2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

Kızlar selam ben letu kullandım bu ay yumurtam büyüsün diye. Adetimin 10. Günü doktora gitmiştim 11 mm yumurtam vardı. 14. Günü gittim yumurtam ortada yoktu. Yumurtamın söndüğünü yada çatladığını söyledi doktorum. Sönme nedir? Böyle bi durumla karşılaşan var mı?

merhaba , hoşgeldin canım erken çatlamış olabilirmi yumurtan

Herkese merhabalar herkesin emeklerinin karşılığını almasını umuyorum öncelikle hakikaten çok emek veriyoruz ve rabbim kucağımızı boş bırakmasın. bende bu ay transver oldum 12 ocak 5.gün embriyosu 2 adet bugün 9.günüm 23 ocak test günüm fakat hafta sonu nedeniyle yarın kan vericem ve endişe korku sevinç hepsini bir arada yaşıyorum. çünkü dün idrarda baktım 8.gün malesefki negatif endişem çok arttı arkadaşlar bu tarz tecrübe eden ve pozitif sonuçlar alan varmı aranızda.sitres yapmamak elde değil

kızlar selam doktor randevum vardı bugün doktorum pazartesi yumurta toplama yapıcaz dedi 6 adet yumurta oluşmuş biraz dezavantaj olabilir dedi canım sıkıldı biraz bir de sana taze transfer yapalım dedi

kızlar selam doktor randevum vardı bugün doktorum pazartesi yumurta toplama yapıcaz dedi 6 adet yumurta oluşmuş biraz dezavantaj olabilir dedi canım sıkıldı biraz bir de sana taze transfer yapalım dedi
Niye dezavantaj diyor ki, sonuçta 1 yumurtayla oluyor gebelik, o zaman biz yandik valla, fsh 29,amh 0.24,bir iki yumurta çıkarsa sasiracam

Niye dezavantaj diyor ki, sonuçta 1 yumurtayla oluyor gebelik, o zaman biz yandik valla, fsh 29,amh 0.24,bir iki yumurta çıkarsa sasiracam
Sanırım çıkan yumurtaların kaliteli olma ihtimali ile alakalı mı bilemedim ama hayırlısı bakalım. Aslında bence de öyle 1 tane bile yetiyor sonuçta az ve özdür belki İnşallah sizlerinde güzel ilerler tedaviniz

merhaba, canım inşallah yarın güzel haberlerini bekliyoruz
Yarın test gunum bana dua edin transferden sonra telefonla ugrasmamaya calistım mumkun mertebe o yuzden yazamadım hıc nasılsınız

merhaba, canım idrarda çıkmayabilir hemen moralini bozma inşallah güzel haberler verirsin bizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…