• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2021 Ocak ayında çatlatma iğnesi olanlar beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eklentiler

• 20210121_103839.webp
    20210121_103839.webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 21
Günaydın kızlar yokmu güzel haberleriniz 😊
Benim 6. Günüm göğüs hassasiyeti başladı regli ağrısı gibi ağrım var, birde ara ara miğdem bulanıyor

Canım bravo size o kadar basardiysabiz sizi beb tebrik ediyorum bahsettigin şey bana inanılmaz geldi😂😂😂😂😂😂e bi zahmet bırakın artik
😂😂😂 çocuk için herşey 😂😂😂 şaka bir yana eşimde sayı ve morfoloji bozukluğu var o yüzden bizim. Öyle 3 gün yaşayan spermlerimşz olmadığından devam ettirtti doktor

😂😂😂 çocuk için herşey 😂😂😂 şaka bir yana eşimde sayı ve morfoloji bozukluğu var o yüzden bizim. Öyle 3 gün yaşayan spermlerimşz olmadığından devam ettirtti doktor
Kuzum adama yazik😂😂😂😂tecavüz gibi hissetmeye başlamıştır 😂😂😂şaka yapıyorum tatlım hepimizin tedavisi testlerimize göre farklı kaçta gidecen sonuç ne zaman çıkacak gelen giden yok dimi hadi çok heycanliyiz

Kuzum adama yazik😂😂😂😂tecavüz gibi hissetmeye başlamıştır 😂😂😂şaka yapıyorum tatlım hepimizin tedavisi testlerimize göre farklı kaçta gidecen sonuç ne zaman çıkacak gelen giden yok dimi hadi çok heycanliyiz
Ahahah😂😂😂 aynen biraz öyle oldu sanki bal ceviz takviyesi ile işi götürdük. Bu zamana kadar 😂😂😂 akşam eşim 6 da geliyor işten. Yemek yer çıkarız yani 8 gibi falan yaptırsam. 1 saatte çıkıyor 9 en geç 10 gibi öğrenmiş oluruz . Bu arada yok canım adet oldum diye koşuyorum tuvalete. Ama akıntım var onu adet oldum sanıyorum

Ahahah😂😂😂 aynen biraz öyle oldu sanki bal ceviz takviyesi ile işi götürdük. Bu zamana kadar 😂😂😂 akşam eşim 6 da geliyor işten. Yemek yer çıkarız yani 8 gibi falan yaptırsam. 1 saatte çıkıyor 9 en geç 10 gibi öğrenmiş oluruz . Bu arada yok canım adet oldum diye koşuyorum tuvalete. Ama akıntım var onu adet oldum sanıyorum
Canım sıvıyı azalt 2 saat kalaya felan

Canım ben tüm hormonlara batıracağım yada diğer hormonlara bakıldığında ac karnına sabah burda ol bisey içmeden diyor dr o yüzden dedim
He yok ben sadece beta hcg baktıracağım evimin yakınında sözel bir hastane var orada baktıracağım daha önce kimyasal gebeliğimi de orda öğrendim

Back
X