- 22 Kasım 2016
- 1.056
- 808
- 73
Zorunlu sezeryan canım ilk doğum zorunluydu ikinciside zorunlu devlette olduğu içinZorunlu sezeryan mi ? Ilk dogum mu
Yani doktor neye göre bu tarihi verdi canim
Amin canım teşekkür ederim hepimiz siağ salim alırız inşallahHayırlı olsun kavuşma gününüz. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Hayırlı olsun inşallah ağrı olacak illaki ameliyat kolay değil inşallah tez zamanda sağlığına kavuşursunKizlar kendme.geldim
Iyym.gebel.oldm spinal yapamadilwr bel rahstszlgmdan dolaui
Bebis iii 2900lerde kilosu ama.ii ben de hafif agrm. Var
Gözün aydın canım, kilosu gayet ii Kız için, daha kuvvetli oluyorlar emin olKizlar kendme.geldim
Afedersin belinde ne rahatsızlığı var? Maşallah güle güle büyüt inşallahKizlar kendme.geldim
Cok sagol canm benm insallah cabuk gecer agrilwrmGözün aydın canım, kilosu gayet ii Kız için, daha kuvvetli oluyorlar emin olbol bol dinlen, sütün bol olsun.
Canm skolyoz kifozum varAfedersin belinde ne rahatsızlığı var? Maşallah güle güle büyüt inşallah
Hayırlı olsun inşallah ağrı olacak illaki ameliyat kolay değil inşallah tez zamanda sağlığına kavuşursun
Aksama kadar gecer mi agrilarmmmmGözün aydın canım, kilosu gayet ii Kız için, daha kuvvetli oluyorlar emin olbol bol dinlen, sütün bol olsun.
GöZün Aydın sağlıkla büyüt inş. Kilosu da hiç de az değil maşallah gayet iyi.Kizlar kendme.geldim
Yaa çok sevindimBen varım, rutin muayene sırasında başaşağı pozisyondaydı. Sonra doktor detaylı ultrasona girmemi istedi gelişme geriliğinden dolayı. 3 saat sonra detaylıya girdiğimde ters dönmüştü çok şaşırdım detaylıyı yapan doktora da söyledim birkaç saat önce başaşağı duruyordu diye, olabilir dedi. Sonra o muayene sırasında da tekrar başaşağı pozisyon aldı ve bunların hepsi birkaç saat içinde olduTam 33 haftalıktım o gün bu arada
Sancı olması ıcın bu degerlerı kac olmalı
Karın çevresi 2 hafta geriden geliyor, kilosu da düşük çıkıyor tabi. Kan akışı iyi olduğu için düzenli takip dışında birşey yapmıyoruz.Yaa çok sevindimböyle yasayan birinden duymak çok iyi oluyor, benim 31e kadar baş yukarı duruyordu tam 31de baş aşağı oldu. Ama 2 gün önce 34te yine terse baş yukarı dönmüş 36da gideceğim tekrar inşallah benim kız da dönmüş olur. Geriliken birşey çıkmadı değil mi? Biz totalde 10 gün geriyiz şakaklar ise 3 hafta geri ama sorun yok şuanlık.. Teşekkür ederim paylaştığın için
Çok şükür birşey çıkmamasına sevindim. Çok yakın arkadaşımın da 2 hafta geri çıkıyordu karın çevresi, doğduğu haftaya kadar devam etti ama maşallah bebekte hiçbir sorun olmadı kilosu zayıf gibiydi ama son günler toparlandı 3 küsür doğdu şimdi 6 aylık oldu çok tonton bir bebiş.Karın çevresi 2 hafta geriden geliyor, kilosu da düşük çıkıyor tabi. Kan akışı iyi olduğu için düzenli takip dışında birşey yapmıyoruz.
Hemşire gelir sorar sana dayanamazsan dikloron yapıyorlar canım ya da parol hap verir. kum torbaları dan iki tane vardı anestezi etkisi geçerken çok Ağladım sabaha doğru ağrıdan , dikloron yapıldı torbanın birini de aldı.Aksama kadar gecer mi agrilarmmmm
Benim birinci doğumun sezeryan o yüzden ikinci de öyle olacak. Aynen sizin dediğiniz gibi hastanenin imkanları çok güzel, tertemiz, ama çalışanlarHiç bilgim yok. Sezaryen önerme sebebini de mi söylemediler?
Maalesef şimdiye kadar 5-6 doktora kontrol için gittim biri hariç hepsi ilgisizdi. Gebeyle muhatap olmuyorlar. Soru sormana izin vermeden gönderiyorlar. Geçtiğimiz hafta doktorun muamelesini şikayet etmek zorunda kaldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?