2021 Şubat Anneleri

Merakta birakmisim ama ben genel anestezi oluyorum doğumlarımda ayilmak kendine gelmek bebisi doyurmak bu saat oldu
2,760 gr dogdu bizim minnak oglan, ogleden sonra hemen ayaga kaldirdilar gayet normal yürüyorum iki büklüm falan olmadim cok şükür, süt az tabi ki hazırlıksiz yakalandik emzirme cayi vs henuz almamıştık

Gözün aydın canım Allah analı babalı sağlıkla büyütmek nasip etsin.. darısı bizlere inşallah...

Kızlar bende 2 gündür yürüyüş yapıyorum iyi geliyor ama ben yürüyüş yaparken karnım hep taş gibi oluyor sizlerde de oluyor mu? Birde yalancı sancılar başladı bende galiba namaz kılarken secdeden ayağa kalkınca adet sancısı gibi giriyor sonra geçiyor...

Bu arada yarın son ağda mı yapayım hazır ve nazır bekleyeyim diyorum ama öyle zor oluyor ki gözümü karartıp kuaför e bile gitmeyi düşünmüyo değilim.. ama bu zaman a kadar hiç gitmedim caiz olmadığından..

Ehh normal o zaman sen kendine daha yeni gelmişsin canım baksana
İnşallah bir an önce bebeğinin ihtiyacına göre şarıl şarıl akmaya başlar sütün :)
Rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin

Erken değil ama asla öyle düşünme benim de 3 şubat çarşamba olacak Allahın izniyle. Senin de 38 oluyo nihayetinde sizin için en sağlıklısı neyse o olsun

Ya ben geçen haftadan beri hareket konusunda çok kısıtlandım, ağrım çok oluyor ve vücudum müsade etmiyor sanki. Doktorum da vücudunu dinle o kadar zorlama deyince biraz koyverdim

allah yardimcin olsun ne diyim。9 ay arayip sormazlar dusuk tehlikesi yatarsin acmisin susuzmusun demezler dogum zamani birden bebek sevecek damarlari tutar isin zor
Onlar hep yanımdaydı iş de ben de bi nefes almak istiyorum artık bari doğumda eşimle olaydım diye düşündüm hepimizin Allah yardımcısı olsun

Maşallah gözünüz Aydın, sağlıkla büyütün inşallah

Bende anca bacaklarıma yapabilmiştim baktım öyle olmuyor mecbur kuaföre gittim rahat ettim öbür türlü hep aklımdaydı rahatsız oluyodum bide daha lohusalık var kızkardeşin falan varsa ondan yardim alsan

Bunlar doğumu başlatıyor mu? İyi fikir hepsi, doktora sorarım Cuma’ya kadar bir hareket olmazsa. Şimdi de yürüyüş, pilates, squat ve hurma dörtlüsünü yapıyorum. İnşallah normal doğum olur
BAna doktorum önerdi ama doktorlar farklı görüşte olabiliyor, 11 hurma çayı diye bişi var onada bakabilirsin

Bende anca bacaklarıma yapabilmiştim baktım öyle olmuyor mecbur kuaföre gittim rahat ettim öbür türlü hep aklımdaydı rahatsız oluyodum bide daha lohusalık var kızkardeşin falan varsa ondan yardim alsan

Aklıma ne geldi; ilk doğumumda misler gibi doğum olmuş doktor dikiş atıyor ben de ağda yaparsam dikişler atar mı filan diyorum kadın da bana yok gayet iyi gözüküyorsun demişti ki ağda yaptıralı da 1 aya yakın olmuştu. o zamana kadar her ay neredeyse adaya gitmiştim ama ikinci de çokta önemsemedim nedense. Şimdi de olabildiğince kendim hallediyorum. Bi de azaldı sanki

Gözün aydın olsun. Şükür sağlıkla kavuşmuşsun. Darısı bizlere. Evine geçip rahat ettiğinde sütün artacaktır inşallah. Bol dereotu yemeyi unutma. Sütü en çok su içmek ve temas artırıyor susatacak yiyecekler önerilir genelde su içirsin diye. Tahin helvası, bulgur pilavı gibi gibi.

Bebişin bilir ne zaman geleceğini annesi. Kendisini ne zman hazır hissederse gelecktir inşallah sürekli sancı düşünüp kendini strese sokma. Evet yaşamadığım tüm sıkıntıların kombinasyonunu bu son hafta yaşıyorum bende, cidden zormuş son günler. Sancım yok ama gaz sancısı beni mahvetti hep hamileliğim boyunca. Reflü başladı rennie fayda etmiyor. Göğüs kafesi sıkışması,nefes darlığı, burun tıkanıklığı vb. Sıkıntılar yaşamaya başladım bebişler için dayanacağız tabiki
Bende akşam olunca artık doğsun diyorum. Her geçen gün şikayetlerim artıyor, hareket kabiliyetim kısıtlanıyor vb .
Yürüyüş yapabiliyor musun? Umarım yarın istediğin iyi haberleri alırsın canım her gebelik farklı oluyor diyorlar..
Kesinlikle farklı dr a gitmekle çok iyi yapmışsın. Havuç suyu iç bol bol stres yapma cnm. Bazı bebekler için anne karnında kalmak iyiyken bazıları için dünyaya gelmek iyi olabiliyor. Onu en iyi dr lar bilir. Ama tabi dr a güvenmek çok önemli. İyidir annesi karnında dinlen bol bol
Ben şuan çok stresliyim. Terör estiriyorum evdekilere
Sakinleş cnm bir papatya çayı felan iç dokunmuyorsa sana. Ilık bir duş al uyymaya çalış

Onlar kim bilir neler görüyorlardır ama insanın içi yine rahat etmiyor bende ilkinde düzenli gittim bunda da sonda gidiyim dedim benimde ilkinde azalmıştı bunda çoğaldı başka türlü de halledemedim aslında en iyisi epilasyon yaptırmak salgın bitsin ona da gidicem senin ilki normal mi sezaryan mi ?

Dün gece sabah kadar uzun aralıklı sancılar beni uyutmadı. Bugün acile nst için gidecektim zaten sıklaşmadığı için bekledim. Öğleden sonra nstde Hiç sancı çıkmadı delircem. Açıklığım yine yok.

Öncelikle gözün aydın.bebişini sağlıkla huzurla ve bol sütle büyütürsün inşallah

Yarın doğum yapacak arkadaşlarımın da hamilelik serüveni bitip annelik serüveni başlıyor. Allahım hepinizin yardımcısı olsun. Sorunsuz doğumlar geçirip sağlıkla bebişlerinize kavuşursunuz inşallah buralar pozitif doğum hikayelerinizle dolar inşallah sizlerden iyi haberler bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…