2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

Merhaba kızlar 4+3 teyim bugün kan kırmızı kanamam oldu pihtili hastanede yatisim yapıldı. Moralim çok bozuk kanaması olup da sağlıklı ilerleyen oldu mu

kızlar merhaba ben ayın 18. tranfer oldum 2. denemem 2 embruyo transferı oldu bu sefer bende 48. saatı doldurduktan sonra kaıklarımdaagrı belde falan agrılarım gıttıkce belırgınlesmye baslıyr ama onun dısında cok arada resme elımden ayagımdan kan cekılıyo buz gbı oluyor usuyorum ama vucudumda sıcak sızde boyle yasıyormusunuz hıc bırde sey sorycam bu benım ıcın cok onemlı ben reglı oncesı enelde vajınam asırı agrır ve yanar suan onuda yasıyorum sızdede oluyor mu

Günaydın kızlar...Bende pazartesi kese görmeye gideceğim ama dün akşamdan beri adet sancısı gibi sancım var...Sabaha kadar uyumadım sürekli kan geldi mi diye kontrol ettim..Hemsiremi aradım normal dedi ama insan rahat edemiyor yinede

gözünaydın canım maşallah

Merhaba kızlar 4+3 teyim bugün kan kırmızı kanamam oldu pihtili hastanede yatisim yapıldı. Moralim çok bozuk kanaması olup da sağlıklı ilerleyen oldu mu
Çok üzgünüm. Bu şekilde olup sağlıklı ilerleyen çok. Ancak ben 3 kez kanamam oldu 3 ündede kaybettim maalesef. Güzel haberlerini bekliyorum.

Çok üzgünüm. Bu şekilde olup sağlıklı ilerleyen çok. Ancak ben 3 kez kanamam oldu 3 ündede kaybettim maalesef. Güzel haberlerini bekliyorum.
Bnm de HCG düştü canım maalesef. İlaçları kestik.. çok üzgünüm. İki düşükten sonra ne yapilir,ne yapılmalı, nelere bakılmalı hiç bilmiyorum

9.gunum ümidim azaliyo iyice ne bı belirti ne bı leke hiç bişey sadece göğüslerde ağrı var oda adet öncesi de vardı

9.gunum ümidim azaliyo iyice ne bı belirti ne bı leke hiç bişey sadece göğüslerde ağrı var oda adet öncesi de vardı
Benim de 6. Günüm ama ara ara sağ kasığa giren ağrı dışında benim de belirtim yok. Ama üzülme çünkü bu şekilde hamile kalan çok. Sadece iyi düşün iyi olsun. Şu an en çok ihtiyacımız olan şey moral ve biz kendi moralimizi kendimiz bozmayalım. Her şey yolunda ve sonuç çok güzel olacak de ve buna inan

İyi düşün iyi olsun diye bir söz var. Ümitsizliğe kapılmayın evrene olumlu enerjiler gönderin. Elimizden geleni yapıyoruz kısmet işte. Olursa oluyor olmazsa zamanı gelmemiş diyoruz ve vardır bir hayır diyoruz. Bol bol dizi film izleyin ama ağlamalı olmasın. Bol bol gülün. Gün saymayin kendinizi dinlemeyin. Hamile olduğunu anlamayan kaç insan var. Kimisi iki günde farkeder kimisi de hiç farketmez.

Bnm de HCG düştü canım maalesef. İlaçları kestik.. çok üzgünüm. İki düşükten sonra ne yapilir,ne yapılmalı, nelere bakılmalı hiç bilmiyorum
Benim doktorum eğer olmazsa genetigine bakarız demişti. Bence sağlam bir şekilde araştırma yapın. Çok üzüldüm ama vardır bir zamanı ve her karanlık dediğimiz zamanda da güneş yavaş yavaş doğar üstümüze. Elinizden geleni yaptınız

İnşallah kizlar tek duam bu şu an inşallah benimledir embriyolarim düşünmemeye gayret ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…