• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2021 Ocak ayında çatlatma iğnesi olanlar beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İlk dört tane attığının sonuncusunda gördüm ben diğer attıklarında da var bi tekrarla istersen canım yarın yada kan ver kesin sonuc 😊
İste bu son tekli attığım sizin dediğiniz sonradan baktım siz dedikten sonra ama kuruma çizgisi kabul edilmiyor sanırım yarın yine yapacağım cuma da kan vereceğim hayırlısıyla inşallah

Kızlar eski bir yöntem var tuz yöntemi varmış sabah ilk idrarınızı bir kapa yapın sonra plastik başka bir kapa 1 yemek kaşığı tuz koyun tuz koyduğunuz kapa 3 kaşık (plastik) idrar dökün 5 dakika bekleyin eğer. Beyaz köpük köpük olmuşsa hamileymişsiniz eskiden bu yöntemle öğrenilirmiş sabah yapacağım bakalım 😂

Kızlar eski bir yöntem var tuz yöntemi varmış sabah ilk idrarınızı bir kapa yapın sonra plastik başka bir kapa 1 yemek kaşığı tuz koyun tuz koyduğunuz kapa 3 kaşık (plastik) idrar dökün 5 dakika bekleyin eğer. Beyaz köpük köpük olmuşsa hamileymişsiniz eskiden bu yöntemle öğrenilirmiş sabah yapacağım bakalım 😂
😂😂😂😂😂😂😂

Sizce yarın akşam kan testi versem mi iğneden sonraki 15. Gün döngümün 28. Günü olmuş oluyor normal reglime 2 gün kalmış oluyor
Dayanamayacak gibiysen ver kuzum ama sunuda diyeyim normalde çatlamadan 14 gün sona regl olunur çatlama gününü biliyosan o zaman 14.gün kaçına geliyor

Hafif bir karın ağrısı da var bende ya adet olacakmisim gibi inşallah olmam akıntım da var sabah olsa da erken gebelik testi yapsam kızlar bana da dua edin ya
Canım. Benimde aynı adet olacakmışım gibiydi bugün şimdi oda geçti ama baya adet sancısıydı yarın akşam kan Tahlili yapacağım eşim işten geldiğinde. Bakalım belki hem yarın regl olurum benim 1 kere kimyasal varya ondan korkuyorum

Back
X