Niye üzüldün, akşam sabah eli kulağındadır inşşallahKontrolüm vardı kızlar. Nstde sancı çıktı düzenli. Açıklık muayenesinde açıklığın yok gibi sanırım önceki doğumlardan kalma bi açıklık var dedi. Yatışını yapalım ya da evin uzak değilse sancıların sıklaşınca gel dedi imza atıp eve geldimNstdeki sancıları sadece kasılma olarak hissettim
Açıklık olmamasına canım sıkıldı. Hep suni sancı ile açıklık gerçekleşiyor benim.nstde sancıları görünce sevinmiştim oysakiNiye üzüldün, akşam sabah eli kulağındadır inşşallah
Maşallah maşallah gelsin kuzular. Ne güzel işte fazla sancı hissetmeden pırt doğacak inşallah paşaKontrolüm vardı kızlar. Nstde sancı çıktı düzenli. Açıklık muayenesinde açıklığın yok gibi sanırım önceki doğumlardan kalma bi açıklık var dedi. Yatışını yapalım ya da evin uzak değilse sancıların sıklaşınca gel dedi imza atıp eve geldimNstdeki sancıları sadece kasılma olarak hissettim
Evet malesef. Gece yatarken horladığımı hissediyorum.Kızlar burun tıkanıklığı yaşıyor musunuz?
Ben yaşıyorum ya neden acabaKızlar burun tıkanıklığı yaşıyor musunuz?
Allah büyük, belki birden birşeyler gelişirAçıklık olmamasına canım sıkıldı. Hep suni sancı ile açıklık gerçekleşiyor benim.nstde sancıları görünce sevinmiştim oysaki
Bayadir öyleyim ve geceleri zorluyor dudaklarımda hep kuru.Kızlar burun tıkanıklığı yaşıyor musunuz?
Evet malesef. Gece yatarken horladığımı hissediyorum.
Bende de gece gündüz hep var burundan nefes almaya çalışırken sanki boğulcam gibi geliyor nefesim yetmiyor. Eşim de gece hortum çıkıyor nefes alıp verirken diyor bunların maskaralari oldukBen yaşıyorum ya neden acaba
Benimde boğazım kuruyor sabah kalktığımda bi garip oluyor :/Bayadir öyleyim ve geceleri zorluyor dudaklarımda hep kuru.
Kızlar burun tıkanıklığı yaşıyor musunuz?
Benim de tıkanıyor her gece. Özellikle yattığımda zor nefes alıyorum. Dudaklarım da yoluk yoluk oldu kemirilmekten.Bayadir öyleyim ve geceleri zorluyor dudaklarımda hep kuru.
Ay hadi bebiş geliyor inşallahAçıklık olmamasına canım sıkıldı. Hep suni sancı ile açıklık gerçekleşiyor benim.nstde sancıları görünce sevinmiştim oysaki
Maşallah maşallah gelsin kuzular. Ne güzel işte fazla sancı hissetmeden pırt doğacak inşallah paşa
Ay hadi bebiş geliyor inşallah
amin Kızlar inşallah dediğiniz gibi hemencecik doğar kuzumAllah büyük, belki birden birşeyler gelişir
Bende artık çok zorlaniyorum son 9 gün ama tükendim yaniBenim de tıkanıyor her gece. Özellikle yattığımda zor nefes alıyorum. Dudaklarım da yoluk yoluk oldu kemirilmekten.
Yaa inşallah gerek kalmaz suniye, kilolu olmasından korkuyorsun ya annesi erkenden gelicek üzmicek seniAçıklık olmamasına canım sıkıldı. Hep suni sancı ile açıklık gerçekleşiyor benim.nstde sancıları görünce sevinmiştim oysaki
Hurma ye canım, bir de sıcak su altında taburede veya pilates topunda oturmak açılmayı sağlıyormuş. Ananas da yiyebilirsin bulma imkanın varsa. Bir de meme uçlarına masaj yap o da açılmayı tetikliyormuş. İnternetten bulduğum bilgiler böyleAçıklık olmamasına canım sıkıldı. Hep suni sancı ile açıklık gerçekleşiyor benim.nstde sancıları görünce sevinmiştim oysaki
Bana da son günler çok uzun gelmeye başladı ama senin günün belli saya saya bitireceksin. inşallah ben de 40. haftaları beklememBende artık çok zorlaniyorum son 9 gün ama tükendim yani
ayni gun27 ocak benimbasarilar bebisle kep atarsin artik
Sen de aldın mı gününüson kontrole gittim kizlar haftaya carsamba yatışpandemiden dolayi 1 gece yatılıyormus sezeryanda olsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?