2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

merhaba canım tedavin hayırlı olsun şimdiden benimde memleketim kırklareli ama istanbulda oturuyorum üsküdar eurofertilde 2 ocakta transfer oldum sonucum negatif

merhaba canım tedavin hayırlı olsun şimdiden benimde memleketim kırklareli ama istanbulda oturuyorum üsküdar eurofertilde 2 ocakta transfer oldum sonucum negatif
Canimm cok uzgunum hayirlisi ve vakti degilmis demekki, insalalh bi dahaki sefere olur diye dua edelim hayirlisiysa, buralardan ozledigin seyler var mi kargolayabilirim seve seve

Canimm cok uzgunum hayirlisi ve vakti degilmis demekki, insalalh bi dahaki sefere olur diye dua edelim hayirlisiysa, buralardan ozledigin seyler var mi kargolayabilirim seve seve
canım çok sağol annemler orda bu kış gelmediler köyde kaldılar virüsten dolayı inece köyü belki bilirsin sen merkezdemisin

canım çok sağol annemler orda bu kış gelmediler köyde kaldılar virüsten dolayı inece köyü belki bilirsin sen merkezdemisin
Covidden oturu biz de 4 aydir gelemedik
canim istanbulda benim de ailem istanbulda atasehirdeler, biz merkezdeyiz canim memuruz esimle, ineceyi biliyorum cok sirin sakin ve yasanasi bir belde, covid ne kdr bizi tutsa da smdi mecbur tedavi icin sk sk git gel yapacagim istanbula, ama anneme hc bahsetmedigim icin bu durumlardan sadece gunurbirlik gider gelirim zaten covid riskinden oturu soylesem de gidemezdm yanlarina, ne kdr zor sevdiklerimizden uzak kalmak, biran once bitsin insallah su hastalik, yapabilecegim bir sey olursa buradan yazman yeterli canim

anladım canım tedavin inşallah güzel sonuçlanır aslen kırklarelilimisin görev içinmi ordasınız tanıştığıma çok sevindim adım ayşe benim

anladım canım tedavin inşallah güzel sonuçlanır aslen kırklarelilimisin görev içinmi ordasınız tanıştığıma çok sevindim adım ayşe benim
Canim ben de oyle, aslen burali degiliz ben istanbul dogma buyume esim ankara, ama daha 6 sene buralardayiz zorunlu hizmetimiz var, ve 3 yil dolacak martta buraya geleli sanirim 6 yil snra biz de burali olmus oluruz, 5 yasinda bi kizim var o da burda okula gidiyor, onun kardes istegi ve acelesi bizi bu yola itti bni oyle strese sokuyor ki bu durum, bakalim artk hayirlisi, yasim 33, amh dusuk, ama Allah var gam yok cok sukur, O'na tevekkul ettim, Allah sana da tedavilerin skntinin sonucu olarak dogal yoldan bi bebis nasip etsin insallah canim

memleketimin insanı sıcaktır samimidir çabuk ısınır orda yaşayan insan memleketin gibi olur benimde aslında çocuğum var yaşımdan dolayı yumurta rezervim çok az son bi tane olsun istedik yaşlılık bebeği olsun diye ama olmadı belki bi kere daha deneriz bakalım düşünüyoruz şu an adetliyim bi dahaki ayki adetimle gideriz belki yine yumurta kalitesini Q 10 koenzim içeren vitamin ilacı var bu ay aldım ben bakalım faydası olucakmı herkese nasip etsin Rabbim

Merhabalar. Gittim kalınlaşmış biraz daha bu iyi haber benim için. 6.7 mm olmuş bant işe yaradı nar suyuda içiyorum gerçi. Cumartesi kontrol var. Kalınlaşma devam ederse transfer yapacak
çok sevindim canım kalınlaşmaya başlamış nar suyunu hazırmı alıyosun sıkma daha faydalı olur bence ben direk narı yiyodum

Canim Allah bagislasin, her ay farkli oluyormus yumurta sayisi da kalitesi de diyorlar, belki daha iyi sonuclar olabilir hem de takviye ile, Kirklareli'ni seviyoruz biz de sadece istanbul'dan snra asiri kucuk geliyor yine de aklinda olayim bi ihtiyacin olursa canim, dualarim seninle buradaki herkesle, cok cok tesekkur ediyorum vaktin icin

amin canım cümlesinin evladınıda bağışlasın Rabbim evet her ay farklı oluyomuş diyo doktorlarda küçük ama sakindir hem istanbulada yakın sık sık gelebilirsiniz biz fırsat buldukça gidiyoruz yazın kız kardeşimin çocukları tatil boyunca annemlerde kalıyolar ben çalıştığım için çok kalamıyorum ama yasaklar bitsin bi hafta sonu kaçarız herhalde bende istanbulda pendik tarafındayım seninde burdan bi ihtiyacın olursa ilaç falan bulamazsan bende bakarım buralardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…