- Konu Sahibi Siyahhhinci
Evet canım o yüzüden 15. Den önce test yapma yeteri kadar zengin ettik onlariNe iğneymiş yaaaetkisi bitmek bilmiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım o yüzüden 15. Den önce test yapma yeteri kadar zengin ettik onlariNe iğneymiş yaaaetkisi bitmek bilmiyor
Canım bende Diyarbakır’da yaşıyorumSevindim canım bende şimdi geldim dr dan çok mutluyum tüm değerlerim normale dönmüş gerçekten bu dr 1 ayda herşeyi normal yaptı çok şükür diyarbakırda olanlar kesinlikle düşünmeden dr. Ferit adıgüzel ziyaret edin bilgisini birikimini kalitesini zaten anlayacaksiniz
Yok canım yapmadım ama değilim hiç bir belirtim olmadıCanım sen test yaptın mı ya belki hamilesindir
Sevindim canım bende şimdi geldim dr dan çok mutluyum tüm değerlerim normale dönmüş gerçekten bu dr 1 ayda herşeyi normal yaptı çok şükür diyarbakırda olanlar kesinlikle düşünmeden dr. Ferit adıgüzel ziyaret edin bilgisini birikimini kalitesini zaten anlayacaksiniz
Bende Hakan beye gidiyorum hatta aynı hastahane şansa bakar mısınSevindim canım bende şimdi geldim dr dan çok mutluyum tüm değerlerim normale dönmüş gerçekten bu dr 1 ayda herşeyi normal yaptı çok şükür diyarbakırda olanlar kesinlikle düşünmeden dr. Ferit adıgüzel ziyaret edin bilgisini birikimini kalitesini zaten anlayacaksiniz
Aaa tesadüfe bak canimBende Hakan beye gidiyorum hatta aynı hastahane şansa bakar mısın![]()
Nasilda denk geldik seninleCanım bende Diyarbakır’da yaşıyorum
Çok şaşırdım vallaNasilda denk geldik seninle![]()
Hayır canım ben tekrar başladım hatta daha da dopingli başlattı keşke ferit hocaya da bi çıksaydın gorusseydinKızlar ben adet oldum bu ilk iğnemdi bu ay tedavi olmayacakmış doktor öyle söyledi bir ay ara mı veriliyordu
Ya ben Hakan beyi çok seviyorum çok memnunum niye böyle yaptı yaHayır canım ben tekrar başladım hatta daha da dopingli başlattı keşke ferit hocaya da bi çıksaydın gorusseydin
Canım seviyosunda ikinci bi görüş ne sakınca olacakkiYa ben Hakan beyi çok seviyorum çok memnunum niye böyle yaptı ya
Canım Hakan bey eşimin arkadaşı ona ayıp olmasın diye öyle dedimCanım seviyosunda ikinci bi görüş ne sakınca olacakki
Canım o zaman belki test sonuçlarına göre hareket ediyordur sana sebep olarak hiç birşey demedimiCanım Hakan bey eşimin arkadaşı ona ayıp olmasın diye öyle dedim
Yok canım öbür adette görüşelim demişCanım o zaman belki test sonuçlarına göre hareket ediyordur sana sebep olarak hiç birşey demedimi
Zaten görünürde hiç bir sıkıntımız yok bu ay hayıt tohumu ve civan perçemli deneyeceğim bakalımCanım o zaman belki test sonuçlarına göre hareket ediyordur sana sebep olarak hiç birşey demedimi
Ben kullandım canım hayit tohumunu çekilmisini yogurtla yedim ve testere dişli aslan pençesi içtim 1 ayZaten görünürde hiç bir sıkıntımız yok bu ay hayıt tohumu ve civan perçemli deneyeceğim bakalım
Ya fayda etmedi mi benim arkadaşım hamile kaldı bu kürle bir yıl tedavi olmuştu çay şeklinde içmiştiBen kullandım canım hayit tohumunu çekilmisini yogurtla yedim ve testere dişli aslan pençesi içtim 1 ay
Yumurtladıysan neden iğne vurdukiSelam kizlar , ayin 19 unda vurdum bende . Doktor bana hicbir ilac baslatmadi gel bi takip yapalim dedim adetimin 9. Gunu sonra dedi ki sen yumurtlamassin yumurtan yeterli olgunlukta gel igne vuralim dedim. Umarim tutmustur am olmazsa da kendime soz verdim uzmeyecegim.yeteri kadar stresli calisiyorum gerci doktor bu kadar stresli yasarsan saglikli olanlari da kaybedebilirsin yapma dedi de. Insanin elinde olmuyor tabi.
![]()
İğneyi yumurtlayayım diye değil çatlasın diye yaptıYumurtladıysan neden iğne vurduki