• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2021 Ocak ayında çatlatma iğnesi olanlar beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hepimiz cnm yaşadık çünkü regl olduk😂ama inş sen olmazsın senden hayırlı haberler aliriz 16. Gün yaparsan iğnenin hiç etkisi kalmamış oluyor cnm
İnşallah bakalım 😂 şimdi bel karın ağrısıyla uyandım çok ümidim yok açıkçası ama 🤷‍♀️ tez zamanda hepimiz hamiş kalalım 🤲😍

Yarın iğne vurulcam sabah ovulasyon yaptım bu şekilde pik olmuş bakalım kontrolde ne çıkacak

Eklentiler

• 20210201_115537.webp
    20210201_115537.webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 17
Merhaba yumurta kalitesi için hangi ilacı verdi doktorun acaba?
Estrofem verdi cnm bide balık yağı önerdi onuda aldım 5 gündür kullanıyorum yarın test yapacak sonucu yazarım burdan yumurta kalitesi için geçen sefer kalitesi çok düşüktü 45 çıkmıştı bakalım yarın kaç çıkacak bide ben kendim her akşam havuç suyu sıkıp içtim 5 gündür sende demi kalite sorunu var canim

Estrofem verdi cnm bide balık yağı önerdi onuda aldım 5 gündür kullanıyorum yarın test yapacak sonucu yazarım burdan yumurta kalitesi için geçen sefer kalitesi çok düşüktü 45 çıkmıştı bakalım yarın kaç çıkacak bide ben kendim her akşam havuç suyu sıkıp içtim 5 gündür sende demi kalite sorunu var canim
Evet canım bende de pco var malesef bir sürü gelişmeyen yumurtam var doktora gidicem bu ay adet olmayı bekliyorum

Yumurta uyarıcı ilaç vermesini cnm letu klomen vs
Verdi canım 1 ay kullanmıştım klomen olmamıştı onda da yumurtam kalitesiz ondan diye düşünüyorum bende senin bu 45 çıktı dediğin değer E2 değerinmi canım eğer oysa benim 36 oda bi ay banada bu esrofermi kullandırmıştı sanırım ondan verdi düşük diye ama ben tedaviye ara vermiştim sonrasında yine başlıcam

Verdi canım 1 ay kullanmıştım klomen olmamıştı onda da yumurtam kalitesiz ondan diye düşünüyorum bende senin bu 45 çıktı dediğin değer E2 değerinmi canım eğer oysa benim 36 oda bi ay banada bu esrofermi kullandırmıştı sanırım ondan verdi düşük diye ama ben tedaviye ara vermiştim sonrasında yine başlıcam
Evet canım ama iğne günü yapılan test bu şekilde cıktı adetin 2. Gunu yapılan 38 çıkmıştı iğne günü en az 100 çıkması gerekiyormus döllenme olması için

Canım estrofem verirse sende balık yagida kullan ve havuç suyu hatta bakalım yarına belli olacak canım benimki bana iyi geldiyse bakarsın yarın sende direk bu 3 luyu yaparsin

Evet canım ama iğne günü yapılan test bu şekilde cıktı adetin 2. Gunu yapılan 38 çıkmıştı iğne günü en az 100 çıkması gerekiyormus döllenme olması için
Hıı anlafım canım benimkide adetin 2.günü yapılandı 36 normaldir belkide o zaman

Canım estrofem verirse sende balık yagida kullan ve havuç suyu hatta bakalım yarına belli olacak canım benimki bana iyi geldiyse bakarsın yarın sende direk bu 3 luyu yaparsin
Evet canım omega 3 kullanıyorum şuan zaten inşallah etkisi olur sende de 🤲

Back
X