- 18 Ocak 2019
- 2.757
- 2.406
- 133
- 33
- Konu Sahibi Siyahhhinci
-
Ben 4 ocakda çatlatma iğnesi oldum 11 ocak da kanda hcg 4.8 çıktı daha sonra 14 ocak da verdim bu sefer değerim 0 çıktı adet günüme 5 gün var ama çok kasık ağrım var ve mide bulantısı neden acaba yaaa kızlarKızlar Ocak ayında çatlatma iğnesi yaptıranlar süreci beraber paylaşarak geçirelim istedim şimdi konuya mesaj yazanlar iğnenin ya da ilacın kaçıncı gününde olduğunu yazarsa daha güzel bir paylaşım yapmış oluruz
Canım ilk değerin iğnede bulunan beta hcg hormonundan dolayı 4.8 çıktı 14 ocakta 0 olmasının sebebi iğnenin etkisi geçti oyğzden iğneden sonra 11. Günündesin henüz. Belirtilerin gebelik belirtisi gibi duruyor. Sen kan tahlilini 18 ocakta kan tahlili ver o zaman çıkan sonuç kesin sonuç olur büyük oranda
Canım 19 ocakta verecektin kan testi net sonuç için daha önce pozitif yada negatif çıkması şaşırtıcı olabiliyorBen 4 ocakda çatlatma iğnesi oldum 11 ocak da kanda hcg 4.8 çıktı daha sonra 14 ocak da verdim bu sefer değerim 0 çıktı adet günüme 5 gün var ama çok kasık ağrım var ve mide bulantısı neden acaba yaaa kızlar
Canım belirti için çok erken bir süreç ama bu dönemde usutme yada enfeksiyon risklerine dikkat et kendini sıcak tut döllenme ve yerleşmeyi etkileyebilirmiş cunkuKızlar nasılsınız ya benim çok kötü midem yanıyor midemden acı sular geliyor varmış sizde böyle bir durum
Tsh hormonu troit sanırım o yüksekken gebelik zor canımTsh değerim 28 çıktı 2.5 3 olması lazım gebe kalmayı etkiliyor muş kızlar size tavsiyem gebe kalmayı düşündüğünüzde önce tsh değerinize baktırın...
Regle 5gün kaldı erken mi belirti için acabaCanım belirti için çok erken bir süreç ama bu dönemde usutme yada enfeksiyon risklerine dikkat et kendini sıcak tut döllenme ve yerleşmeyi etkileyebilirmiş cunku
Evet canım belirtiler en erken 5 haftadan sonra başlarmış diğer türlü vücut adet döngüsüne alışkın olduğu için tekrarlarmış ve bir kısmıda psikolojik olarak beyine yolladigimiz belirtiler az kalmış canım regl geçtikten sonra kandan bakarsın ki o zaman bile sadece regl zamanı yaşadıklarını vücut tekrarlarRegle 5gün kaldı erken mi belirti için acaba
O zaman büyük ihtimalle mide mi üşüttim yaşamadığım kalmadı zaten idrar yolu enfeksiyonu geçirdim şimdide sanırım. MidemEvet canım belirtiler en erken 5 haftadan sonra başlarmış diğer türlü vücut adet döngüsüne alışkın olduğu için tekrarlarmış ve bir kısmıda psikolojik olarak beyine yolladigimiz belirtiler az kalmış canım regl geçtikten sonra kandan bakarsın ki o zaman bile sadece regl zamanı yaşadıklarını vücut tekrarlar
Dikkat et canım sıcak tutmaya bak özellikle ayaklarınıO zaman büyük ihtimalle mide mi üşüttim yaşamadığım kalmadı zaten idrar yolu enfeksiyonu geçirdim şimdide sanırım. Midem
Canım yerleşme kanamasına benzer bisey oldumu sende.yada kızlar iğnenin 10. Gününden itibaren hiç yaşayan oldumu ?.Merhaba kızlar nasılsınız ? Bugün iğnemin 11. Günü ve sanırım regl ağrılarım başladı
Hayır canım hiç öyle birşey olmadı ben deCanım yerleşme kanamasına benzer bisey oldumu sende.yada kızlar iğnenin 10. Gününden itibaren hiç yaşayan oldumu ?.
Canım hoşgeldin aramızaMerhaba arkadaşlar klomene başlayalı 3 gün oldu gunde 2adet içiyorum benim kontrolu ayın 25nde yapacak ona göre çatlatma iğnesi yapılacak inşallah hepimiz hamiş oluruz
Canım ben 8 ocakta vuruldum bugün sadece ovulasyon yaptım ignenin etkisi geçtimi acaba diye geçmemiş daha çünkü normalde bugünlerde böyle belirgin değil yokmuş gibi çıkıyor duKızlar test yapan var mı kaçıncı günlerinizdesiniz benim bugün 12. Gün iğneden sonra heyecanla bekliyorum evde test kalmamış oyüzden yapamıyorum 3 gün sonra direk kan veririm regl olmaz isem
Ovu testim benimde böyle çıkıyor bugün gebelik aldım demin yaptım maalesef negatifCanım ben 8 ocakta vuruldum bugün sadece ovulasyon yaptım ignenin etkisi geçtimi acaba diye geçmemiş daha çünkü normalde bugünlerde böyle belirgin değil yokmuş gibi çıkıyor du
Hayırlısı olsun canım erken gebelik testimiydi bide bugün ovulasyon yaptinmi o nasıl ciktiOvu testim benimde böyle çıkıyor bugün gebelik aldım demin yaptım maalesef negatif
Ovulasyon senin ki gibi çıktı 11. Gün yapmıştım Bugün 12. normal kaset 5 liralık test yaptım ama adetim geliyor hissediyorum baş ağrım karın ağrım ve göğüs ağrılarım başladı bunlr olunca 3 gün içinde adet oluyorumHayırlısı olsun canım erken gebelik testimiydi bide bugün ovulasyon yaptinmi o nasıl cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?