2021 Şubat Anneleri

Kızları dr'dan geldim bende 1şubatta 39+1 de sezeryan olacağım. Yarın sabah anestezi dr ile görüştürecek ve kan tahlili de verecekmişim. 2 hafta önce extra testler istemişlerdi ama 🤷🏻‍♀️ Zaten ben anestezistn adını almış,araştrmış ve kesin konuşup tanışayım diyordum isabet oldu.
Babacığım da görür inşallah 🤲
Senin de sayılı günlerin başladı demek 🤗 Sağlıkla gelsin kuzucuk 😍 Babacığın da görür mutlaka canım O da yanınızda olacak inşallah 🥰🤲🏻

Genel mi spinal mi düşünüyorsun?

Neden habersiz evlenmiş ki canım. Üzülme sen. Bebeğine odaklan sana muhtaç iki yavrun olacak. Çekirdek ailen dışındaki şeylerin seni boşa üzdüğünü zamanla farkediyorsun.
Bizim kabul etmeyeceğimizi bildigi icin..aynen dediğin gibi herkes kendi aleminde olan sadece sana oluyor

Allahım yardımcın olsun canım rabbim bir avazda kurtarsın, bol bol sütun olsun inşallah ❤ benimde doğum cumartesi ama banada sanki yakında gelicek gibi geliyor , aşırı uyku halim var, adet sancılarım oluyor, bağırsaklar bi hareketli, alt kısma baskı da var bakalım inşallah bekler bizi panik etmez 😄 herşeyim hazır da son bi komposto hastanede araştırmalık birşeyler yapicam
Her öğünde komposto vardı🤗

Herkese meraba kızlar... Bende kontrolden geldim..bebis 3400 kg olmuş..nst de 3 tane kasilmam oldu.. Açılma yok... Ama dr cumaya gelir bu dedi ben şok.. Perşembe kontrole çağırdı yeniden... beni de stres basmaya basladi😩
Tosuncuk olmuş bunlar maşallah 🥰 Kanala girmiş mi bebiş?
Bana da 3500 dedi acılma yok nst de 2 sancı cıktı ama 2 hafta bekler dedi 😁
Bir tosuncuk daha 🙈 Benimkine de 3400 demişti cuma tekrar gidicem kaç olacak acaba 😂 Bende hiç sancı çıkmıyor. Seninki girmiş mi kanala?
Maşallah kuzuya canım. Hayırlı sağlıklı doğum olsun inşallah. Bana da düzenli sancın var pazara kadar doğurabilirsin demişti 😬 salıyı da devirdik
Normal doğumun cilveleri 😁

Senin de sayılı günlerin başladı demek 🤗 Sağlıkla gelsin kuzucuk 😍 Babacığın da görür mutlaka canım O da yanınızda olacak inşallah 🥰🤲🏻

Genel mi spinal mi düşünüyorsun?
Genel istemiyorum cnm ama tansiyonum hep düşük.heyecan üzüntü ekstrem bir durum olup döndürmezlerse🙈
Yarın anestezi dr ile tanışacağm bakalım

Her öğünde komposto vardı🤗
Iyiymis cumartesi diye yeme içme hazırlıklarını sona bırakıyorum ama bebiş korkutuyor beni 🤗
Bebis idare ama.emmiyo.pel canm.sutum.gelmiyo cnku mamaya baslycaz
Eve gidince sağım yaparsın canım orda sağım makinesi var mı acaba ? Yemene içmene, uyku düzenine, su içmene de özen göster inşallah bol bol gelir ❤

Tosuncuk olmuş bunlar maşallah 🥰 Kanala girmiş mi bebiş?

Bir tosuncuk daha 🙈 Benimkine de 3400 demişti cuma tekrar gidicem kaç olacak acaba 😂 Bende hiç sancı çıkmıyor. Seninki girmiş mi kanala?

Normal doğumun cilveleri 😁
Benimki kanala da ınmemıs hatta kafası bile tam donmemıs asagı dogru

Benimki kanala da ınmemıs hatta kafası bile tam donmemıs asagı dogru
Benimki 2 hafta önce kanala inmişti yüzü ters de dönüktü doktor 2 hafta içinde gelir diyordu. Bu hafta yüzünü geri öne doğru dönmüş ters durduğu halde beklentisi değişti doktorun. Herhalde bizimkiler baya geç gelecek 🙈

Iyiymis cumartesi diye yeme içme hazırlıklarını sona bırakıyorum ama bebiş korkutuyor beni 🤗

Eve gidince sağım yaparsın canım orda sağım makinesi var mı acaba ? Yemene içmene, uyku düzenine, su içmene de özen göster inşallah bol bol gelir ❤

Canim.bn yanmda makine getrdim ama ise yaramadi malesef

Benimki 2 hafta önce kanala inmişti yüzü ters de dönüktü doktor 2 hafta içinde gelir diyordu. Bu hafta yüzünü geri öne doğru dönmüş ters durduğu halde beklentisi değişti doktorun. Herhalde bizimkiler baya geç gelecek 🙈
Galiba gec gelecekler gununu de gecer diye dusunuyorum normalde haftaya carsamba doğması gerekiyor ama 8 ine kadar yolu var ilk kızım da 5 gun sonra dıgmustu

Maşallah kuzuya canım. Hayırlı sağlıklı doğum olsun inşallah. Bana da düzenli sancın var pazara kadar doğurabilirsin demişti 😬 salıyı da devirdik
Ya bende çok dr un dediğine bakmayim diyorum ama arada kasılmaları hissedince acaba diyorum.. bakalım beklemeye devam.. sende sanci kasılma var mi oluyo mu canım sen benden öncesin aslında...

Back
X