- 16 Kasım 2013
- 39
- 50
- 88
İnşallah canım. Bu arada benim ilk bebeğimin de baş çevresi hep geriden geldi, kilosu da hep düşük seyretti. 2900 gr ve 49 cm doğdu ama gayet sağlıklı ve iştahlı bir bebekti. 4 yaşına girdi 2 gün önce hiçbir sorunumuz yok çok şükür. Ben alışkınım bu geriden gelmelereÇok şükür birşey çıkmamasına sevindim. Çok yakın arkadaşımın da 2 hafta geri çıkıyordu karın çevresi, doğduğu haftaya kadar devam etti ama maşallah bebekte hiçbir sorun olmadı kilosu zayıf gibiydi ama son günler toparlandı 3 küsür doğdu şimdi 6 aylık oldu çok tonton bir bebiş.
Kilo olarak da hep alt sınıra yakın gidiyoruz biz de sanırım. İnşallah sağlıkla gelir bebeklerimiz.
Keşke doktoruna söyleseydin bi muayenede etseydi sonuçta para veriyosun eğer cevrende iyi bir doktor varsa degistirebilirsin. Ama ilk dogumunsa genelde doktorlar normal doğum üzerinden giderler çatın da müsaitmiş bence deneyebilirsin sezaryan zorunlu bi ameliyat sonuçta.Ozel hastaneye gidiyorum. Ufak bi hastane. Ebe de doğumlari biz yaptırıyoruz demeye getirdi aslinda. Gece nirmal dogum olursa epidural yapmıyorlar anestezi doktoru bilmiyormuş. Gece doktor çağırmak extra 1500 tl.
Kafam çok karisti doktorumu ilgisiz gordum. Normal dogumla ilgili hic bir sey konuşmadık yapmam gerekenler, ya da nasil başlayabilir, ne zaman hastaneye gideyim vs.ebe Epizyo her doğumda standart yapiyoruz dedi bi de. Benim illa sezeryan ya da normal olsun gibi bi düşüncem yok. Doktor değiştirmek için çok mu gec
Hadi gecmis olsun gözunuz aydinKızlar çok şükür çıktım.0rahat geçti sezeryan. Bebek çıkarken 1 Kez kordon boynuna dolanmış. O yüzden şuan oksijen alıyor yoğun bakımda. İnşallah sağlıkla çıkar kuzum
Canım gözün aydın tebrik ederim.Kızlar çok şükür çıktım.0rahat geçti sezeryan. Bebek çıkarken 1 Kez kordon boynuna dolanmış. O yüzden şuan oksijen alıyor yoğun bakımda. İnşallah sağlıkla çıkar kuzum
Kesinlikle geç diye bir şey yook önemli olan doğum bence. Bugüne kadar 4 dr a gittim.1 i hariç hepsi ilgisiz hepsi 3-4 dk usg ile bakıyor 3 fk konuşuyor. 10 dk içerde durmuyorum her gittiğimde 160 tl para veriyorum bir de. bu kadar meşhur oldğuna göre doğumu iyi yapıyordur diye düşünüyorum.Hemen araştrı başka hastane başka dr a geç bence. Anestezi dr bilmiyor ne demek yaOzel hastaneye gidiyorum. Ufak bi hastane. Ebe de doğumlari biz yaptırıyoruz demeye getirdi aslinda. Gece nirmal dogum olursa epidural yapmıyorlar anestezi doktoru bilmiyormuş. Gece doktor çağırmak extra 1500 tl.
