Tavsiyem en iyi en tecrubeli doktora git. Embriyolara test yaptır. Bi çok şey var yapılacak. Ne hissettiğini çok iyi biliyorum canım. Acını paylaşıyorum. Neden ben diye sorma yalnız değilsin. Ancak şunu bil çaresi vardır. Biraz dinlenip gerekirse başka bir doktorla görüş. Acını yaşa bence tutma kendini. İçine atma. Yokmuş gibi davranma.Bnm de HCG düştü canım maalesef. İlaçları kestik.. çok üzgünüm. İki düşükten sonra ne yapilir,ne yapılmalı, nelere bakılmalı hiç bilmiyorum
Dondurulmuş embriyoya GENETİK test yapılabilir mi canım?Tavsiyem en iyi en tecrubeli doktora git. Embriyolara test yaptır. Bi çok şey var yapılacak. Ne hissettiğini çok iyi biliyorum canım. Acını paylaşıyorum. Neden ben diye sorma yalnız değilsin. Ancak şunu bil çaresi vardır. Biraz dinlenip gerekirse başka bir doktorla görüş. Acını yaşa bence tutma kendini. İçine atma. Yokmuş gibi davranma.
Bn de genetik testlerimi yapmayı düşünüyorum. Bakalım başka neler yapılabilir araştırmam lazımBenim doktorum eğer olmazsa genetigine bakarız demişti. Bence sağlam bir şekilde araştırma yapın. Çok üzüldüm ama vardır bir zamanı ve her karanlık dediğimiz zamanda da güneş yavaş yavaş doğar üstümüze. Elinizden geleni yaptınız
canım böyle bi durumda ne denilirki çok üzgünüm Allah sabırlar versinBnm de HCG düştü canım maalesef. İlaçları kestik.. çok üzgünüm. İki düşükten sonra ne yapilir,ne yapılmalı, nelere bakılmalı hiç bilmiyorum
Onu hiç bilmiyorum.Dondurulmuş embriyoya GENETİK test yapılabilir mi canım?
Rabbim yardımcın olsun Allah kalbine ferahlık versin en kısa zamanda sağlıklı bebekler nasip etsin sana canımBnm de HCG düştü canım maalesef. İlaçları kestik.. çok üzgünüm. İki düşükten sonra ne yapilir,ne yapılmalı, nelere bakılmalı hiç bilmiyorum
Merhaba geçmiş olsun. Benim doğal yolla oluşan 3 hamileliğimde düşük ile sonuçlandı şimdi tüp bebek tedavisi görüyorum hatta 20 ocak günü transfer oldum. Gruba bakarken yazdıklarınızı okudum aklıma yaşadıklarım geldi, öncelikle Allahım sabırlar versin. Bana ve eşime yapılan testleri yazayım size; periferik kanda kromozom analizi (karı-koca yapılacak), kadın için trombofili paneli bakılacak, yine kadın için troid paneli bakılacak, erkek için detaylı spermiyogram bakılacak ve tüp bebek tedavisinde oluşan embriyolar ngs (new generation sequencing) yöntemi ile analiz edilecek sağlıklı embriyolar transfer edilecek. Bu bizim sürecimizde izlenen yöntemdi dilerim size de şifa olurBnm de HCG düştü canım maalesef. İlaçları kestik.. çok üzgünüm. İki düşükten sonra ne yapilir,ne yapılmalı, nelere bakılmalı hiç bilmiyorum
İnşallah hayırlı bir şekilde sonuçlanır transferinizMerhaba geçmiş olsun. Benim doğal yolla oluşan 3 hamileliğimde düşük ile sonuçlandı şimdi tüp bebek tedavisi görüyorum hatta 20 ocak günü transfer oldum. Gruba bakarken yazdıklarınızı okudum aklıma yaşadıklarım geldi, öncelikle Allahım sabırlar versin. Bana ve eşime yapılan testleri yazayım size; periferik kanda kromozom analizi (karı-koca yapılacak), kadın için trombofili paneli bakılacak, yine kadın için troid paneli bakılacak, erkek için detaylı spermiyogram bakılacak ve tüp bebek tedavisinde oluşan embriyolar ngs (new generation sequencing) yöntemi ile analiz edilecek sağlıklı embriyolar transfer edilecek. Bu bizim sürecimizde izlenen yöntemdi dilerim size de şifa olur
Umarım hepimizin bebekleri bize tutunur. Onlari çok seveceğiz ve iyi ebeveynler olacagizHayırlı olsun transferiniz. Ben Cumartesi transfer oldum ve pek belirti yok. Ara ara hafif kasık ve bel ağrısı dışında. Göğüslerdeki dolgunluk, öncesinde kullanılan hormon ilaçlarından sanırım. Benim de dondurulacak yumurtam kalmadı maalesef ama umarım bunlar tutar da gerek kalmaz başka embriyoya
Aynen ama ben uyuyunca gece uykum kaçıyoUyku bende de var genelde öğleden sonra 3 4 gibi uyuyorum akşam 6 7 de kalk sonrahiç uyumamış gibi gece tekrar uyu bakalım böyle ne olacak
Teşekkür ederim. Bir de doktorumdan da bu konuda çok memnunum gerçekten çok öngörülü ve tecrübeli. Belki sizde araştırıp değerlendirirsiniz Prof. Recai Pabuçcuİnşallah hayırlı bir şekilde sonuçlanır transferinizBn de dediğiniz testleri yapmayı düşünüyorum. Allah razı olsun inşallah
Ben zombi gibi hiç uyumuyorum bende problem varAynen ama ben uyuyunca gece uykum kaçıyo
Harika haber banada pazartesi gel dedi ama ben dayanamayıp yarın gideceğim randevu bulsaydım bugün gidecektim. Değerim kaçlardaydı gördünKızlar ben keseyı gordumdayanamadım gıttım bugun normalde pazartesı gel demıstı dr
Hesaplamama gore yarın 3 binlerde olması gerekıyoHarika haber banada pazartesi gel dedi ama ben dayanamayıp yarın gideceğim randevu bulsaydım bugün gidecektim. Değerim kaçlardaydı gördün
Benimde pazartesi...Hadi gözün aydın canım...Darısı başımızaKızlar ben keseyı gordumdayanamadım gıttım bugun normalde pazartesı gel demıstı dr
Alttan muayenede görmüş demek. Gözünaydın canım çok sevindimHesaplamama gore yarın 3 binlerde olması gerekıyo
Hayırlı olsun canım, sadece kese mi göründü ve alttan mı muayneydi? İçini bende görememiştim pzts ama kese vardı. İçi için erken demişlerdiKızlar ben keseyı gordumdayanamadım gıttım bugun normalde pazartesı gel demıstı dr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?