2021 Şubat Anneleri

3.5/4 aylıkken yaptırdık çok rahat oldu şimdide aynı düşünüyoruz

Ben de hiç anlamıyorum sancıyı. Karnım sertleşiyor arkadaşların dediği gibi bir yere toplanıyormuş gibi oluyor arada özellikle geceleri ama sancı hissetmiyorum cuma Nuran hanıma gidince ben de sorayım

Günaydın hanımlar. Tabloya doğum tarihlerini ekleyeceğim ama finallerim var. 2. Üniversite okuyorum hemşirelik son sınıftayım inşallah mezun olurum ve mezuniyetime kuzucuğumla giderim doğum tarihleri belli olanlar yazsınlar yine ben okuyorum ekran resmi alıyorum onları sonra ekleyeceğim

Oyy maşallah okumak her yaşta her koşulda güzeldir tebrik ederim Siz finallere odaklanın inşallah çok güzel geçer kuzucuğunuz şans getirsin hepsini verin inşallah. Başarılar dilerim

Haftaya pazartesi salı gitmeyi düşünüyorum. Ne stresli geçiyor gebeliklerimiz seninle. İnşaallah sorunsuz atlatiriz. Muayenen güzel geçer inşaallah canım

27 ocak benim basarilar bebisle kep atarsin artik

Kızlar doktorum 37.haftada gel çatı muayenesi yapalım dedi. Çatı muayenesi yapmadan önce spekulumla streptokok testi için numune alınıyor mu herkesten? Böyle bir şey olduğunu bilmediğim için soramadım doktora.

Herkesten alınmıyor benim ilk hamileligimde 37.haftada direk çatı muayenesi yapıldı herhangi bir test yapılmadı.

Kontrolüm vardı kızlar. Nstde sancı çıktı düzenli. Açıklık muayenesinde açıklığın yok gibi sanırım önceki doğumlardan kalma bi açıklık var dedi. Yatışını yapalım ya da evin uzak değilse sancıların sıklaşınca gel dedi imza atıp eve geldim Nstdeki sancıları sadece kasılma olarak hissettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…