Gebeliğe Hazırlık 2021 Ocak ayında çatlatma iğnesi olanlar beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar nasılsınız ya benim çok kötü midem yanıyor midemden acı sular geliyor varmış sizde böyle bir durum

Ben 4 ocakda çatlatma iğnesi oldum 11 ocak da kanda hcg 4.8 çıktı daha sonra 14 ocak da verdim bu sefer değerim 0 çıktı adet günüme 5 gün var ama çok kasık ağrım var ve mide bulantısı neden acaba yaaa kızlar

Canım 19 ocakta verecektin kan testi net sonuç için daha önce pozitif yada negatif çıkması şaşırtıcı olabiliyor

Regle 5gün kaldı erken mi belirti için acaba
Evet canım belirtiler en erken 5 haftadan sonra başlarmış diğer türlü vücut adet döngüsüne alışkın olduğu için tekrarlarmış ve bir kısmıda psikolojik olarak beyine yolladigimiz belirtiler az kalmış canım regl geçtikten sonra kandan bakarsın ki o zaman bile sadece regl zamanı yaşadıklarını vücut tekrarlar

O zaman büyük ihtimalle mide mi üşüttim yaşamadığım kalmadı zaten idrar yolu enfeksiyonu geçirdim şimdide sanırım. Midem

Kızlar test yapan var mı kaçıncı günlerinizdesiniz benim bugün 12. Gün iğneden sonra heyecanla bekliyorum evde test kalmamış oyüzden yapamıyorum 3 gün sonra direk kan veririm regl olmaz isem

Kızlar test yapan var mı kaçıncı günlerinizdesiniz benim bugün 12. Gün iğneden sonra heyecanla bekliyorum evde test kalmamış oyüzden yapamıyorum 3 gün sonra direk kan veririm regl olmaz isem
Canım ben 8 ocakta vuruldum bugün sadece ovulasyon yaptım ignenin etkisi geçtimi acaba diye geçmemiş daha çünkü normalde bugünlerde böyle belirgin değil yokmuş gibi çıkıyor du

Eklentiler

• 20210118_103100.webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 19
Hayırlısı olsun canım erken gebelik testimiydi bide bugün ovulasyon yaptinmi o nasıl cikti
Ovulasyon senin ki gibi çıktı 11. Gün yapmıştım Bugün 12. normal kaset 5 liralık test yaptım ama adetim geliyor hissediyorum baş ağrım karın ağrım ve göğüs ağrılarım başladı bunlr olunca 3 gün içinde adet oluyorum hayırlısı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…