2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

tebrik ederim şimdiden inşallah kucağına almak nasip olur.

Yarın test gunum bana dua edin transferden sonra telefonla ugrasmamaya calistım mumkun mertebe o yuzden yazamadım hıc nasılsınız
hayırlı sonuçlar olsun inşallah benimde test günüm yarın :/ inşallah iyi sonuçlar alırız ama çok korkuyorum

kızlar selam doktor randevum vardı bugün doktorum pazartesi yumurta toplama yapıcaz dedi 6 adet yumurta oluşmuş biraz dezavantaj olabilir dedi canım sıkıldı biraz bir de sana taze transfer yapalım dedi
Merhaba. Hayırlı olsun inşallah. Hiç sıkma canını. Benim 11 yumurta toplandı. 8’i döllendi fakat 5. Güne sadece 2 kaliteli yumurta gelebildi diğerleri gelişemedi. Önemli olan çokluk değil kaliteli embriyo sayısı. İnşallah senin hepsi kaliteli gelişir

Kizlar sali günü transferimiz yapıldı. O gün şişkinlik ve goguslerde dolgunluk hassasiyet vardi. Ertesi güne hiçbir şey kalmadı. Sadece kasiklarimda biraz şişkinlik var. Transferden sonraki günlerde siz neler yasadiniz?belirtiler ne zaman başlıyor? Bi de dondurulacak yumurtam çıkmadı. Moralim bozuk.

Benimde dün yapıldı, goguslerde acı var. Birde iki üç kez kaşık bolgeme ağrı girdi. Hemşire normal hatta ufak ufak kırmızı kahverengi akıntılar olabilir dedi. Ben de şişkinlik var acıktığımı hissetmiyorum

Hemşire hanım olabilecek şeyleri söyledi ama. Ben kaşıkla şişkinlik dışında bi sey hissetmiyorum. Hiçbir şey hissetmemek normal mi acaba?

Hayırlı olsun transferiniz. Ben Cumartesi transfer oldum ve pek belirti yok. Ara ara hafif kasık ve bel ağrısı dışında. Göğüslerdeki dolgunluk, öncesinde kullanılan hormon ilaçlarından sanırım. Benim de dondurulacak yumurtam kalmadı maalesef ama umarım bunlar tutar da gerek kalmaz başka embriyoya

Hemşire hanım olabilecek şeyleri söyledi ama. Ben kaşıkla şişkinlik dışında bi sey hissetmiyorum. Hiçbir şey hissetmemek normal mi acaba?
Hiçbir fikrim yok. Aslında ben de de gaz şişkinliği var gibi, bol bol su içiyorum ondan da şiş hissediyorum diye düşünüyorum

Bozma moralini canim benimde kalmadı dondurulcak yumurtam gelişmedi 2 si transfer oldu 1 i durdu bende üzüldüm ama icimdekilerle konuşuyorum benimlesiniz falan diye belirtim de hiç yok desem psikolojik olarak olanları saymazsak sadece göğüs hassasiyeti başladı 2 gündür şişkinlik var bı onlarda adet öncesi olan bide sivilce çıktı 2 3 yerde

Canım ben de yaşadım aynısını test yaptım evde negatif çıktı sonra kan verdim kesinleşsin artık depresyonumu yaşayayım belirsizlik olmasın dedim kan verince pozitifi gördüm pozitifi gördükten sonra 2 3 gün sonra idrarda pozitifi gördüm yalan idrar testleri bir daha asla inanmam hatta erken gebelikte çıkmadı kaset testler var ya 10 tllik onlarda çıktı

Hiç moralini bozma benim de 15 yumurtadan sadece transfere 1 yumurta kaldı dönmüş yoktu hamile kaldım iyi düşün güzel olsun canım

Hadi inşallah yarın ola hayrola yarabbim yüzümüze baksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…