2021 Şubat Anneleri

Kizlar kendme.geldim
Iyym.gebel.oldm spinal yapamadilwr bel rahstszlgmdan dolaui
Bebis iii 2900lerde kilosu ama.ii ben de hafif agrm. Var
Gözün aydın canım, kilosu gayet ii Kız için, daha kuvvetli oluyorlar emin ol bol bol dinlen, sütün bol olsun.

Kizlar kendme.geldim
Iyym.gebel.oldm spinal yapamadilwr bel rahstszlgmdan dolaui
Bebis iii 2900lerde kilosu ama.ii ben de hafif agrm. Var
Afedersin belinde ne rahatsızlığı var? Maşallah güle güle büyüt inşallah

Yaa çok sevindim böyle yasayan birinden duymak çok iyi oluyor, benim 31e kadar baş yukarı duruyordu tam 31de baş aşağı oldu. Ama 2 gün önce 34te yine terse baş yukarı dönmüş 36da gideceğim tekrar inşallah benim kız da dönmüş olur. Geriliken birşey çıkmadı değil mi? Biz totalde 10 gün geriyiz şakaklar ise 3 hafta geri ama sorun yok şuanlık.. Teşekkür ederim paylaştığın için

Kızlar bişey sorucam. Benim ara ara başım dönüyo gibi oluyo böyle nabzım falan çok hızlı atıyo az çnce tansiyon ölçtüm 11.5-8 çıktı nabız da 98. Bişey yapmam gerek mi aranızda yaşayan var mı böyle

Kızlar kızlar benim adet ağrılarım var inceden ince doğum yapanları görünce heyecan mı yaptım nedir
Tam sanki yeni adet olacakmışım gibi ağrıyor
35+4 günlüğüz bugün

Haftasına göre önde giden bebeklerin erken doğma ihtimali varmı acaba

Karın çevresi 2 hafta geriden geliyor, kilosu da düşük çıkıyor tabi. Kan akışı iyi olduğu için düzenli takip dışında birşey yapmıyoruz.

Karın çevresi 2 hafta geriden geliyor, kilosu da düşük çıkıyor tabi. Kan akışı iyi olduğu için düzenli takip dışında birşey yapmıyoruz.
Çok şükür birşey çıkmamasına sevindim. Çok yakın arkadaşımın da 2 hafta geri çıkıyordu karın çevresi, doğduğu haftaya kadar devam etti ama maşallah bebekte hiçbir sorun olmadı kilosu zayıf gibiydi ama son günler toparlandı 3 küsür doğdu şimdi 6 aylık oldu çok tonton bir bebiş.
Kilo olarak da hep alt sınıra yakın gidiyoruz biz de sanırım. İnşallah sağlıkla gelir bebeklerimiz.

Aksama kadar gecer mi agrilarmmmm
Hemşire gelir sorar sana dayanamazsan dikloron yapıyorlar canım ya da parol hap verir. kum torbaları dan iki tane vardı anestezi etkisi geçerken çok Ağladım sabaha doğru ağrıdan , dikloron yapıldı torbanın birini de aldı.

Benim birinci doğumun sezeryan o yüzden ikinci de öyle olacak. Aynen sizin dediğiniz gibi hastanenin imkanları çok güzel, tertemiz, ama çalışanlar
Tamamen uyutulmaktan çok korkuyorum çünkü ilk doğumumda iki saat uyanamamışım kendime gelmem de saatler aldı hiçbir şey hatırlamıyorum. O yüzden çok stresliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…