2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

Merhaba herkese bende 19 ocakta transfer oldum test günü bekliyorum raporumda embriyo sayısı ve günü yazıyor sadece kalitesi demiş bazıları 3bb falan sanırım o ne demek oluyor bana öyle bir şey denmedi iyi kalite dediler sadece

5aa en iyisi oluyor 6aa falan bb ler bi düşük kalite

Kızlar selam bişey sorcam aklıma takıldı doktora soramadım belki sizler sormuşsunuzdur. Doktor taze mi yoksa dondurulmuş embriyo mu koyup koymayacağını neye göre belirliyo. Bana sana taze transfer yaparız dedi bende dondurulmuşların tutma ihtimalinin daha yüksek olduğunu duydum. Doktorum mra ya da çok güveniyorum böyle dediyse vardır Bi bildiği diyorum ama gene de aklımda deli sorular

Canım benim yumurtam fazla çıktığı için transferi ertelemişti. Nedeni ise opu da fazla yumurta toplanınca rahim yoruluyormuş ama illa ki vardır bir bildikleri. Normalde bana da hemen hallederiz demişti ama nasip olmadı.

Benim tedavi gördüğüm ıvf de taze transfer yapılmıyor herkese dondurulmuş yapılıyor. 3.gün embriyosuda kullanmıyorlar

O zaman bende 6 yumurta oluştuğu için taze transfer yaparız dedi büyük ihtimalle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…