Gözün aydın canım Allah analı babalı sağlıkla büyütmek nasip etsin.. darısı bizlere inşallah...Merakta birakmisim ama ben genel anestezi oluyorum doğumlarımda ayilmak kendine gelmek bebisi doyurmak bu saat oldu
2,760 gr dogdu bizim minnak oglan, ogleden sonra hemen ayaga kaldirdilar gayet normal yürüyorum iki büklüm falan olmadim cok şükür, süt az tabi ki hazırlıksiz yakalandik emzirme cayi vs henuz almamıştık
Ehh normal o zaman sen kendine daha yeni gelmişsin canım baksanaMerakta birakmisim ama ben genel anestezi oluyorum doğumlarımda ayilmak kendine gelmek bebisi doyurmak bu saat oldu
2,760 gr dogdu bizim minnak oglan, ogleden sonra hemen ayaga kaldirdilar gayet normal yürüyorum iki büklüm falan olmadim cok şükür, süt az tabi ki hazırlıksiz yakalandik emzirme cayi vs henuz almamıştık
Erken değil ama asla öyle düşünme benim de 3 şubat çarşamba olacak Allahın izniyle. Senin de 38 oluyo nihayetinde sizin için en sağlıklısı neyse o olsunYapmiyolarmis da ya Ankara ya İstanbul dedi de dr um da ayarladı plazma falan olması lazimmis ellerinde bnde tam çözemedim salı günü gidip günü kararlaştırcz senin ne zamandi tarih benim muhtemelen ya cuma ya da en geç pzt alır
Ya ben geçen haftadan beri hareket konusunda çok kısıtlandım, ağrım çok oluyor ve vücudum müsade etmiyor sanki. Doktorum da vücudunu dinle o kadar zorlama deyince biraz koyverdimKızlar bende 2 gündür yürüyüş yapıyorum iyi geliyor ama ben yürüyüş yaparken karnım hep taş gibi oluyor sizlerde de oluyor mu? Birde yalancı sancılar başladı bende galiba namaz kılarken secdeden ayağa kalkınca adet sancısı gibi giriyor sonra geçiyor...
Onlar hep yanımdaydı iş de ben de bi nefes almak istiyorum artık bari doğumda eşimle olaydım diye düşündümallah yardimcin olsun ne diyim。9 ay arayip sormazlar dusuk tehlikesi yatarsin acmisin susuzmusun demezler dogum zamani birden bebek sevecek damarlari tutar isin zor
Alt kattalarCanım sezeryan olmayacaksan günün belli olmaz demezsin sende aniden hastaneye gitmiş olursunuz olur biter
Merakta birakmisim ama ben genel anestezi oluyorum doğumlarımda ayilmak kendine gelmek bebisi doyurmak bu saat oldu
Bende anca bacaklarıma yapabilmiştim baktım öyle olmuyor mecbur kuaföre gittim rahat ettim öbür türlü hep aklımdaydı rahatsız oluyodum bide daha lohusalık varBu arada yarın son ağda mı yapayım hazır ve nazır bekleyeyim diyorum ama öyle zor oluyor ki gözümü karartıp kuaför e bile gitmeyi düşünmüyo değilim.. ama bu zaman a kadar hiç gitmedim caiz olmadığından..
BAna doktorum önerdi ama doktorlar farklı görüşte olabiliyor, 11 hurma çayı diye bişi var onada bakabilirsinBunlar doğumu başlatıyor mu? İyi fikir hepsi, doktora sorarım Cuma’ya kadar bir hareket olmazsa. Şimdi de yürüyüş, pilates, squat ve hurma dörtlüsünü yapıyorum. İnşallah normal doğum olur
Bende anca bacaklarıma yapabilmiştim baktım öyle olmuyor mecbur kuaföre gittim rahat ettim öbür türlü hep aklımdaydı rahatsız oluyodum bide daha lohusalık varkızkardeşin falan varsa ondan yardim alsan
Gözün aydın olsun. Şükür sağlıkla kavuşmuşsun. Darısı bizlere. Evine geçip rahat ettiğinde sütün artacaktır inşallah. Bol dereotu yemeyi unutma. Sütü en çok su içmek ve temas artırıyorMerakta birakmisim ama ben genel anestezi oluyorum doğumlarımda ayilmak kendine gelmek bebisi doyurmak bu saat oldu
Bebişin bilir ne zaman geleceğini annesi. Kendisini ne zman hazır hissederse gelecktir inşallahBen kendimde sancı yoklayıp duruyorumYalancı sancı bile olsa razıyım yoksa 40lı haftaları görecek gibiyim Uykusuz geceler devam bende. Hepimizde son dönemlerde farklı belirtiler başladı sanırım. Sırayla doğumları takip ediyoruz
Sen neler yapıyorsun, nasılsın? Var mı sancı vs?
Bende akşam olunca artık doğsun diyorum. Her geçen gün şikayetlerim artıyor, hareket kabiliyetim kısıtlanıyor vb .Artık dogsun ıstıyorum hareketlerim o kadar kısıtlandı ki cok sukur bu halime Allah daha kotusunden korusun bebek kanala inmedi benım 2. Gebelıgım yarın kontrolum var umarım ınmıstır acılma da olmustur basından beri nefes alamıyorum zaten uyku da yok bu gebelik ilki gibi gecmedı ınsallah saglıklı bir sekılde dogururuz hepimiz
Kesinlikle farklı dr a gitmekle çok iyi yapmışsın. Havuç suyu iç bol bol stres yapma cnm. Bazı bebekler için anne karnında kalmak iyiyken bazıları için dünyaya gelmek iyi olabiliyor. Onu en iyi dr lar bilir. Ama tabi dr a güvenmek çok önemli. İyidir annesi karnında dinlen bol bolBenim stresli geçiyor ya suyun azalmış dedikleri günden beri 5 gün geçti ozeldeki doktoruma kalsa şimdiye 4 günlük olacaktık ama ben şehir hastanesine gittim oradaki doktor daha 39 u görür böyle giderse erken alınmasına gerek yok biraz daha dursun dedi ama yinede için tam rahat değil elim karnimda hareketlerini kontrol ediyorum surekli
Ben şuan çok stresliyim. Terör estiriyorum evdekilere
Onlar kim bilir neler görüyorlardır ama insanın içi yine rahat etmiyor bende ilkinde düzenli gittim bunda da sonda gidiyim dedimAklıma ne geldi; ilk doğumumda misler gibi doğum olmuş doktor dikiş atıyor ben de ağda yaparsam dikişler atar mı filan diyorumkadın da bana yok gayet iyi gözüküyorsun demişti ki ağda yaptıralı da 1 aya yakın olmuştu. o zamana kadar her ay neredeyse adaya gitmiştim ama ikinci de çokta önemsemedim nedense. Şimdi de olabildiğince kendim hallediyorum. Bi de azaldı sanki
Öncelikle gözün aydın.bebişini sağlıkla huzurla ve bol sütle büyütürsün inşallahMerakta birakmisim ama ben genel anestezi oluyorum doğumlarımda ayilmak kendine gelmek bebisi doyurmak bu saat oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?