2021 Şubat Anneleri

Kızlar hepiniz çok sağolun. İkimizde İyiyiz şükür. 3.200 gram 51 cm doğdu oğlum. Kordon 1 kez dolanmış boynuna o yüzden oksijen aldı 2 saat. Tabi yanıma geç gelince de beslenemedi ve sürekli uyuyor. Mama veriyoruz. İnşallah emzirebilirim. Daha meme tutmadı. Bel aşağı uyuşukluğu geçti fakat sezeryan kısmı normal olarak ağrıyor şuan. İnşallah darısı bekleyenlerin başına. Mis kokulunuza zamanında kavuşun inşallah

İnşallah canım gün yaklaştıkça uykular kaçıyor, düşünceler insani bırakmıyor eski dogumu daha net hatırlıyorum kordon anne karnında mı dolanmış? Emzirirsin annesi şimdi yeni yeni alışır ayy ne güzel kokuyodur bu bebek kokulari bize yaşadıklarımızı unutturup yenisini yaptırıyor

Duş al bakalım. Duştan sonra devam ederse sancın doktoruna görün cnm. Durursa yalancı sancıdır. Rahmin doğuma hazırlanıyordur. Ben de yaşıyorum ara ara bu sancıları

Tamam canım birazdan alırım aynı şekilde devam ediyor ağrı çok çekilmez değil ama sanki adet olmuşum olucam gibi
Bide adet olacağım zaman yada adet olınca ishal olurım ben uzun süredir hiç olmadım nerdeyse hamilelik boyunca
Bugün öyle de bi durum var

Yarın nst günüm sancı varsa çıkar heralde

Canım dün gece bende uykudan uyandım 1 saat boyunca karın ağrısı çektim aynı regl sancısı, saat 4 falandı uyuyakalmışım. Acaba doğum mu yaklastı ki benim de 36+1

Bilmiyorum ki canım internettem baktım 4 hafta öncesinden sancılar yavaş yavaş başlar diyor bizim de öyle mi acaba
Benim artmadı ağrı ama hala aynı seviyede devam ediyor
Yarın nst ye gidicem nolur nolmaz hazırlıklı gideyim

Ama daha erken

Diğer msjını okudum da ben de ishalim, ama hamilelikte genelde ishaldim hep. Doktorda karnını üşütme demişti acaba üşütuyor muyuz ishal sancısı olabilir mi. Benim göbekte hep açıkta. Bence de çok erken 1 gün bile fazladan kalsa anne karnında kardır. İnşallah 40. Haftayı görürüz canımm

Evet canım bebeği çıkarırken doktor söyledi. Kordon dolanmış boynuna diye. Aslında çok ta hareketliydi iyi ki de sıkıntı olmadı şükür

Kızlar doğum yapan I insaatci F fatosayk arkadaşlarımızı tebrik ediyorum, hayırlı uğurlu olsun güle güle analı babalı büyütün inşallah bol sütler olsun gazınız olmasın...
Ben de bugun covid ve kan testi verdim yarin öğlene doğru alacaklar doğuma inşallah.
2. doğum ama yine de aşırı duygusala bağlarım gibi geliyor...bebeğimizi sağlıkla alırız inşallah kucağimiza... 3 gündür biraz rahatsızdım organlarım sıkışıyor, gazım var hafif de ishal gibiydim yediklerim dokundu herhalde. Bir de 2 gündür sabahları normalden fazla bir akıntı geldi. Acaba doğum belirtisi mi diye endişelenmiştim. Bugün biraz normale döndüm gibi. Ama artık dayanılacak gibi değil sezaryen olmasam bu hafta zaten gelicek gibi bebek.

Yarın benim gibi doguma girecek arkadaşlara başarılar diliyorum

Hepimiz Allah'a emanetiz, işimiz rast gitsin, içimize sinsin inşallah

Benm.torbalari oglen aldilar benm de alrken canm acidi. Bi de benm 1 taneydi
Bebek.cok.mink pek emmiyoda

Bana da agri keici yaptilar ama aksaama agrilarn azalir dedilrr insallah azalir

Kızlar doğum yapanlara hayırlı uğurlu olsun, rabbim analı babalı büyütsün . Benim de dünden beri belim ağrıyor hiç ağrımamıştı şimdiye kadar. Bir de mantardan dolayı sürekli sarı renk akıntım oluyordu bugün açık kahve çok hafif pembemsi gibi akıntım oldu nişanım gelmiş olabilir mi şuan da adet olacak gibi bacaklarım ağrıyor. Yarın randevum var şimdiden gitsem mi deneyimli anneler ne der acaba ?

Bugun kontrolum vardi benim de 38+5 nst de 2 tane sancı cıktı ben hissetmedim doktor haftaya pzt tekrar kontrole cagırdı haftaya cuma cumartesiye kadar bekleyelim dedi acılma yok kanala da girmemis squat ı artır bol bol yap esnet dedi bekliyoruz bakalım

Canım dün gece bende uykudan uyandım 1 saat boyunca karın ağrısı çektim aynı regl sancısı, saat 4 falandı uyuyakalmışım. Acaba doğum mu yaklastı ki benim de 36+1
Takvimine göre ayniyiz 37+0 bugün benim siz 36+1 demissiniz adet tarihinizi mi güncelledi doktorunuz

Sağlıkla gelsin bebişin annesi İnşallah ameliyatın kolay geçer yavrucuğuna sağlıkla kavuşursun. Kaçıncı bebek geliyor şimdi ben hesabını tutamadım takip edemiyorum sizi patır patır dökülüyorsunuz Maşallah diyelim

Benim 2. bebek canım ama şubat annelerinin kaç bebek oldu bilemiyorum. 7 veya 8 oldu sanırım bugünkü bebislerle beraber

Kokusu emzirmesi ben deli gibi sürekli yenidoğan videosu izliyorum. Hele de emen bebeklere bitiyorum doğum yapan annelerimizin yerinde olmak istiyorum bir an evvel

Vallahi sancılar karışıyor. Özellikle gece karnımın yan tarafları sancıyor. Böbrek ağrısı gibi apandisit gibi... yoksa sancı mı,bebişten dolayı mı eziliyor ağrıyor, gaz mı derken terellelli olcam

Heh işte bu benim ağrılar böbrekler sıkışıyor galiba eğer birazda gaz varsa ohoooo. Ben nst girdim sancım yok çıktı

Evet canım bebeği çıkarırken doktor söyledi. Kordon dolanmış boynuna diye. Aslında çok ta hareketliydi iyi ki de sıkıntı olmadı şükür
Çok şükür artık yanında canım şimdi annesinin kokusuyla kendini toparlar
Kokusu emzirmesi ben deli gibi sürekli yenidoğan videosu izliyorum. Hele de emen bebeklere bitiyorum doğum yapan annelerimizin yerinde olmak istiyorum bir an evvel
Bende izleyip izleyip ağlıyorum ya insanın içi gidiyor gördükçe , rabbim isteyen herkese annelik duygusunu tattirsin inşallah az kaldı canım ben cumartesi gidiyorum seninde her an olabilir doğum işi belli olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…