2021 Şubat Anneleri

En azından iyileştikten sonra rahatsınız, normal doğum yapanlar sonra bide daraltmaya bıçak altına yatıyo çok okudum burda😑
Benim bir normal doğumum var bahsettiğiniz şeyi yaşamadım. Kesi atıldı ve hemen akabinde estetik dikiş yapıldı. Afedersin Doğumdan sonra daralma yaşadım hatta ben

Kizlar merhaba bugün doktor kontrolum vardı 36+1 im şu an , doktor 15 şubata gün verdi 39 da alacak yani ☺️ bebeğin boyu ve kilosu da normal dedi ama bana kilosu az geldi 2950 g . 3 haftada ne kadar olur bana 3500 olmaz gibi geldi ama şimdilik hersey yolunda.. tam bir Şubat annesi olma yolunda gidiyoruz ☺️☺️

Benim bir normal doğumum var bahsettiğiniz şeyi yaşamadım. Kesi atıldı ve hemen akabinde estetik dikiş yapıldı. Afedersin Doğumdan sonra daralma yaşadım hatta ben
Herkesin bir olmuyodur tabiki canım, bunu yaşama ihtimali bile hiç hoşuma gitmiyo ama benim😑

Kizlar merhaba bugün doktor kontrolum vardı 36+1 im şu an , doktor 15 şubata gün verdi 39 da alacak yani ☺️ bebeğin boyu ve kilosu da normal dedi ama bana kilosu az geldi 2950 g . 3 haftada ne kadar olur bana 3500 olmaz gibi geldi ama şimdilik hersey yolunda.. tam bir Şubat annesi olma yolunda gidiyoruz ☺️☺️
Bana da 15inde netleştiririz 17sinde sezaryene alırız dedi😍 36+1im bende🤗

Banada 16 subat dedi 36+3 suanda😊 gecen hafta 3200 gramdi kilosu

Dün göbek bağı düştü, banyo yaptırdım😅 ben gibi aceleci. Fena değilim, gögüslerden yana dertliyim sadece. Mastit olucam gibi... krem de sürdüm öncesinde, kapak da kullanıyorum düğümler oluştu yine, sabah da sıtma yaptı beni. Sarıldıktan fazla uyudu, emdiremedim. makinayla sağsam da onun Emmesi gibi olmuyor makina bende maalesef.
Yemek olayı pratik şeyler yapıyorum, çok da kasmıyorum kıza bana bi çorba olsun yeter kafasındayım😂
Ssvden vazgeçmemene sevindim devam et normali düşünmeye.
Ay maşallah oğlumun 12. Günde düşmüştü zor olmuştu, kara lahana var mıdır bu mevsimde göğüslerine koysan, makina istediğimiz kadar kuvvettli olsun bebek gibi olmuyor, dikkat et. Bi süre böyle idare etsinler ay yakın olsak çorba yapıp getirirdim ya, sağlıkla kucağıma alırım inşallah 39 a kalmadan doğarsa iyi olacak su fazlalığından pipisinde su toplamış ama geçen bişeymiş

Doğuman giren annelere kolay doğumlar diliyorum inşallah kolaylıkla geçer. Bende kontrole gittim çatı muayenesi falan yapıldı yine suyum azalmamis çok şükür 2800 olmuş kızım kafa ölçüsü 3 hafta geri ama genel olarak minyon olunca sorun etme dedi doktor. Böyle giderse 39 içinde doğumun olur dedi. Haftaya tekrar gideceğim. Güzel şeyler duydum çok şükür
Çok şükür güzel haberlerle ayrılmışsın, sancıyı hissetmemen boşver daha iyi değil mi🙂

İnşallah sağlıkla kavuşuruz. Beklemek zor geliyor son günler. Her gün yüreğim ağzımda. Suyum mu gelir kanama mı olur diye tetikte olmaktan biraz stresliyim. Topiğin huysuzu ilan edilmeyeceksem kimsenin telefonunu açmıyorum ailem dışında😬 whatsapp ekran görüntüsünü atsam mesajlar “doğurdun mu?” Sorusuyla dolu.
Cañim bekleyince olmuyor yaa ansızın ummadığın anda geliyor Bebisler.. inşallah sağlıkla alırsın kucağına.. Bende 3.u erken mi gelir diye düşünüyordum ama alakası yok galiba baksana..benimde bugün 17 de kontrolüm var bakalım çok merak ediyorum son durumu..ha bi de sürekli o soranlar yok mu insanı daha çok geriyorlar.. 🤯😤

