Dr'un kimdi canim temel hocami? Peki orasi nasil andemi döneminde güvenlimi?
Evet Temel hocaDr'un kimdi canim temel hocami? Peki orasi nasil pandemi döneminde güvenlimi?
Anladim canim. Bende baya duydum bu ismi. Seyit temel hocayi. İns tedavin olumlu sonuçlanirrEvet Temel hoca
Çok iyi Bi doktor. Tüp bebek bölümü çok kalabalık değil zaten 5-6 kişi oluyor günlük ultrosyonda.
amin inşallah canımHadi hayırlı ugurlu olsun canım sağlıkla gelsin minigin ❤❤
İnşh cnm amiinAnladim canim. Bende baya duydum bu ismi. Seyit temel hocayi. İns tedavin olumlu sonuçlanirr
Ayyy ins bi kardeş gelir hayirlisiylaa. Rabbim mujdeli haberler almayi nasip etsin hepimize...İnşh cnm amiin
Ben 2017 de tüp bebek yaptırdım Temel hocaya ilk denememde çok şükür oldu. Bi oğlum var 3yaşında şimdi kardeş istiyoruz yanına Allahı izniyle
Amiiin Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınAyyy ins bi kardeş gelir hayirlisiylaa. Rabbim mujdeli haberler almayi nasip etsin hepimize...
Sendede belirtiler başladımııı ? Ben çok yemek yiyorum şimdiden böyleyse ayvayı yedımHiç moralini bozma benim de 15 yumurtadan sadece transfere 1 yumurta kaldı dönmüş yoktu hamile kaldım iyi düşün güzel olsun canım
Uyku bende de var genelde öğleden sonra 3 4 gibi uyuyorum akşam 6 7 de kalk sonrahiç uyumamış gibi gece tekrar uyu bakalım böyle ne olacakSendede belirtiler başladımııı ? Ben çok yemek yiyorum şimdiden böyleyse ayvayı yedımbide bianda uykum geliyo pat diye uyuyorum
gözünaydın canım maşallahMerhaba kızlar bugün 12. günüm değerim 255,6 çıktı 10. gün değerim 92 idi çok şükür katlamış testi tekrarlamamı istemediler, 10 gün sonra kese için çağırdılar inşallah on da da bir sıkıntı çıkmaz hepinize pozitif sonuçlar diliyorum.
gözünaydın aydın canım Allah tamamına erdirsinkızlar 12.gün kan sonucum 344 sonunda şükür ki hamileyim hala inanamiyrm birgün bu duyguyu yaşayacağımı hiç düşünmemiştim
Çok üzgünüm. Bu şekilde olup sağlıklı ilerleyen çok. Ancak ben 3 kez kanamam oldu 3 ündede kaybettim maalesef. Güzel haberlerini bekliyorum.Merhaba kızlar 4+3 teyim bugün kan kırmızı kanamam oldu pihtili hastanede yatisim yapıldı. Moralim çok bozuk kanaması olup da sağlıklı ilerleyen oldu mu
Bnm de HCG düştü canım maalesef. İlaçları kestik.. çok üzgünüm. İki düşükten sonra ne yapilir,ne yapılmalı, nelere bakılmalı hiç bilmiyorumÇok üzgünüm. Bu şekilde olup sağlıklı ilerleyen çok. Ancak ben 3 kez kanamam oldu 3 ündede kaybettim maalesef. Güzel haberlerini bekliyorum.
Benim de 6. Günüm ama ara ara sağ kasığa giren ağrı dışında benim de belirtim yok. Ama üzülme çünkü bu şekilde hamile kalan çok. Sadece iyi düşün iyi olsun. Şu an en çok ihtiyacımız olan şey moral ve biz kendi moralimizi kendimiz bozmayalım. Her şey yolunda ve sonuç çok güzel olacak de ve buna inan9.gunum ümidim azaliyo iyice ne bı belirti ne bı leke hiç bişeysadece göğüslerde ağrı var oda adet öncesi de vardı
İyi düşün iyi olsun diye bir söz var. Ümitsizliğe kapılmayın evrene olumlu enerjiler gönderin. Elimizden geleni yapıyoruz kısmet işte. Olursa oluyor olmazsa zamanı gelmemiş diyoruz ve vardır bir hayır diyoruz. Bol bol dizi film izleyin ama ağlamalı olmasın. Bol bol gülün. Gün saymayin kendinizi dinlemeyin. Hamile olduğunu anlamayan kaç insan var. Kimisi iki günde farkeder kimisi de hiç farketmez.9.gunum ümidim azaliyo iyice ne bı belirti ne bı leke hiç bişeysadece göğüslerde ağrı var oda adet öncesi de vardı
Benim doktorum eğer olmazsa genetigine bakarız demişti. Bence sağlam bir şekilde araştırma yapın. Çok üzüldüm ama vardır bir zamanı ve her karanlık dediğimiz zamanda da güneş yavaş yavaş doğar üstümüze. Elinizden geleni yaptınızBnm de HCG düştü canım maalesef. İlaçları kestik.. çok üzgünüm. İki düşükten sonra ne yapilir,ne yapılmalı, nelere bakılmalı hiç bilmiyorum
İyi düşün iyi olsun diye bir söz var. Ümitsizliğe kapılmayın evrene olumlu enerjiler gönderin. Elimizden geleni yapıyoruz kısmet işte. Olursa oluyor olmazsa zamanı gelmemiş diyoruz ve vardır bir hayır diyoruz. Bol bol dizi film izleyin ama ağlamalı olmasın. Bol bol gülün. Gün saymayin kendinizi dinlemeyin. Hamile olduğunu anlamayan kaç insan var. Kimisi iki günde farkeder kimisi de hiç farketmez.
İnşallah kizlar tek duam bu şu an inşallah benimledir embriyolarim düşünmemeye gayret ediyorumBenim de 6. Günüm ama ara ara sağ kasığa giren ağrı dışında benim de belirtim yok. Ama üzülme çünkü bu şekilde hamile kalan çok. Sadece iyi düşün iyi olsun. Şu an en çok ihtiyacımız olan şey moral ve biz kendi moralimizi kendimiz bozmayalım. Her şey yolunda ve sonuç çok güzel olacak de ve buna inan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?