Rabbim yardımcın olsun canım en zoru da o ameliyat önlüğünü giyinmek oluyor , sağlıkla, aşkla kavuşun bebeğinizleYatışım yapıldı kızlar. Serum takıldı kanlar alındı. Önlük giyildi. Bone takıldı. Hali hazırda bekliyorum. Kan sonucu çıkınca 11 e doğru sezeryana giricem inşallah
Yatışım yapıldı kızlar. Serum takıldı kanlar alındı. Önlük giyildi. Bone takıldı. Hali hazırda bekliyorum. Kan sonucu çıkınca 11 e doğru sezeryana giricem inşallah
Bence geliyor sadece eli kulağındaBu bebişler sanki takip edildiklerini anlatınca bi durgunlaşıyorlar
Anestezi doktoru geldi. Açıklama yaptı. Genel anestezi bebekte sıkıntı olabilir dedi. Epidural olacak. Zaten bende epidural istiyordum. Genelde sersem gibi oluyorumRabbim yardımcın olsun canım en zoru da o ameliyat önlüğünü giyinmek oluyor , sağlıkla, aşkla kavuşun bebeğinizlegenel mi olacaksın spinal mi ?
Allah yardımcınız olsun güzel haberlerinizi bekliyoruzYatışım yapıldı kızlar. Serum takıldı kanlar alındı. Önlük giyildi. Bone takıldı. Hali hazırda bekliyorum. Kan sonucu çıkınca 11 e doğru sezeryana giricem inşallah
İlk bebeklerde miad aşımı daha çok oluyor amaOğlumu41.haftada doğurdum 2cm açıklıkla 2hta gezdim sancı gelemdi Nisan gelemdi su gelmedi sunı sancı ilebana doktor ananas ye hurma ye adaçayı iç comel kalk hareketi merdiven inme çıkma plates topu önermişti doktorunuza danışıp deneyebilirsiniz.
Benim 28. Haftada baş aşağıydı hala da öyleBugün doğum yapacak herkese sağlıkla bebeklerini kucaklarına almalarını dilerim heyecanınız bana kadar geçti.
Mart annelerindeyim ama şubat annesi olmam da yüksek olasılık.
Sizlere bir sorum var bebeğiniz ne zaman doğum pozisyonu aldı?
Benimki doğum pozisyonundaydı ama 2 gün önceki kontrolde baş yukarı dönmüş..
Acaba tekrar döner mi aşağıaranızda geç dönen var mı merak ediyorum.
Aslında öyle hikayeler ben de duyuyorum ama direk yaşayan kişi varsa ilk ağızdan duymak istedim sankiBenim 28. Haftada baş aşağıydı hala da öyle
O zaman doktoruma sormuştum döner mi yukarıya diye alan fazla dönebilir. Ama bu can sıkılacak birşey değil doğum başlayana kadar pozisyon değiştirebiliyorlar. Kötü örnek okarak da hep baş aşağı duran bebek tam son haftasına girmişken makata dönmüş ama yine değiştirebilir demişti.
O yüzden şimdiden onu kafaya takma
Esrasvn bugün sen de sezeryan olacakmış gibi gidecektin hastaneye Rabbim yavrunu sana bağışlasın güzel haberlerini bekliyoruz
Hayırlısı olsun canım iyi haberlerinizi bekliyoruzAnestezi doktoru geldi. Açıklama yaptı. Genel anestezi bebekte sıkıntı olabilir dedi. Epidural olacak. Zaten bende epidural istiyordum. Genelde sersem gibi oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?