- 27 Aralık 2020
- 363
- 662
- 18
- 38
cok cok sagolasin canim, dunya kucuk gercektenamin canım cümlesinin evladınıda bağışlasın Rabbim evet her ay farklı oluyomuş diyo doktorlarda küçük ama sakindir hem istanbulada yakın sık sık gelebilirsiniz biz fırsat buldukça gidiyoruz yazın kız kardeşimin çocukları tatil boyunca annemlerde kalıyolar ben çalıştığım için çok kalamıyorum ama yasaklar bitsin bi hafta sonu kaçarız herhalde bende istanbulda pendik tarafındayım seninde burdan bi ihtiyacın olursa ilaç falan bulamazsan bende bakarım buralardan
Hayır ben raporlu değilim bütün işlemleri ücretli yaptırdım, onu mutlaka sorun ama raporlu olan birine.Ewt benimde 11 ocakta toplandı ve donduruldu.4 embriyom vardı 2500 Lira ödedim.siz raporlu musunuz ben raporluyum.acaba dondurma işleminde raporun indirimi oluyor mu
tabiki canım haberleşelim zaten ben hergün giriyorum kızları merak ediyorum bende öpüyorum sende gelişmelerini yazarsın vaktini aldım seninde bayacok cok sagolasin canim, dunya kucuk gercektenne guzel tanismstk oldk seninle tatilde burasi cocuklar icin evet harika bir yer, covidli gunler geride kalirsa eski duzenlerimize kavusacagiz insallah arada haberleselim canim gelisme olursa yaz mutlaka, smdilik cok opuyorum, saglikla
Merhaba canım bende bahçeci Fulya ya gidiyorum etrafında eczane var hiç endişe etmeArkadaslar merhaba, yaklasik 3 hftadir mesajlarinizi okuyorum ve hep dua ediyorum pozitifi gorenlere de negatif olanlara da. Ben de bgn regl oldm, bahceci fulyaya gitmstm aralik ayinda reglinizin 2-3.gunu gelirsiniz demislerdi, yarin icin randevu aldm, cok korkuyorum her surecten bnm icin de dua edebilir misiniz? bir de bahceci fulyadan olan arkdslar var ise etrafinda eczane var mi veya oralardan igneleri alabiliyoruz mu? ben sehirdiisindan ve kucuk bir ilden gelecegim (Kirklareli) buradan temin edebilir miyim
bilemiyorum, cok tesekkurler her sey icin smdiden
Sıkıyorumçok sevindim canım kalınlaşmaya başlamış nar suyunu hazırmı alıyosun sıkma daha faydalı olur bence ben direk narı yiyodum
Estagfirullah canim beni cok mutlu oldm sahsimca, opuyorum coktabiki canım haberleşelim zaten ben hergün giriyorum kızları merak ediyorum bende öpüyorum sende gelişmelerini yazarsın vaktini aldım seninde bayakolay gelsin Allah a emanet
Seninde mi kalınlaşmama problemin vardı?çok sevindim canım kalınlaşmaya başlamış nar suyunu hazırmı alıyosun sıkma daha faydalı olur bence ben direk narı yiyodum
Canim oyleymis snrasinda aradilar odeme icin o sira da eczane var cok fazla etrafta dedilerMerhaba canım bende bahçeci Fulya ya gidiyorum etrafında eczane var hiç endişe etme
benim öyle bi problemim yok doktor bişe demedi ben burdan kızlardan duymuştum iyi geliyo diye yedimSeninde mi kalınlaşmama problemin vardı?
Amin cümlemizin inşallah rabbim hepimizin kucağını sağlıklı hayırlı bebişlerle doldursunCanim oyleymis snrasinda aradilar odeme icin o sira da eczane var cok fazla etrafta dedilerbnm yarin 2.gidisim olack hc bakinmamstm gecen ay on gorusmeye gttgmzde etrafa stresten, sen hngi asamadasin canim, Allah emeklerini zayi etmesin insallah
harika iki katı artmış sıra hayırlısı ile kese ve kalp atışı sanırım.666.72 cıkmış kızlae 378 di 2 hün mi once sizce iyi mi
ayy canim cok yakinmis sureclerimiz senin doktorun kim? ignelerle surecin nasildi ben cok korkuyorumAmin cümlemizin inşallah rabbim hepimizin kucağını sağlıklı hayırlı bebişlerle doldursuncumartesi yada pazartesi yumurta toplama işlemim yapılacak yarınki kontrolümde belli olcak.
Canım tekrar test ıstedımı guzel artıyor ama 2 katı degıl bu broblem olurmuu acaba ?666.72 cıkmış kızlae 378 di 2 hün mi once sizce iyi mi
İyi çok düşük değil haftaya cuma keseyi görmeye gel dediCanım tekrar test ıstedımı guzel artıyor ama 2 katı degıl bu broblem olurmuu acaba ?
İnşallah sağlıkla ilerlesin canım sordum bi kaç doktora iyi herhangi bi sıkıntı görmüyoruz dediler kendi doktorumda haftaya cumaya gel keseye bakalım dedi bi sıkıntı olsaydı derdi heralde diye düşünüyorumgözünaydın canım gayet güzel bence
Canım tekrar test ıstedımı guzel artıyor ama 2 katı degıl bu broblem olurmuu acaba ?
İnşallah canım hepimizin ki güzel olsun artık iyi şeylere ihtiyacımız varFatmanur Sare bence gayet iyi yüzde 60’ın üzerinde artmış zaten.
Hee iyi ozaman herkez bısey soyluyo valla bızde neyın ne oldugunu anlıyamıyoruzki senı gec cagırmış kese icin ama olsun net gorunurİyi çok düşük değil haftaya cuma keseyi görmeye gel dedi
Benim doktorum Mehmet reşit asoğlu hiç korkma ben hiç bi sorun yaşamadım çok rahatım şimdilik en azından.ayy canim cok yakinmis sureclerimiz senin doktorun kim? ignelerle surecin nasildi ben cok korkuyorum
Benim de o doktorumBenim doktorum Mehmet reşit asoğlu hiç korkma ben hiç bi sorun yaşamadım çok rahatım şimdilik en azından.zaten bi 5 gün iğne kullandım uçları çok ince hiç acı hissetmedim şimdi 2 gündür diğerlerine ek bi iğne daha verdi onlar biraz çok az yakıyo ama geçiyo daha sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?