- 1 Ocak 2021
- 29
- 40
- 3
- 31
- Konu Sahibi Siyahhhinci
İnşallah bakalımHepimiz cnm yaşadık çünkü regl oldukama inş sen olmazsın senden hayırlı haberler aliriz 16. Gün yaparsan iğnenin hiç etkisi kalmamış oluyor cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah bakalımHepimiz cnm yaşadık çünkü regl oldukama inş sen olmazsın senden hayırlı haberler aliriz 16. Gün yaparsan iğnenin hiç etkisi kalmamış oluyor cnm
Amin inş canım tşk ederim. Snde güzel sonuçlar alırsın inşHayırlısı olsun cnm inş bende salı günü oluyorum diğer gebeliklerin için çok geçmiş olsun inş bu ay sana kötü olan herşeyi unutursun
Merhaba yumurta kalitesi için hangi ilacı verdi doktorun acaba?Bana da kalite için ilaç verdi canım hic merak etme onuda hallederiz yeni yumurtalar çok iyi olur dedi
Estrofem verdi cnm bide balık yağı önerdi onuda aldım 5 gündür kullanıyorum yarın test yapacak sonucu yazarım burdan yumurta kalitesi için geçen sefer kalitesi çok düşüktü 45 çıkmıştı bakalım yarın kaç çıkacak bide ben kendim her akşam havuç suyu sıkıp içtim 5 gündür sende demi kalite sorunu var canimMerhaba yumurta kalitesi için hangi ilacı verdi doktorun acaba?
Evet canım bende de pco var malesef bir sürü gelişmeyen yumurtam var doktora gidicem bu ay adet olmayı bekliyorumEstrofem verdi cnm bide balık yağı önerdi onuda aldım 5 gündür kullanıyorum yarın test yapacak sonucu yazarım burdan yumurta kalitesi için geçen sefer kalitesi çok düşüktü 45 çıkmıştı bakalım yarın kaç çıkacak bide ben kendim her akşam havuç suyu sıkıp içtim 5 gündür sende demi kalite sorunu var canim
Yumurta uyarıcı ilaç vermesini cnm letu klomen vsEvet canım bende de pco var malesef bir sürü gelişmeyen yumurtam var doktora gidicem bu ay adet olmayı bekliyorum
Verdi canım 1 ay kullanmıştım klomen olmamıştı onda da yumurtam kalitesiz ondan diye düşünüyorum bende senin bu 45 çıktı dediğin değer E2 değerinmi canım eğer oysa benim 36 oda bi ay banada bu esrofermi kullandırmıştı sanırım ondan verdi düşük diye ama ben tedaviye ara vermiştim sonrasında yine başlıcamYumurta uyarıcı ilaç vermesini cnm letu klomen vs
Evet canım ama iğne günü yapılan test bu şekilde cıktı adetin 2. Gunu yapılan 38 çıkmıştı iğne günü en az 100 çıkması gerekiyormus döllenme olması içinVerdi canım 1 ay kullanmıştım klomen olmamıştı onda da yumurtam kalitesiz ondan diye düşünüyorum bende senin bu 45 çıktı dediğin değer E2 değerinmi canım eğer oysa benim 36 oda bi ay banada bu esrofermi kullandırmıştı sanırım ondan verdi düşük diye ama ben tedaviye ara vermiştim sonrasında yine başlıcam
Canım estrofem verirse sende balık yagida kullan ve havuç suyu hatta bakalım yarına belli olacak canım benimki bana iyi geldiyse bakarsın yarın sende direk bu 3 luyu yaparsinVerdi canım 1 ay kullanmıştım klomen olmamıştı onda da yumurtam kalitesiz ondan diye düşünüyorum bende senin bu 45 çıktı dediğin değer E2 değerinmi canım eğer oysa benim 36 oda bi ay banada bu esrofermi kullandırmıştı sanırım ondan verdi düşük diye ama ben tedaviye ara vermiştim sonrasında yine başlıcam
Hıı anlafım canım benimkide adetin 2.günü yapılandı 36 normaldir belkide o zamanEvet canım ama iğne günü yapılan test bu şekilde cıktı adetin 2. Gunu yapılan 38 çıkmıştı iğne günü en az 100 çıkması gerekiyormus döllenme olması için
Evet canım omega 3 kullanıyorum şuan zaten inşallah etkisi olur sende deCanım estrofem verirse sende balık yagida kullan ve havuç suyu hatta bakalım yarına belli olacak canım benimki bana iyi geldiyse bakarsın yarın sende direk bu 3 luyu yaparsin
Amin cnm yarına belli olacak bakalım yaramismi boşuna mı gitmiş görcemEvet canım omega 3 kullanıyorum şuan zaten inşallah etkisi olur sende de![]()
Kızlar iğne olalı o günü de sayarsam 15.gün dayanamadım test yaptım sizce erken mi yoksa hamile miyim
Ay inşallah allahım bizde dahil olmak üzere isteyen herkese nasip etsin ez hayırlı zamandaCanım yarında bu şekilde yada daha köyü çıkarsa müjde hamilesin
Amin cnm yarın senden hayırlı haberler bekliozAy inşallah allahım bizde dahil olmak üzere isteyen herkese nasip etsin ez hayırlı zamanda![]()
İnşallah yazcam buraya sonucuAmin cnm yarın senden hayırlı haberler beklioz
Toplam 23m ileri hareket 2m morfoloji yüzde 2Toplam sperm sayısı ve ıleri hareketi yüzde kaç cnm