2021 Şubat Anneleri

Kizlar bebeginin hareketleri azalan var mi?
Geceleri ozellikle uyandirirdi hareketiyle. 2 gecedir hic uyandirmiyor, bi tarafa toplanip duruyor, sabah kalkinca hareket etmeye basliyor ama eskisi gibi cok degil
Bi kaç gün evvel aynı şeyi eşime söyledim. Geceleri uyandırırdı beni miniğim. Gündüz de çok azaldı. Doktora sordum normal yeri daraldı günde 10 defa hissediyorsan sıkıntı yok dedi. Geceleri uyuyor o zaman diye teselli oldum sonra benim kuzu sola toplanıyor mesela asla sola yatamıyorum uyku arası farketmeden yattıysam kaburga ağrıma uyanıp sağa dönüyorum.

gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün

bu arada kızlar ben hayat boyu kiloluydum diyebilirim. 2020 kasımda diyetisyen eşliğinde diyete başladım 21 kg verdim, ideal kiloma geldim. mayıs sonu hamile kaldım ve diyetisyen kontrolüne devam ettim. Tabi kilo aldım ama hala eski kilomun altındayım. Doğumdan sonra da yine diyetisyenle devam edicem ki sağlıklı süt üretimi yapayım ve buna rağmen kilo vereyim diye. bu yüzden şubat anneleri grubunu gaza getirebilirim haydi kızlar bugün spor yaptınız mı? ne yaptınız? ne yediniz? gibi gibi gibi sıkıştırıcam sizleri :) ama her gün foruma girmek zor whatsapp grubu olsa veya instada ekleşsek daha kolay olurdu :)

Benim iki normal doğumum var canım

Tüylerin azalma sebeplerinden biri de bence, ben ay takvimine göre epilasyon yapmaya çalışıyorum ve gerçekten faydasını gördüm. İntagramda kozmikbakım diye bir sayfayı takip ediyorum, orada tarihleri veriliyor.

Ya canim ne kadar tecrubeli olsakta insan korkuyor, benim de sola toplanip kaliyor, sabah ben kalkinca hareket etmeye basliyor, Allahin izniyle bi alsaydik kucagimiza insallah saglikla

Son düzenleme:
Allah güzelce büyütmeyi nasip etsin. Maşallah haftasına göre kilosu iyi doğmuş. Emer emer toparlar zamanla.

Bende anca bacaklarıma yapabilmiştim baktım öyle olmuyor mecbur kuaföre gittim rahat ettim öbür türlü hep aklımdaydı rahatsız oluyodum bide daha lohusalık var kızkardeşin falan varsa ondan yardim alsan
Ya bacak ve koltuk altı makine ile rahat alabiliyorum.. Ama o malum yeri yıllardır ağda ile... kız kardeşim de yok maalesef.. olanlar çok şanslı hep imrenirim ama kader tabi

Maşallah canım normal doğum da zaman belli olmayınca doktorlar böyle şeylere takilmiyodur daha önce de duymuştum bu ay takvimini bende bi arastiriyim bakiyim

Ya ağda büyük rahatlık bi alıyosun bir ay rahatsın azaltiyo da tabi...ama bebisten ne görebiliyorum ne de uzanabiliyorum oraya

burcusami canım senin bizi unutmayıp yazman peki Rabbim hayırlı vakitte sağlıkla isteklerini sana sunsun inşallah.
Hep takip ettim ki hic bırakmadım sizi amin ins cnm. Sizde sağlıkla kavusun ins mucizelerinize

Ya bacak ve koltuk altı makine ile rahat alabiliyorum.. Ama o malum yeri yıllardır ağda ile... kız kardeşim de yok maalesef.. olanlar çok şanslı hep imrenirim ama kader tabi
Alabildiğin kadarını öyle yaparsın kalanı da jilet yaparsın o da hemen çıkartıyor ama doğum da ne zaman olur belli olmuyor. Bende sezaryan olucam ama yine korktum kendi gelirse diye yaptırdım. Benim var canım ama bende morartir diye ondan isteyemedim

Maşallah canım normal doğum da zaman belli olmayınca doktorlar böyle şeylere takilmiyodur daha önce de duymuştum bu ay takvimini bende bi arastiriyim bakiyim
Ay takvimini hic duymadım ben ya.. Bende hep adet bitiminde alınırsa azaldığını duymuştum öyle yapıyordum hep adetten adete...

Ay takvimini hic duymadım ben ya.. Bende hep adet bitiminde alınırsa azaldığını duymuştum öyle yapıyordum hep adetten adete...

2 yıl olacak ben takip edeli. Tüyler inceliyor ve azalıyor, tecrübeyle sabit. Tabi devamlı uymak lazım takvime. Saçlarımı da ay takvimine göre kestiririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…