Gebeliğe Hazırlık 2021 Ocak ayında çatlatma iğnesi olanlar beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay canım nasıl umut oldun. Adetimden çokta farklı belirtiler yok gerçi daha önceki kimyasal gebeliğimde 18. Günde çıkmıştı idrarda ama o kimyasalı ötüşsen öyle geç oldu diye düşünüyorum. Tek farklı belirtim adet zamanım midem bulanmaz benim özellikle akşam saatleri ve sabah uyanınca midem bulanmak değilde içimde dönme dolap. Dolaşıyor sanki birde a iş yaptım mı tansiyonum oynuyor sanki böyle sallanıyorum başım dönüyor. Ama iğne her ay farklı etki yapıyor oyğzden bakalım adeti bekliyorum olursa olur olmazsa kısmet benim durum sıkıntı bende hafif PCo var eşimde de sayı ve morfoloji sorunu var yani tam bir kör duvarız ama allahtan Ümit kesilmez sürekli rüyamda oğlum olduğunu görüyorum psikolojik olarak anneliğe alıştım bile ☺

Aynen canım en iyi sonuç regl den sonra hemen yapma ama bi kaç gün bekle kendini strese sokmadan bende yarın sabah ovu. Yapicam bakalım iğnenin etkisi geçmiş mi diye 12. Gün çünkü gebelik yapmicam o yanlış sonuç veriyor sana da dediğim gibi 15 günden sonrasını dikkate alırım hayit hormon düzenlenme ve bilimsel olarak ta kanıtlaarak doğurganlıkta çok iyi geliyor yani hamile kalmakta üniversite araştırmaları vs var bunla ilgili sende bi araştır istersen ama mutlaka dr sorup öyle kullan

Bende kalmadı ovu testi ben de yapardım ama malesef ya ben bir vitamin. Kullanıyorum doktor verdi onu içince çok midem bulanıyor proxyfemin diye kullanan var mı bu arada yarın iğneden sonra ki 14. Gün regle son 3 gün doktor 21 inde kan ver dedi ama ben normal regl tarihimi bekleyeceğim 22 sinde tahlil veririm eğer olmazsam tabi hayıt otunuda araştıracağım muhakkak

Hayıt tohumu canım otu değil banada vitamin başlayacak büyük ihtimal adet olunca gel dedi çünkü yumurta kalitesizliği için aynen 22 sını bekle ben yapınca ovu. Testini atarım burayada

Hayıt tohumu canım otu değil banada vitamin başlayacak büyük ihtimal adet olunca gel dedi çünkü yumurta kalitesizliği için aynen 22 sını bekle ben yapınca ovu. Testini atarım burayada
Tamam canım bu arada mide bulantım vitaminden değil tansiyonum yğkselmiş oyüzden allahım yarabbim bu ay başıma gelmeyen kalmadı resmen

Merhaba bende 17 ocakta çatlatma iğnesi oldum 1 buçuk senedir uğraşıyoruz rahim filmi de çektirdim bu ay iğneden sonra 4.gündeyim ateş basması gaz ve kasıklarımda sancı var hayırlısı inşallah şubat başını bekle dedi doktorum

Hoşgeldin canım inşllah gebelik işe sonuçlanır

Bugün iğneden sonraki 14. Günüm 12. Günümde (ilk idrarda değil) öğle saatlerinde test yaptım negatif çıktı başka test yapmadım bugün 3 gündür devam eden akıntım var ve bugün başlayan adet olacakmışım heran gibi bel ve kasık ağrım var ama bu normal kasık ağrısı değil baya baya adet sancısı yine de umut ile beklemekteyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…