etsin insallah
Cok tesekkur ederim canim insallahyükselir inşallah canım moralini yüksek tut
merhaba canım tedavin hayırlı olsun korkulacak bişe yok zaten anestezi ile oluyo hiç bişe anlamıyosunArkadaşlar merhaba Hamiş olanları tebrik ediyorum rabbim sağlıkla kucaklarınıza almayı nasip etsin. Olumsuz sonuç alanlarda inşallah en yakın zamanda bebişlerine kavuşurlar. Bizde iki kere aşılama yaptırdık olumsuz sonuç. Daha sonra doktor ve merkez değiştirdik şimdi tüp bebek tedavisine başladık cumartesi yada pazartesi yumurta toplama işlemi yapılacak perşembe günkü kontrol den sonra belli olcak . Heycanlıyım aynı zamanda korkuyorum. Bu işlemle ilgili tecrübeleriniz neler korkulacak bişey varmı
hayırlı olsun canım gözünaydınmerhaba kızlar transferimin 10.günüydü bugün evde idrar testi yaptm ilk kez çift çizgiyi gördüm.bu 4. tup bebek denememdi .çift çizgiye bile okadar sevindim ki sizinlede sevincimi paylaşmak istedim.insallah gerçekten hamileyimdir.
çok teşekkür ederim canım.darisi isteyen herkese insallahhayırlı olsun canım gözünaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?