Birde bi arkadaş normal doğumdan korktuğunu.. sonra insanların daraltma ameliyatı olduklarını falan yazdım.. Yani benim de bu 3. Normal Doğumum olacak bu zaman a kadar hicbir sikayetimiz olmadı hersey gayet yolunda.. eğer öyle her doğumdan sonra genişleme kalıcı olsaydı doğum sonrası herkes boşanırdı heralde..Allah öyle mükemmel yaratmis ki vücut kendini toparlıyor kısa zamanda...

Çok şükür güzel haberlerle ayrılmışsın, sancıyı hissetmemen boşver daha iyi değil mi🙂
Evet kasılmaları hissediyorum ama ağrı yok şimdilik 1 hafta daha dursun gelmesin ölçümleri 36 ile uyumlu çünkü biraz daha rahatlamis girerim doğuma

Ay maşallah oğlumun 12. Günde düşmüştü zor olmuştu, kara lahana var mıdır bu mevsimde göğüslerine koysan, makina istediğimiz kadar kuvvettli olsun bebek gibi olmuyor, dikkat et. Bi süre böyle idare etsinler ay yakın olsak çorba yapıp getirirdim ya, sağlıkla kucağıma alırım inşallah 39 a kalmadan doğarsa iyi olacak su fazlalığından pipisinde su toplamış ama geçen bişeymiş
Var var kara lahana, hatta şimdi doğuyorum çorba için. Ayrıyım da koyayım gögsüm için. Ya canım çok incesin 🥰 aklıma Afrika'daki anneleri getiriyorum yemek konusunda, kocam umrumda değil, yesin gelsin 😂
İnşallah vaktinde hayırlısıyla gelir istediğin gibi. Bana da rahmin uzun doğuramazdın normal demişti ya ayrıntıda bak noldu rahim duvarım dayanmadı bu defa😂 her Bebiş ayrıymış kaderleri belliymiş, o da üzmez annesini sağlıcakla gelir annesi🙏

Son düzenleme:
Sezeryana girecekler kesinlikle yanında yardımcı olsun. Gazı kolay çıkarmak için komposto yapın. Spinal veya epidural olacaksa kahve kettle almayı unutmayın. Bebek için mama yı unutmayın. Hemen süt gelmiyor bazen. Ben evden havuçlu tarçınlı kek yaptım kahveyle iyi gitti 😊depend le çok rahat ettim. Bende tek lohusa pijama yetti. Kan falan olmadı. Bebeğe 1.5 gün 10 bez yetti. 4 kez kaka yaptı. Bol su alın yanınıza. Ne kadar çok yürürseniz gaz okadar çabuk çıkıyor. Rabbim herkesin yardımcısı olsun inşallah. Kadın olmak hem zor hem çok güzel 🥰son olarak kesinlikle terlik koyun unutmayın. Aklıma geldikçe yazarım yine.. Bugun sezeryana girecekler dualarımız sizinle

Canım hayırla sağlıkla doğur inşallah. Güzel haberlerini bekliyor be dua ediyoruz 💜
Nişan gelince neden ameliyata aldılar planlı mıydı?
Benim çikolata kistlerimden dolayı sezeryan oldu . Spinal yapıldı. Benim gibi zorunlu sezeryan olacaklar hiç korkmasınlar iğneyi falan hissetmiyorsunuz. Tabi normal doğumun bir çok avantajı vardır ben deneyimleyemedim. Ama kendinizi korkutmayın rahat olun . Kendimi toparlar toparlamaz ayrıntılı yazacağım. Benim gibi doğum öncesi merak içinde olanlar vardır kesin. Hepimizin rabbim yardımcısı olsun.

Bende 36+2 15 subata verdi.Benimkide gecen cuma gittigimde 2900du.Hayirlisiyla hersey guzel olsun insallah.

Back
X