- 9 Ocak 2012
- 15.625
- 30.325
- 798
Benim de kiloluydu normale döndü sanırım. 32 de kiloluydu şimdi 40 a doğru gidiyoruz. Hiç kilolu sezaryen olur diye strese girme. 3 doğuran 4 de doğurur. Esniyor bütün kemikler rahim akışına bırakbenim bebegim kilolu acaba son haftaya kadar beklermi yoksa erkenmi gelir daha fazka kilo almadan dogumum baslasa yoksa sezeryan olacamm
insallah oyle olur saglikli olsunda nasil dogum olursa olsun tabi ama yinede normal istiyorum kilosu etkilemez insallah. 35. haftamda 3200 gramdi suanda 3500 olmusturBenim de kiloluydu normale döndü sanırım. 32 de kiloluydu şimdi 40 a doğru gidiyoruz. Hiç kilolu sezaryen olur diye strese girme. 3 doğuran 4 de doğurur. Esniyor bütün kemikler rahim akışına bırak
Hayır değil 0 Rh + aslında ama bilemedim
Maşallah canım ne güzel olumlu geçmiş çok sevindim senin adına merak ediyodun 39.hafta da güzel bir hafta sağlıkla alırsın inşallah kucağınakan olayını benim doktorum da söyledi negatif kan gruplarinda kan bulunmuyor çok zorlanıyoruz seninki iyiki pozitif dedi baya sevindi hatta ama birilerini bul demedi. Senin kaç grubun negatif mi ?
Yaaa tuhEvet bendimben geç kaldığımdan, seni de dalgın gördüğümden durup konuşamadım, benle bebişin kontrolüne gelmiştik.
Gelmis gecmis olsun cnm gözün aydın kavuştun bebisineKizlar kendme.geldim
Iyym.gebel.oldm spinal yapamadilwr bel rahstszlgmdan dolaui
Bebis iii 2900lerde kilosu ama.ii ben de hafif agrm. Var
kizlar covid negatif artik carsambaya hazirim✌
Doktor iç kısım için fitil dış için de bi krem yazmıştı bana , ciddi bir meseleymiş doğumu normalden sezeryana çevirebiliyorsun .çocuğa geçmemesi için .doktorunuzla paylaşmanızda fayda varŞubat'ın sonunda bekliyoruz bizde yavrumuzu kasilmam çok umarım erken gelmez 1.ci normal benim. Enfeksiyonla başım dertte
Nişan olabilir kendinizi takipte olun. Ama nişan gelince de doğum hemen olmuyor, buna da hazırlıklı olun. Sağlıklı kolay doğumlar inşallahKızlar doğum yapanlara hayırlı uğurlu olsun, rabbim analı babalı büyütsün . Benim de dünden beri belim ağrıyor hiç ağrımamıştı şimdiye kadar. Bir de mantardan dolayı sürekli sarı renk akıntım oluyordu bugün açık kahve çok hafif pembemsi gibi akıntım oldu nişanım gelmiş olabilir mi şuan da adet olacak gibi bacaklarım ağrıyor. Yarın randevum var şimdiden gitsem mi deneyimli anneler ne der acaba ?
Diğer msjını okudum da ben de ishalim, ama hamilelikte genelde ishaldim hep. Doktorda karnını üşütme demişti acaba üşütuyor muyuz ishal sancısı olabilir mi. Benim göbekte hep açıkta. Bence de çok erken 1 gün bile fazladan kalsa anne karnında kardır. İnşallah 40. Haftayı görürüz canımm
Ara ara belime sancı giriyor bu gece takip edeceğim bakalım. Biraz gaz sancısı gibi geldi bana ama nasip.Nişan olabilir kendinizi takipte olun. Ama nişan gelince de doğum hemen olmuyor, buna da hazırlıklı olun. Sağlıklı kolay doğumlar inşallah
AynıyızNormal doğum bekliyorum bir aksilik olmaz ise. Son 9 günüm
Benim ilk doğumum adet sancısıyla başlamıştı. Ama ilerleyen saatlerde normal sancıya dönmüştü. Doğum sancısı olsa şimdiye kadar ağırlaşırdı bence. Kontrolünde varmış hiç panikleme. Sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim inşTamam canım birazdan alırım aynı şekilde devam ediyor ağrı çok çekilmez değil ama sanki adet olmuşum olucam gibi
Bide adet olacağım zaman yada adet olınca ishal olurım ben uzun süredir hiç olmadım nerdeyse hamilelik boyunca
Bugün öyle de bi durum var
Yarın nst günüm sancı varsa çıkar heralde
Canım seninki farklı gibi ya, regl ağrısına benzemiyor. Gaz sancısı olabilir mi, yediklerine dikkat et bugun bide öyle deneVallahi sancılar karışıyor. Özellikle gece karnımın yan tarafları sancıyor. Böbrek ağrısı gibi apandisit gibi... yoksa sancı mı,bebişten dolayı mı eziliyor ağrıyor, gaz mı derken terellelli olcam
Yok yok öyle düşünme ben de mesela kilosu gazla çıktıktan bir hafta sonra 60 gram falan almıştıinsallah oyle olur saglikli olsunda nasil dogum olursa olsun tabi ama yinede normal istiyorum kilosu etkilemez insallah. 35. haftamda 3200 gramdi suanda 3500 olmustur
Evet ilk ay 6 gün geç döllenme diye sat tarihimi 17 mayısa çekmişti, şuan tüm ölçümler de bu tarihe uyumlu,36 dayım yani şuan.Takvimine göre ayniyiz 37+0 bugün benim siz 36+1 demissiniz adet tarihinizi mi güncelledi doktorunuz
iyi bakalim haftaya kontrolum var bakacazYok yok öyle düşünme ben de mesela kilosu gazla çıktıktan bir hafta sonra 60 gram falan almıştı
Benim ilk doğumum adet sancısıyla başlamıştı. Ama ilerleyen saatlerde normal sancıya dönmüştü. Doğum sancısı olsa şimdiye kadar ağırlaşırdı bence. Kontrolünde varmış hiç panikleme. Sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim inş
Ben iyiyim.. beni en korkutan hasta tipisin, canına değer ver yat dinlen dedi drYaaa tuhnasil geçti kontrolleriniz bebisin senin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?