İnşallah canım :)Ben normal düşünüyorum canım doktorum da destekliyor zaten umarım sıkıntı çıkmaz ve miadlarını aşmadan usul usul kendileri gelirler :)
Bi kaç gün evvel aynı şeyi eşime söyledim. Geceleri uyandırırdı beni miniğim. Gündüz de çok azaldı. Doktora sordum normal yeri daraldı günde 10 defa hissediyorsan sıkıntı yok dedi. Geceleri uyuyor o zaman diye teselli oldum sonraKizlar bebeginin hareketleri azalan var mi?
Geceleri ozellikle uyandirirdi hareketiyle. 2 gecedir hic uyandirmiyor, bi tarafa toplanip duruyor, sabah kalkinca hareket etmeye basliyor ama eskisi gibi cok degil
gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsünMerakta birakmisim ama ben genel anestezi oluyorum doğumlarımda ayilmak kendine gelmek bebisi doyurmak bu saat oldu
2,760 gr dogdu bizim minnak oglan, ogleden sonra hemen ayaga kaldirdilar gayet normal yürüyorum iki büklüm falan olmadim cok şükür, süt az tabi ki hazırlıksiz yakalandik emzirme cayi vs henuz almamıştık
Onlar kim bilir neler görüyorlardır ama insanın içi yine rahat etmiyor bende ilkinde düzenli gittim bunda da sonda gidiyim dedimbenimde ilkinde azalmıştı bunda çoğaldı başka türlü de halledemedim aslında en iyisi epilasyon yaptırmak salgın bitsin ona da gidicem senin ilki normal mi sezaryan mi ?
Onlar kim bilir neler görüyorlardır ama insanın içi yine rahat etmiyor bende ilkinde düzenli gittim bunda da sonda gidiyim dedimbenimde ilkinde azalmıştı bunda çoğaldı başka türlü de halledemedim aslında en iyisi epilasyon yaptırmak salgın bitsin ona da gidicem senin ilki normal mi sezaryan mi ?
Ya canim ne kadar tecrubeli olsakta insan korkuyor, benim de sola toplanip kaliyor, sabah ben kalkinca hareket etmeye basliyor, Allahin izniyle bi alsaydik kucagimiza insallah sagliklaBi kaç gün evvel aynı şeyi eşime söyledim. Geceleri uyandırırdı beni miniğim. Gündüz de çok azaldı. Doktora sordum normal yeri daraldı günde 10 defa hissediyorsan sıkıntı yok dedi. Geceleri uyuyor o zaman diye teselli oldum sonrabenim kuzu sola toplanıyor mesela asla sola yatamıyorum uyku arası farketmeden yattıysam kaburga ağrıma uyanıp sağa dönüyorum.
Allah güzelce büyütmeyi nasip etsin. Maşallah haftasına göre kilosu iyi doğmuş. Emer emer toparlar zamanla.Merakta birakmisim ama ben genel anestezi oluyorum doğumlarımda ayilmak kendine gelmek bebisi doyurmak bu saat oldu
2,760 gr dogdu bizim minnak oglan, ogleden sonra hemen ayaga kaldirdilar gayet normal yürüyorum iki büklüm falan olmadim cok şükür, süt az tabi ki hazırlıksiz yakalandik emzirme cayi vs henuz almamıştık
Ya bacak ve koltuk altı makine ile rahat alabiliyorum.. Ama o malum yeri yıllardır ağda ile... kız kardeşim de yok maalesef.. olanlar çok şanslı hep imrenirim ama kader tabiBende anca bacaklarıma yapabilmiştim baktım öyle olmuyor mecbur kuaföre gittim rahat ettim öbür türlü hep aklımdaydı rahatsız oluyodum bide daha lohusalık varkızkardeşin falan varsa ondan yardim alsan
Maşallah canım normal doğum da zaman belli olmayınca doktorlar böyle şeylere takilmiyodurTüylerin azalma sebeplerinden biri de bence, ben ay takvimine göre epilasyon yapmaya çalışıyorum ve gerçekten faydasını gördüm. İntagramda kozmikbakım diye bir sayfayı takip ediyorum, orada tarihleri veriliyor.
Ya ağda büyük rahatlık bi alıyosun bir ay rahatsın azaltiyo da tabi...ama bebisten ne görebiliyorum ne de uzanabiliyorum orayaAklıma ne geldi; ilk doğumumda misler gibi doğum olmuş doktor dikiş atıyor ben de ağda yaparsam dikişler atar mı filan diyorumkadın da bana yok gayet iyi gözüküyorsun demişti ki ağda yaptıralı da 1 aya yakın olmuştu. o zamana kadar her ay neredeyse adaya gitmiştim ama ikinci de çokta önemsemedim nedense. Şimdi de olabildiğince kendim hallediyorum. Bi de azaldı sanki
Hep takip ettim ki hic bırakmadım siziburcusami canım senin bizi unutmayıp yazman peki Rabbim hayırlı vakitte sağlıkla isteklerini sana sunsun inşallah.
Alabildiğin kadarını öyle yaparsın kalanı da jilet yaparsın o da hemen çıkartıyor ama doğum da ne zaman olur belli olmuyor. Bende sezaryan olucam ama yine korktum kendi gelirse diye yaptırdım. Benim var canım ama bende morartir diye ondan isteyemedimYa bacak ve koltuk altı makine ile rahat alabiliyorum.. Ama o malum yeri yıllardır ağda ile... kız kardeşim de yok maalesef.. olanlar çok şanslı hep imrenirim ama kader tabi
Canım sana da Rabbim bu güzel duyguları en yakın zamanda en hayırlı bi şekilde yaşatsın kucağını doldursun inş.Hep takip ettim ki hic bırakmadım siziamin ins cnm. Sizde sağlıkla kavusun ins mucizelerinize
Amin ins cnm cok sagolCanım sana da Rabbim bu güzel duyguları en yakın zamanda en hayırlı bi şekilde yaşatsın kucağını doldursun inş.
Ay takvimini hic duymadım ben ya.. Bende hep adet bitiminde alınırsa azaldığını duymuştum öyle yapıyordum hep adetten adete...Maşallah canım normal doğum da zaman belli olmayınca doktorlar böyle şeylere takilmiyodurdaha önce de duymuştum bu ay takvimini bende bi arastiriyim bakiyim
Ben bikac yerde daha duydum ama çok dikkate almamıştım arkadaş da diyince bir araştırmak istedim.Ay takvimini hic duymadım ben ya.. Bende hep adet bitiminde alınırsa azaldığını duymuştum öyle yapıyordum hep adetten adete...
Biseyler bulursan bizimle de paylaş canım hepimizin ortak derdi kil tüyBen bikac yerde daha duydum ama çok dikkate almamıştım arkadaş da diyince bir araştırmak istedim.
Ay takvimini hic duymadım ben ya.. Bende hep adet bitiminde alınırsa azaldığını duymuştum öyle yapıyordum hep adetten adete...
Paylaşırım canım bu hafta yoğunum son haftama giriyorum firsat bulursam bakıcamBiseyler bulursan bizimle de paylaş canım hepimizin ortak derdi kil tüy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?