2021 Şubat Anneleri

Erken dönemi aşsak rahatlıcam o zaman ne zaman isterse gelebilir doktorum şubat ayına girdiğimizde risk ortadan kalkar ama kendi zamanına kadar beklese çok güzel olur dedi
Heyecanla ve merakla bekliyoruz artık

Erken dönemi aşsak rahatlıcam o zaman ne zaman isterse gelebilir doktorum şubat ayına girdiğimizde risk ortadan kalkar ama kendi zamanına kadar beklese çok güzel olur dedi
Heyecanla ve merakla bekliyoruz artık
Pozitif enerji yolla evrene zamanında sağlıkla istediğin Doğum şekliyle gelecek öyle düşün. Zaten zorlu haftalar geçmiş bence. Allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin hepimize inş

Kızlar bir sorum var
Sezeryan öncesi belli bi süre yemek yenilmiyor diye biliyodum zaten
Ama normal doğum için de böyle olduğunu bilmiyordum
Arkadaşım normal doğum yaptı 2 gün önce ve nerdeyse bir buçuk gün yemek yemesi yasakmış ve çok güçsüz oldum diyor bende aynı hastanede yapıcam inşallah doğumu

Normal doğumdan öncede yemek yemek yasak mı ?

Ne zaman dogum olacagi belli degil neye gore yemek yemeyi kesmis ki, 2 normal dogum yaptim ikisi de yemek sonrasi denk geldi

Ne zaman dogum olacagi belli degil neye gore yemek yemeyi kesmis ki, 2 normal dogum yaptim ikisi de yemek sonrasi denk geldi

Şöyle ki akşamdan nişanı gelmiş
Ertesi sabah da yatışı yapılmış ve suyu gelmiş ama bebiş akşam 11 gibi doğdu o sürede de yemek yememiş hiç

Yani sancıları bir gün önceden başlamıştı heralde doktoruna söylediyse o da yemek yemryi bıraktırmış olabilir
Başka bi arkadaşta yemek yenmez normalde olsa dedi yani sanırım yatış yapıldıktan sonra

Hastaneye gittikten sonra evet izin vermemis olabilirler,dogum aninda bulanti yada kusma olabiliyor, ben hep yemek sonrasi suyum geldi o sekilde gittim doguma, bi sıkıntı olmadi bebek yada bende,

Ozeldeki doktorlar felakat tellali oluyo zaten iyi yapmışsın cnm beni devlet hastahenesi ne zamandir yatirmak istiyo suyum cok cok az ama hala haftasi ilerlesin diye bakiyoruz kac cm suyun varmis sordunmu yada soyledilermi ?
Onu sormadım yani aklıma gelmedi. Ama 10 gün daha bekleyebiliriz diyince biraz rahatladım o yüzden sanırım. İnşaallah doğru karar vermisimdir hareketlerinde bir azalma yok o beni çok rahatlatiyor

Benim de ilki normal doğumdu hafif şeyler ye dediler. Bisküvi meyvesuyu ama sancı esnasında dediler. Doğumhanede de ıkınırken çok susadım 4 bardak su içtim verdiler yani. Normal doğumda yemek yememeyi yeni duyum. Ama riskli bir gebelikse sezaryen ihtimali çoksa ondan belki yeme demiştiler. Çünkü normal Doğumda çok enerji gerek açlıkla zor olur

Evet yaa arkadaşım baya zorlanmış hiç halim kalmamıştı diyor sabahtan akşama kadar da hem kendi sancısı hem suni sancı çekmiş ve aç canım benim

Bide lavman yapılmasına rağmen doğum esnasında büyük abdest olayı yaşayan varmı

Doğurmuş denemez ya ona, alt takımdan olmadan son anda kurtarmış denir karnımdan ittirdiler de öyle doğdu. Ha kayınvalideme sorarsan kilolu bebek güçlü olur kendini ittirirmiş, benimki tembeldi herhalde
Yok artık daha nelerkaynanan da yani yiğidi öldür hakkını yeme demişler kiskanmistir seni hakkımızda hayırlısı olsun canim

Onu sormadım yani aklıma gelmedi. Ama 10 gün daha bekleyebiliriz diyince biraz rahatladım o yüzden sanırım. İnşaallah doğru karar vermisimdir hareketlerinde bir azalma yok o beni çok rahatlatiyor

Banada 1 hafta daha gider dedi devletteki doktor ama cok sukur 1 hafta oldu bugun yarin 8.gunumuz olucak tekrar gidicem muayneye kilosu felanda guzel en iyisini yapmissin dinlemekle cnm bi sıkıntı olursa zaten hissedersin gidersin hemen muayneleri sık tut tekrar git yakında olmadı perinatolojiye 5-6 gun sonra

Bugün doktor kontrolünde bak şuan sertleşti kasılman var hissediyor musun dedi doktorum yoo dedim nstye girdim bişey çıkmadı. Niye hissetmiyorum dedim ağrı eşiğin yüksek olabilir dedi. Şuan da vajinal bölgede sancımcı bişeyler oluyor ara ara.
İlk doğum anlamıyorum ya

Ben de lavman yapılmadı hiçbir şey kaçırmadım. İdrar olabiliyor ama o normal zaten su falan da geliyor. Ben Ocak annelerini takip ettim ve gördüğüm kadarıyla çok paniklerdi hemen hastaneler koşturup suni sancıyla sezaryene döndüler. Umarım biz de öyle olunmaz. Bence su gelmediği sürece evde sancı bekleyip gidilmeli açta kalınmaz o zaman

Kasılma basit birşey hissetmeyebilirsin sertleşiyor karın bebek bir yerde toplanıyor ve anlık. Sancı öyle değil baya baya hissedersin merak etme hiç. Çatın açılıyordur Doğuma hazırlanıyordur o ağrı ondandır. Bir de ilk Doğum çat diye olmaz demişti doktorum en az 12 saat demişti. Ben 18 saatte doğurdum. Rahat ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…