2021 Şubat Anneleri

Herkese özel tarihler mi oluyor canim
Hayır, herkesin kendi burcundan bağımsız olarak, ayın içinde olduğu bir burç var. Siz hangi işi yapmak istiyorsanız onun daha başarılı geçeceği bir ay burcu var. Onu keşfediyorsunuz. Dolunayda yapılacak şeyler farklı, yeni ayda farklı. Bunu en iyi dediğim sayfayı biraz inceleyerek anlayabilirsiniz (@kozmikbakım)

Hayırlı uğurlu olsun bebeğin sağlıkla büyütün inş Darısı bizim başımıza. Bize de dua et. Kaç haftalık doğdu tam ?

Tamam Canım sagolasin ilk.firsatta bakacağım inş.

Bende de oluyor bir süre sonra sertleşiyor. Belki de normaldir sertleşmesi ama o da rahatsız ediyor yürürken.

Bugün doğum yapacak arkadaşlar inşallah ameliyatınız, her şeyiniz çok rahat geçer. Sağlıkla kavuşun bebişlerinize inşallah. Rabbim bebişlerinizi ve sizi korusun

Aynen canım iyice hassas oldu bu ara her yerim saçımı bile tararken aşırı canım acıyor elimi kolumu bi yere nırmal değse bile sanki çok şiddetli vurmuşum gibi oluyor hormonlardan mı nedr anlamadım inşallah doğum zamanı güçlü kuvvetli oluruz

Uyuyunca şişiyorum kalkayım iş yapayım diyorum bu sefer ayaklarım yine şişiyor oturuyırum yine şişiyor sanırım son dönemlerde kaçnılmaz ☺ bebeklerimiz sağlıklı olsunlarda herşeye razıyım ben

Aynen canım kullanmayı bıraktım zaten dediğin gibi dün zeytinyağı ile nemlendireyim dedim aşırı derecede yaktı çamaşırımı sürekli değiştiriyorum vazelin denedim dün iki kere o biraz iyi gelmiş sanki bu sabah daha iyi hamdolsun
Uyumayı zaten severdim şimdi artık kalktığımda japon balığı gibi oluyorum evet tuzu azaltmam lazım su içmeye çalışıyorum ve 2 gündür düzenli yürüyorum bugünde yüricem 25 dk falan yürüyebiliyorum çünkü belim çok ağrıyor ve çok yoruluyorum 25 dk az bi süre ama dedim hiç yoktan iyidir
Eşim işten gelince bi dolanıp geliyoz sen tek çıkma önünü göremiyosun nolur nolmaz dedi

Kilo konusuna hiç.girmek istemiyorum ama doğum sonrası vereceğime çok inanıyorum yine burda toplaşak bence

Bugün doğum yapacak arkadaşlar inşallah ameliyatınız, her şeyiniz çok rahat geçer. Sağlıkla kavuşun bebişlerinize inşallah. Rabbim bebişlerinizi ve sizi korusun
Amiiiin inşallah canım. 1 saatlik uykuyla duruyorum gideceğim hastane 1 saatlik mesafede birazdan yola çıkacağız inşallah.gelsin bebişler bugün gelecek olanlarda sağlıklı sıhhatli gelsin inşallah

Kesinlikle doğru bana zaten normaldede yaramaz hiç kullanamam ama son dönemde aşırı bi artış oldu akıntı da dedim aa bu pamukluymuş bişey yapmaz belki falan ama yok bana gelmiyor

Bugün denicem geçmezse canım sağol dün vazelin ile nemlendrdim bi kaç kere bu sabah daha iyi sanki
Benim afedersin idrar yaparken yanma falan yok akıntım da kıvamlı beyaz bazen sarı
Sorunum dış tarafları tahriş olmuş hiç.bişey koymadım peçete dahil çamaşırı sık sık değiştiriyorum ve kuruyor minik minik kanadı dün o yüzden vazelinle nemlendirdim en katkısız olanı elimde oydu diğerleri yakar gibi geldi inşallah geçer biran önce doğuma az bi zaman kala oranın iyi olması lazım

Yarın da nst ye giricem inşallah alttan muayene falan etmez doktorum

Bence geliyor sadece eli kulağında Bu bebişler sanki takip edildiklerini anlatınca bi durgunlaşıyorlar

Günaydın kızlar
Bugün hatırladığım I insaatci ve heyecandan uykusuz kalan F fatosayk doğuma gireceksiniz. Başka hatırlayamadığım varsa hepiniz inşallah hiç bir sorun yaşamadan evlatlarınızı sağlıkla kucaklarınıza alırsınız, doğum sonrası hemen gelen sütlerinizle.
Dualarımız sizinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…