Yine güzel haberler getirdin ekstra 2 gün kalmasına şükürler olsun. inşallah çarşamba günü daha güzel haberler alırız senden sağlıklı ve destek almadan yanında kalabilsin yavrunCok sagol cnmGeldim bugünlük iyiyiz ama artik icerde tutmak daha tehlikeli olabileceği için Çarşamba gününe doğum dedik. Covid testini vs verdim biraz önce. Bugunu saymazsam 1 günüm kaldı tek duam hem saglikli hemde 2 kilonun üzerinde cikmasi kizlar hepinizden dua bekliyorum. Rabbim herkese evladini saglikla.bagislasin
Hayırlı olsun inşallah, Rabbim dualarını kabul eylesin, sağlıcakla atlatın bu süreci. merdivenden çıkarken biri iniyordu gördüğüm acaba sen miydinCok sagol cnmGeldim bugünlük iyiyiz ama artik icerde tutmak daha tehlikeli olabileceği için Çarşamba gününe doğum dedik. Covid testini vs verdim biraz önce. Bugunu saymazsam 1 günüm kaldı tek duam hem saglikli hemde 2 kilonun üzerinde cikmasi kizlar hepinizden dua bekliyorum. Rabbim herkese evladini saglikla.bagislasin
Hayırlı olsun inşallah, Rabbim dualarını kabul eylesin, sağlıcakla atlatın bu süreci. merdivenden çıkarken biri iniyordu gördüğüm acaba sen miydin
Yine güzel haberler getirdin ekstra 2 gün kalmasına şükürler olsun. inşallah çarşamba günü daha güzel haberler alırız senden sağlıklı ve destek almadan yanında kalabilsin yavrun
Hayırlısı olsun canım iyi haberlerinizi bekliyoruz
Esrasvn Allahım yardımcın olsun canım inşallah herşey gönlünce olur , doğduktan sonra da büyür annesi sen şimdiden süt yapıcak şeyler ye çok şükür haftası da iyi , onlar bizim sandığımızdan daha güçlü oluyorlar
Kesinlikle öyleBence geliyor sadece eli kulağındaBu bebişler sanki takip edildiklerini anlatınca bi durgunlaşıyorlar
Benim de büyük oğlum 40.hafta bitince doğdu. Son iki ay her gün bir saatten fazla yürüyüş yaptım. Son ay Taşındık bütün işleri kendim yaptım. Hiçbir şey fayda etmedi dediğiniz gibi.Oğlumu41.haftada doğurdum 2cm açıklıkla 2hta gezdim sancı gelemdi Nisan gelemdi su gelmedi sunı sancı ilebana doktor ananas ye hurma ye adaçayı iç comel kalk hareketi merdiven inme çıkma plates topu önermişti doktorunuza danışıp deneyebilirsiniz.
Yirim seniİlk bebeklerde miad aşımı daha çok oluyor amainsanbuL 3.yü bekliyor. Umarım da fazla beklemez pozitif düşünelim pozitif olsun :)
Ben varım, rutin muayene sırasında başaşağı pozisyondaydı. Sonra doktor detaylı ultrasona girmemi istedi gelişme geriliğinden dolayı. 3 saat sonra detaylıya girdiğimde ters dönmüştü çok şaşırdım detaylıyı yapan doktora da söyledim birkaç saat önce başaşağı duruyordu diye, olabilir dedi. Sonra o muayene sırasında da tekrar başaşağı pozisyon aldı ve bunların hepsi birkaç saat içinde olduAslında öyle hikayeler ben de duyuyorum ama direk yaşayan kişi varsa ilk ağızdan duymak istedim sanki
Birdahaki kontrolüm 36. Haftada doktorum geldiğinde baş aşağı görmeyi umut ediyorum dönmemişse hâlâ dönme ihtimali olacak ama şans azalıyor malesef dedi. Herşeyin hayırlısı olsun.
Ben inanıyorum 2 kilonun üzerinde doğacakCok sagol cnmGeldim bugünlük iyiyiz ama artik icerde tutmak daha tehlikeli olabileceği için Çarşamba gününe doğum dedik. Covid testini vs verdim biraz önce. Bugunu saymazsam 1 günüm kaldı tek duam hem saglikli hemde 2 kilonun üzerinde cikmasi kizlar hepinizden dua bekliyorum. Rabbim herkese evladini saglikla.bagislasin
Yarın ben de çatı muayenesi olacağım bakalımYirim seni
dün ki açıklık muayenesinden mi bilemiyorum (daha önce başıma gelmemişti), günlük akıntımda çok hafif lekelenme var.
