2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

cok cok sagolasin canim, dunya kucuk gercekten ne guzel tanismstk oldk seninle tatilde burasi cocuklar icin evet harika bir yer, covidli gunler geride kalirsa eski duzenlerimize kavusacagiz insallah arada haberleselim canim gelisme olursa yaz mutlaka, smdilik cok opuyorum, saglikla

Ewt benimde 11 ocakta toplandı ve donduruldu.4 embriyom vardı 2500 Lira ödedim.siz raporlu musunuz ben raporluyum.acaba dondurma işleminde raporun indirimi oluyor mu
Hayır ben raporlu değilim bütün işlemleri ücretli yaptırdım, onu mutlaka sorun ama raporlu olan birine.

tabiki canım haberleşelim zaten ben hergün giriyorum kızları merak ediyorum bende öpüyorum sende gelişmelerini yazarsın vaktini aldım seninde baya kolay gelsin Allah a emanet

Merhaba canım bende bahçeci Fulya ya gidiyorum etrafında eczane var hiç endişe etme

çok sevindim canım kalınlaşmaya başlamış nar suyunu hazırmı alıyosun sıkma daha faydalı olur bence ben direk narı yiyodum
Sıkıyorum çokta güzel oluyor. Hazırlar midemde yanma gibi biley yapmıştı daha önceki seferlerde. Sıkınca çok güzel inşallah kalınlaşmasınada etki ediyordur

Merhaba canım bende bahçeci Fulya ya gidiyorum etrafında eczane var hiç endişe etme
Canim oyleymis snrasinda aradilar odeme icin o sira da eczane var cok fazla etrafta dediler bnm yarin 2.gidisim olack hc bakinmamstm gecen ay on gorusmeye gttgmzde etrafa stresten, sen hngi asamadasin canim, Allah emeklerini zayi etmesin insallah

Canim oyleymis snrasinda aradilar odeme icin o sira da eczane var cok fazla etrafta dediler bnm yarin 2.gidisim olack hc bakinmamstm gecen ay on gorusmeye gttgmzde etrafa stresten, sen hngi asamadasin canim, Allah emeklerini zayi etmesin insallah
Amin cümlemizin inşallah rabbim hepimizin kucağını sağlıklı hayırlı bebişlerle doldursun cumartesi yada pazartesi yumurta toplama işlemim yapılacak yarınki kontrolümde belli olcak.

Amin cümlemizin inşallah rabbim hepimizin kucağını sağlıklı hayırlı bebişlerle doldursun cumartesi yada pazartesi yumurta toplama işlemim yapılacak yarınki kontrolümde belli olcak.
ayy canim cok yakinmis sureclerimiz senin doktorun kim? ignelerle surecin nasildi ben cok korkuyorum

ayy canim cok yakinmis sureclerimiz senin doktorun kim? ignelerle surecin nasildi ben cok korkuyorum
Benim doktorum Mehmet reşit asoğlu hiç korkma ben hiç bi sorun yaşamadım çok rahatım şimdilik en azından.zaten bi 5 gün iğne kullandım uçları çok ince hiç acı hissetmedim şimdi 2 gündür diğerlerine ek bi iğne daha verdi onlar biraz çok az yakıyo ama geçiyo daha sonra

Benim de o doktorum cok mutlu oldum canim gercekten tanistigimiza, sen onden pozitifi gor ben de arkandan geleyim anlastik mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…