Kafam çok karisti doktorumu ilgisiz gordum. Normal dogumla ilgili hic bir sey konuşmadık yapmam gerekenler, ya da nasil başlayabilir, ne zaman hastaneye gideyim vs.ebe Epizyo her doğumda standart yapiyoruz dedi bi de. Benim illa sezeryan ya da normal olsun gibi bi düşüncem yok. Doktor değiştirmek için çok mu gec
Canım hayırlı uğurlu olsunKizlar kendme.geldim
Iyym.gebel.oldm spinal yapamadilwr bel rahstszlgmdan dolaui
Bebis iii 2900lerde kilosu ama.ii ben de hafif agrm. Var
Doğum şeklini doktorla birlikte gebenin de isteği doğrultulsunda belirlemeliler ama umurlarında değil gebenin ne hissettiği.Sonrasında şikayette bulundum hasta haklarına. Size de sezaryen şeklini anlatmalılar üsteleyin diyeceğim ama bu defa da doğum sırasında o doktora denk gelip kötü muamele görmekten çekiniyor insan. İnşallah korktuğunuz gibi olmaz. Ankara şehir hastanesiyse bahsettiğiniz en iyi doktorlardan biri Necati Hançerlioğlu. Ona da randevu bulmak çok zor. Belki bulursanız sizi rahatlatır doğuma kadarBenim birinci doğumun sezeryan o yüzden ikinci de öyle olacak. Aynen sizin dediğiniz gibi hastanenin imkanları çok güzel, tertemiz, ama çalışanlar
Tamamen uyutulmaktan çok korkuyorum çünkü ilk doğumumda iki saat uyanamamışım kendime gelmem de saatler aldı hiçbir şey hatırlamıyorum. O yüzden çok stresliyim
Çok şükür arkadaşım gözün aydın.. en kısa zamanda kucağına gelir bebişin merak etme insallahKızlar çok şükür çıktım.0rahat geçti sezeryan. Bebek çıkarken 1 Kez kordon boynuna dolanmış. O yüzden şuan oksijen alıyor yoğun bakımda. İnşallah sağlıkla çıkar kuzum
Canım bnde de iki tane fıtık var spinal yapar miCanm skolyoz kifozum var
Duş al bakalım. Duştan sonra devam ederse sancın doktoruna görün cnm. Durursa yalancı sancıdır. Rahmin doğuma hazırlanıyordur. Ben de yaşıyorum ara ara bu sancılarıKızlar kızlar benim adet ağrılarım var inceden ince doğum yapanları görünce heyecan mı yaptım nedir
Tam sanki yeni adet olacakmışım gibi ağrıyor
35+4 günlüğüz bugün
Haftasına göre önde giden bebeklerin erken doğma ihtimali varmı acaba
gecmis olsun bebek iyi dimi canim hayirli olsunMerakta birakmisim ama ben genel anestezi oluyorum doğumlarımda ayilmak kendine gelmek bebisi doyurmak bu saat oldu
2,760 gr dogdu bizim minnak oglan, ogleden sonra hemen ayaga kaldirdilar gayet normal yürüyorum iki büklüm falan olmadim cok şükür, süt az tabi ki hazırlıksiz yakalandik emzirme cayi vs henuz almamıştık
Evet Necati hocayı ben de çok duydum. Ama normal randevuyu bile çok zor alıyorum. Çok yoğun hastaneDoğum şeklini doktorla birlikte gebenin de isteği doğrultulsunda belirlemeliler ama umurlarında değil gebenin ne hissettiği.Sonrasında şikayette bulundum hasta haklarına. Size de sezaryen şeklini anlatmalılar üsteleyin diyeceğim ama bu defa da doğum sırasında o doktora denk gelip kötü muamele görmekten çekiniyor insan. İnşallah korktuğunuz gibi olmaz. Ankara şehir hastanesiyse bahsettiğiniz en iyi doktorlardan biri Necati Hançerlioğlu. Ona da randevu bulmak çok zor. Belki bulursanız sizi rahatlatır doğuma kadar
Oy maşallah bu bilgi beni daha çok mutlu etti.❤ 34. Haftada 2100 gr 44 cm çıktık doktorum 37 gibi doğum olursa 2700 2900 arası olur 41i görürse 3500 olabilir tahminen demişti.İnşallah canım. Bu arada benim ilk bebeğimin de baş çevresi hep geriden geldi, kilosu da hep düşük seyretti. 2900 gr ve 49 cm doğdu ama gayet sağlıklı ve iştahlı bir bebekti. 4 yaşına girdi 2 gün önce hiçbir sorunumuz yok çok şükür. Ben alışkınım bu geriden gelmelere
Canım dün gece bende uykudan uyandım 1 saat boyunca karın ağrısı çektim aynı regl sancısı, saat 4 falandı uyuyakalmışım. Acaba doğum mu yaklastı ki benim de 36+1Kızlar kızlar benim adet ağrılarım var inceden ince doğum yapanları görünce heyecan mı yaptım nedir
Tam sanki yeni adet olacakmışım gibi ağrıyor
35+4 günlüğüz bugün
Haftasına göre önde giden bebeklerin erken doğma ihtimali varmı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?