Yok alttan baktırmadım karnımdan baktıııAlttan muayenede görmüş demek. Gözünaydın canım çok sevindimBende bugün sıfır meme ağrısı korkutuyor bu durum ama hayırlısı artık elden bir şey gelmez.
Sadece kese karnımdan baktı cunkı daha erkenHayırlı olsun canım, sadece kese mi göründü ve alttan mı muayneydi? İçini bende görememiştim pzts ama kese vardı. İçi için erken demişlerdi
Transfer ne zamandı cnm senin, haftaya cuma kalp atışı için gidicem bende inş olumlu olur herkes adınaSadece kese karnımdan baktı cunkı daha erken
HarikaaKızlar ben keseyı gordumdayanamadım gıttım bugun normalde pazartesı gel demıstı dr
Sonucunu aldın mı ınsallah guzel haberler alırsın benımkı negatıfhayırlı sonuçlar olsun inşallah benimde test günüm yarın :/ inşallah iyi sonuçlar alırız ama çok korkuyorum
Ne yazıkkı olmadı negatıfmerhaba, canım inşallah yarın güzel haberlerini bekliyoruz
2 ocakdaydı 5. Gun embrıypsuTransfer ne zamandı cnm senin, haftaya cuma kalp atışı için gidicem bende inş olumlu olur herkes adına
Hayır cok erken dahaHarikaabenide bir dahaki hafta çağırdı çarşamba giderim diye düşünüyorum.kalp atışınıda duydunmu canım
Ayyy gözün aydın canım kalp atışı için ne dediKızlar ben keseyı gordumdayanamadım gıttım bugun normalde pazartesı gel demıstı dr
Onun ıcın henuz erken ve vajınalden duyulanılır anca dedıAyyy gözün aydın canım kalp atışı için ne dedi
5aa en iyisi oluyor 6aa falan bb ler bi düşük kaliteMerhaba herkese bende 19 ocakta transfer oldum test günü bekliyorum raporumda embriyo sayısı ve günü yazıyor sadece kalitesi demiş bazıları 3bb falan sanırım o ne demek oluyor bana öyle bir şey denmedi iyi kalite dediler sadece
Teşekkür ederim cevabınız için Raporda sadece 3.gün embriyosu yazıyor kaliteye doktor kendi iyi kalite dedi yazmaması tedirgin etti biraz5aa en iyisi oluyor 6aa falan bb ler bi düşük kalite
Canım benim yumurtam fazla çıktığı için transferi ertelemişti. Nedeni ise opu da fazla yumurta toplanınca rahim yoruluyormuş ama illa ki vardır bir bildikleri. Normalde bana da hemen hallederiz demişti ama nasip olmadı.Kızlar selam bişey sorcam aklıma takıldı doktora soramadım belki sizler sormuşsunuzdur. Doktor taze mi yoksa dondurulmuş embriyo mu koyup koymayacağını neye göre belirliyo. Bana sana taze transfer yaparız dedi bende dondurulmuşların tutma ihtimalinin daha yüksek olduğunu duydum. Doktorum mra ya da çok güveniyorum böyle dediyse vardır Bi bildiği diyorum ama gene de aklımda deli sorular
Benim tedavi gördüğüm ıvf de taze transfer yapılmıyor herkese dondurulmuş yapılıyor. 3.gün embriyosuda kullanmıyorlarKızlar selam bişey sorcam aklıma takıldı doktora soramadım belki sizler sormuşsunuzdur. Doktor taze mi yoksa dondurulmuş embriyo mu koyup koymayacağını neye göre belirliyo. Bana sana taze transfer yaparız dedi bende dondurulmuşların tutma ihtimalinin daha yüksek olduğunu duydum. Doktorum mra ya da çok güveniyorum böyle dediyse vardır Bi bildiği diyorum ama gene de aklımda deli sorular
O zaman bende 6 yumurta oluştuğu için taze transfer yaparız dedi büyük ihtimalleCanım benim yumurtam fazla çıktığı için transferi ertelemişti. Nedeni ise opu da fazla yumurta toplanınca rahim yoruluyormuş ama illa ki vardır bir bildikleri. Normalde bana da hemen hallederiz demişti ama nasip olmadı.
Olabilir evet ne zamana dedi transfer icinO zaman bende 6 yumurta oluştuğu için taze transfer yaparız dedi büyük ihtimalle
Pazartesi günü yumurta toplama işlemim olcak taze transfer dediğine göre önümüzdeki hafta içi bi gün transfer yapılır diye düşünüyorum. Tabii kaliteli embriyo oluşursa inşallah olurOlabilir evet ne zamana dedi transfer icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?