Bana baya 40. Haftama verdi nedenkiEvet beni 12 şubat diye not aldı dr . 38+5 oluyor ozaman . Senin ki 39.haftayı geçer ozaman
NEden sezeryan . Benim ilki sezeryan oldgu için. Evet bayagı geçmiş senin bende anlamadımBana baya 40. Haftama verdi nedenki
Bebeğimin kilosu normale engel gözüküyo böyle giderse, gerçi benim de tercihim o olurdu normalde vajina genişlemesinden dolayıNEden sezeryan . Benim ilki sezeryan oldgu için. Evet bayagı geçmiş senin bende anlamadım
Benim ilkinde hatırladığım hiç böyle şeyler çıkmadıDüzenli değilse dediğin gibi önemsemedi demekki benimki de nst de 40 gördü sürpriz yapabilir diyor oğlumda ne 100 ler gördüm de doğmadı
Düzenli değil, belimden karnıma kasıklarıma vuruyorSancın mı var canım düzenli mi nasıl sancı yani nerene vuruyor
3.5/4 aylıkken yaptırdık çok rahat oldu şimdide aynı düşünüyoruzErkek bebişi olacak anneler sünnet için ne düşünüyorsunuz? Genelde dr lar ilk 6 ayda olunsun denilmiş sanırım, yaptırıp yaza 6 aylıklen de inşşalah bu virüs belasıda azalırsa köyde bir Mevlüt yapalım diyoruz. 6 aylıkken kıyafet bulabilir miyiz onuda bilmiyorum da . Planlarınız nedir ?
Ben de hiç anlamıyorum sancıyı. Karnım sertleşiyor arkadaşların dediği gibi bir yere toplanıyormuş gibi oluyor arada özellikle geceleri ama sancı hissetmiyorum cuma Nuran hanıma gidince ben de sorayımBugün doktor kontrolünde bak şuan sertleşti kasılman var hissediyor musun dedi doktorum yoo dedimnstye girdim bişey çıkmadı. Niye hissetmiyorum dedim ağrı eşiğin yüksek olabilir dedi. Şuan da vajinal bölgede sancımcı bişeyler oluyor ara ara.
İlk doğum anlamıyorum ya
Uzun zamandır gece kuşuyumBenim gibi uyuyamayan var mı kızlar?
Ben gündüz de uyuyamıyorumUzun zamandır gece kuşuyumgündüz sızıyorum
Bende iki ay once dogum yaptım hamilelikte ki uykusuzluk bana miras kaldı 4 den beri uyanığımBen gündüz de uyuyamıyorumAçtım bilgisayarı iş yapıyorum ne kadar çalışkanım kocam görse gözleri yaşarır Ama o odada fosur fosur uyuyor
Inşallah canim Sağlıkla gelsinlerAnladım canım buda biraz nasip işi galiba
İnşallah bende normal doğurabilirim
Kuzucuk mu uyutmuyor annesi neden öyle oldu? Ben de doğacağı günü bekliyorum en azından 2 saat olsun belki sağlıklı uyku uyuyabilir diyeBende iki ay once dogum yaptım hamilelikte ki uykusuzluk bana miras kaldı 4 den beri uyanığım
Oyy maşallah okumak her yaşta her koşulda güzeldir tebrik ederimGünaydın hanımlar. Tabloya doğum tarihlerini ekleyeceğim ama finallerim var. 2. Üniversite okuyorum hemşirelik son sınıftayım inşallah mezun olurum ve mezuniyetime kuzucuğumla giderimdoğum tarihleri belli olanlar yazsınlar yine ben okuyorum ekran resmi alıyorum onları sonra ekleyeceğim
Haftaya pazartesi salı gitmeyi düşünüyorum. Ne stresli geçiyor gebeliklerimiz seninle. İnşaallah sorunsuz atlatiriz. Muayenen güzel geçer inşaallah canımBanada 1 hafta daha gider dedi devletteki doktor ama cok sukur 1 hafta oldu bugun yarin 8.gunumuz olucak tekrar gidicem muayneye kilosu felanda guzel en iyisini yapmissin dinlemekle cnm bi sıkıntı olursa zaten hissedersin gidersin hemen muayneleri sık tut tekrar git yakında olmadı perinatolojiye 5-6 gun sonra
27 ocak benimGünaydın hanımlar. Tabloya doğum tarihlerini ekleyeceğim ama finallerim var. 2. Üniversite okuyorum hemşirelik son sınıftayım inşallah mezun olurum ve mezuniyetime kuzucuğumla giderimdoğum tarihleri belli olanlar yazsınlar yine ben okuyorum ekran resmi alıyorum onları sonra ekleyeceğim
Herkesten alınmıyor benim ilk hamileligimde 37.haftada direk çatı muayenesi yapıldı herhangi bir test yapılmadı.Kızlar doktorum 37.haftada gel çatı muayenesi yapalım dedi. Çatı muayenesi yapmadan önce spekulumla streptokok testi için numune alınıyor mu herkesten? Böyle bir şey olduğunu bilmediğim için soramadım doktora.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?