Ancak geldim canım kahvalti falan...
Canım hiç korkutmak istemezdim. Daha dün bi kadın doğum doktorunun paylaşımına denk geldim. 4.150 gr normal doğum suni sancısız ve epizyotomisiz doğum yapmış anne. Böyle çok kişi var. Benim yaşadığım sıkıntının sebebi şuydu; normalde herkese epidural yapmayan devlet hastanesinde acemi bir anestezi uzmanı eliyle epidural aldım ve dozu fazla geldiği için ıkınma hissim kayboldu. Doğal bir şekilde kendim ıkınsaydım sorun olmayacaktı ama doğum ekibi karnıma bastırdı. Bu olayı dr Aylin totana sordum İnstagramdan. İyi bir doktor için böyle bir sonuç hiç oluşmaş mutlaka önüne geçeriz hatta dedi. Yani ben istisnayım.Yarın ben de çatı muayenesi olacağım bakalım
Senin bebek biraz önden gidiyordu değil mi,benimki de biraz iri artık doğsun istiyorum normal istediğim için ama hiç ses seda yok beyfendiden. Senin İri bebek normal doğum hikayeni okudum da korkuttu beni biraz
Canım benim kavuştun yavruna bi an evvel çıkar inşallah yoğun bakımdanKızlar çok şükür çıktım.0rahat geçti sezeryan. Bebek çıkarken 1 Kez kordon boynuna dolanmış. O yüzden şuan oksijen alıyor yoğun bakımda. İnşallah sağlıkla çıkar kuzum
Rabbim sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inşallahCok sagol cnmGeldim bugünlük iyiyiz ama artik icerde tutmak daha tehlikeli olabileceği için Çarşamba gününe doğum dedik. Covid testini vs verdim biraz önce. Bugunu saymazsam 1 günüm kaldı tek duam hem saglikli hemde 2 kilonun üzerinde cikmasi kizlar hepinizden dua bekliyorum. Rabbim herkese evladini saglikla.bagislasin
İnsallah sağlıkla kucaklaşırsınızKızlar çok şükür çıktım.0rahat geçti sezeryan. Bebek çıkarken 1 Kez kordon boynuna dolanmış. O yüzden şuan oksijen alıyor yoğun bakımda. İnşallah sağlıkla çıkar kuzum
Geçmiş olsun. Sağlıklı hayırlı bir ömrü olsun kuzunun. Tez zamanda yanına verirler inşaallahKızlar çok şükür çıktım.0rahat geçti sezeryan. Bebek çıkarken 1 Kez kordon boynuna dolanmış. O yüzden şuan oksijen alıyor yoğun bakımda. İnşallah sağlıkla çıkar kuzum
Gözün aydın canım benim hayırlısıyla en kısa zamanda çıkar o da bence tedbir amaçlı almışlardır yoğun bakıma. Rabbim hayırlı ömür nasip etsinKızlar çok şükür çıktım.0rahat geçti sezeryan. Bebek çıkarken 1 Kez kordon boynuna dolanmış. O yüzden şuan oksijen alıyor yoğun bakımda. İnşallah sağlıkla çıkar kuzum
Maşallah canım ne güzel olumlu geçmiş çok sevindim senin adına merak ediyodun 39.hafta da güzel bir hafta sağlıkla alırsın inşallah kucağınaAncak geldim canım kahvalti falan...
Hamdolsun herşey güzel haftasıyla uyumlu bir bebek,doktor 39a kadar beklemek isterim dedi ama nasip tabi. Bundan sonra nst her hafta girecekmisim bugünkü temizdi herşey şimdilik yolundaymis. Corona testi sadece hamileye refakatçiye yapmayacaklarmis. Kan istedi doktor ne olur olmaz diye iki kişi bulun iki hafta içinde dediler...Corona yüzünden kimse vermiyormuş bankada çok kan kalmamış.
Hayır değil 0 Rh + aslında ama bilemedimMaşallah canım ne güzel olumlu geçmiş çok sevindim senin adına merak ediyodun 39.hafta da güzel bir hafta sağlıkla alırsın inşallah kucağınakan olayını benim doktorum da söyledi negatif kan gruplarinda kan bulunmuyor çok zorlanıyoruz seninki iyiki pozitif dedi baya sevindi hatta ama birilerini bul demedi. Senin kaç grubun negatif mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?