- Konu Sahibi Siyahhhinci
-
Ovulasyon senin ki gibi çıktı 11. Gün yapmıştım Bugün 12. normal kaset 5 liralık test yaptım ama adetim geliyor hissediyorum baş ağrım karın ağrım ve göğüs ağrılarım başladı bunlr olunca 3 gün içinde adet oluyorum
daha erken ama sonuç için bence bekle biraz yinede tabi hayırlısı bugünde ovu. Yapmış olsaydın bakardık koyulastimi yoksa siliklestimi diye
Canım merhaba naptın test yaptın mıYok canım kesildi benim bir daha olmadı.
Canım yerleşme kanamasına benzer bisey oldumu sende.yada kızlar iğnenin 10. Gününden itibaren hiç yaşayan oldumu ? Canım benim olmuştu açık pembe
Evet canım negatif çıktı normal idrar testindeCanım merhaba naptın test yaptın mı
Canım koldan vurmuştum kendim ondan kaba etini sıkıp vuruyorsunKızlae merhaba öncelikle Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bende bu ay femara kullandım 2 yum gelişmiş bugün 12. Gün doktor 17 mm olduğunu söyledi yarın çatlatma iğnesi vurulucam ama kendim yapıcam sizce herhangi bi sıkıntı olurmu kendisi vuran varsa bilgi vermesini istiyorum :)
Ya bana kol yada göbek demedi ben göbekten vurulsam da olur heraldeCanım koldan vurmuştum kendim ondan kaba etini sıkıp vuruyorsun
Adetin12. Günü bugün yarın 13 işteKaçıncı günü oldu canım senin tam
Kuzucum ben anlamadım sen yarin iğne yapmiycanmi benim sorum hani iğne yapıp yerleşme kanaması yasayan varmı diye iğnenin üstünden 10 gün geçtikten sonra oluyormuş ya yerleşme kanamasiAdetin12. Günü bugün yarın 13 işte
Ha pardon canım ben klomen kullanmıştım ama iğne olmadım iğneyle alakası yoktur bence yerleşme kanamasının bi çok insanda olabiliyorKuzucum ben anlamadım sen yarin iğne yapmiycanmi benim sorum hani iğne yapıp yerleşme kanaması yasayan varmı diye iğnenin üstünden 10 gün geçtikten sonra oluyormuş ya yerleşme kanamasi
Evet canım bende onu merak ettim kızlardan yasayan oldumu benim 10. Gün ve hala yaşamadım gebelik olmadı diye düşünmeye basladimHa pardon canım ben klomen kullanmıştım ama iğne olmadım iğneyle alakası yoktur bence yerleşme kanamasının bi çok insanda olabiliyor
Kuzum herkeste aynı şey olmuyor ben 2 kere hamile kaldım ikiside düşük oldu birinde yerleşme kanamam vardı birin de yoktu o yüzden bunu sadece adet günün geçtiğinde yaptığın testle anlayabilirsinEvet canım bende onu merak ettim kızlardan yasayan oldumu benim 10. Gün ve hala yaşamadım gebelik olmadı diye düşünmeye basladim
Kuzum öncelikle çok geçmiş olsun hakkında hayırlısı olsun inş Allahın izniyle bu sefer sağlıcakla hamile haberini aliriz. Ben igneyi dr acilde vurdur dedi gobekten yaptirdim sabah 10.30 gibi yaptirmami istedi 36 saat sonrasi icin daha uygun dediKuzum herkeste aynı şey olmuyor ben 2 kere hamile kaldım ikiside düşük oldu birinde yerleşme kanamam vardı birin de yoktu o yüzden bunu sadece adet günün geçtiğinde yaptığın testle anlayabilirsin
Ya banada ya acil ya da kendin vur dedi daha öncede kan sulandırıcı iğne vurmuştum kendi kendime o yüzden yapabilirim diye düşünüyorum ama kolla göbeğin farkı ney onu bilmiyorumKuzum öncelikle çok geçmiş olsun hakkında hayırlısı olsun inş Allahın izniyle bu sefer sağlıcakla hamile haberini aliriz. Ben igneyi dr acilde vurdur dedi gobekten yaptirdim sabah 10.30 gibi yaptirmami istedi 36 saat sonrasi icin daha uygun dedi
YaaaaEvet canım negatif çıktı normal idrar testinde
Evet canım negatif çıktı normal idrar testinde
Bugun 13.gunumdu test kiti tek cizgiydi kan icin bekliycem belki kendi iliskimizden hamilelik olmustr nasipppAramıza hoşgeldin6 ocakta aşılama yaptırmışsın inşllah hayırlı sonuçlar alırsın. Aynı gün çatlatma iğnesi oldum ben de öyle aman aman vücutta değişiklikler olmadı ben de de sabah yoğun akıntım vardı o da azaldı
Benim test kiti tek cizgi bugun 13 gunumdu hatta gece oldu artik 14.gune evrildi kan vermiycm bekliycmHayırlısı olsun canım senin de ben de 7 ocakta çatlatma iğnesi yaptım diğer arkadaş da senin gibi 6 Ocak da üçümüz de ard ardayız inşallah güzel haberler veririz birbirimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?