2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

Kabız olmamaya dikkat edin. Operasyon sonrası 3 4 gün gaz sancılarım olmuştu. Bir keresinde uykumdan uyanmıştım. Birde 2 gün falan oturup kalkarken eşimden yardım aldım. Ohss yi araştırın. Eğer olursa doktorunuza ulaşın hemen. Zor süreçler ama sonu güzel inşallah. Ayrıca belki herkeste farklı etkiler gösterir. Kendinizi dinlemeyin yeterli. Bol bol film, dizi

Çok teşekkür ederim inşallah sonucu güzel olur

Yumurta toplama işlemi basit bir işlem anestezi altında yapılıyor. Ancak benim bu son kezde çok gaz sancım oldu. Baya bir hafta 10 günü buldu rahatlamam. İlkinde hiç hissetmemiştim sonrasında. İşlemden sonra az az yürü. Çok yumurta olunca daha fazla gaz oluyor sanırım. Kişiden kişiye de değişiyor tabi. Umarım sonrasında kolay geçer senin.

Her şey rahat olmaktan geçiyor canım. Heyecan tabikide oluyor hele transfer sırasında kalbin çıkacak gibi oluyor ama çok güzel duygu. Transferden sonra yiyebildiğim kadar patlayana kadar tuzsuz kabak çekirdeği yedim ye mutlaka

İşlem oldukça basit. Anestezi altında olduğun için anlamıyorsun bile. Uyanınca da yarım saat dinlendirip gönderiyorlar eve. Hafif bir adet sancısı gibi ağrı oldu bende ama oldukça hafifti fakat çok gaz olmuştu duphalac şurup kullandım oldukça rahatlatmıştı çünkü kabızlık sorunum vardı

Banada tam tersi etki etti ilaçlar. İshal olmuştum. Baya farklı oluyor kişiden kişiye Allahım hayırlısıyla alsak bebeklerimizi kucağımıza hayırlısıyla tez zamanda

Çok teşekkür ederim inşallahh

Aklımda not edildi kabak çekirdeği Çok teşekkür ederim

Nerelerdesin ses seda yok

İnşallah kan testini ne zaman yapacaksın? Sonucunu paylaş bizimle.

yükselir inşallah canım moralini yüksek tut

merhaba canım tedavin hayırlı olsun korkulacak bişe yok zaten anestezi ile oluyo hiç bişe anlamıyosun

hayırlı olsun canım gözünaydın

Arkadaslar merhaba, yaklasik 3 hftadir mesajlarinizi okuyorum ve hep dua ediyorum pozitifi gorenlere de negatif olanlara da. Ben de bgn regl oldm, bahceci fulyaya gitmstm aralik ayinda reglinizin 2-3.gunu gelirsiniz demislerdi, yarin icin randevu aldm, cok korkuyorum her surecten bnm icin de dua edebilir misiniz? bir de bahceci fulyadan olan arkdslar var ise etrafinda eczane var mi veya oralardan igneleri alabiliyoruz mu? ben sehirdiisindan ve kucuk bir ilden gelecegim (Kirklareli) buradan temin edebilir miyim
bilemiyorum, cok tesekkurler her sey icin smdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…